reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

reklama
Renee jak to gdzies?! :dry: nie dostana raz i drugi jedzenia to powiedza i mama :tak: :-D :cool2:
Luczynko myślę, że ani Ty ani ja nie byłybyśmy zdolne do takiej brutalności:no: :-D :laugh2: Poza tym mój mąż uważa, że mała i tak we mnie jest wpatrzona jak w obrazek i beze mnie ani rusz, więc w sumie niech sobie mówi "tata", bo i tak przecież mama najważniejsza:-p :tak: :-D :laugh2:

Dziewczyny czu wasze bobasy jak trzymacie na kolanach tak przodem do siebie, pod paszkami to podskakują?
bo ktos się wielce dziwował, że Majula stoi sztywno, nogi ani nie ugnie. I że to dziwne jest, że nie skacze?!:dry:

Dzikidzik nie martw sie Basiu, moja Oliwia tez jak tylko stanie to tak sztywno trzyma nogi zeby tylko Jej nie posadzic:-D Od tygodnia nie robi nic, tylko probuje stawac :-D

No moja Liwcia też stoi na sztywnych nóżkach(nie sama oczywiście!!:dry:) a o podskakiwaniu nie ma narazie mowy:no::no: a i siedzieć sama też nie potrafi:eek:

Pati podskakuje. Z trzy ray i potem przez chwile stoi sztywno i znowu się zgina.Nie siedzi i nie umie równowagi utrzymac jeszcze,ale w chodaczku siedziała tylko stópkami nie dotykała podłogi i machała sobie nimi.

moja niunia wreszcie zaczęła przewracać się na brzuszek. przy ogólnej niechęci do leżenia na brzuszku, zwyciężyła ciekawość koniecznie musiała złapać zabawkę która leżała za nią.
chyba jej się spodobało, bo teraz przekręca się co chwila.

z dnia na dzień jest coraz mądrzejsza. już się nauczyła, że jak w pierwszym przedpokoju pali się światło to znaczy. że ktoś idzie i nie spuszcza oczu z drzwi. moja mądralka kochana

Marcel też dziś podniusł brzuszek do góry oj czuje, że niedługo zacznie raczkować na całego. Jak narazie zaczął pełzać no i skończyły się czasy kiedy Mały leżał na kocyku a ja siedziałam sobie przy kompie. Teraz muszę za nim śmigać bo wszędzie się dostanie. Kable gryzie , książki wyciąga no i psa gania :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Mój Kamilek ma już opanowane przewracanie się z brzuszka na plecki od 5 mca i z plecków na brzuszek od 4 mca. Siedzi już też ładnie troszkę się chwiejąc jeszcze a jak go postawię na nóżkach to tak nimi przebiera jakby chciał chodzić. A jak siedzi w łóżeczku trzymając się szczebelek to podnosi swoją dupkę. A jak na podłodze jest to jeżeli coś go zainteresuje co leży dalej to jest w takiej pozycji jak do raczkowania i do tej rzeczy podskakuje jak żabka :-) ;-) :tak: :-D dzisiaj to opanował ale się uśmiałam. Niedlugo pewnie zacznie raczkowac tak jak trzeba. Brzuszek podniósł do góry już jak miał 5 mcy. Silny ten mój chłopczyk jest :-D :-) Muszę go pilnować bo boję się zeby coś czasem nie zrobił bo nigdy nic niewiadomo co asze dziecko się nauczy.

Do góry