reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Zuzia jest na etapie 62/68. :-) W rozmiarze 74 miala tylko bluze na sobie,ale rekawki byly za dlugie nieco. ;-)
Cleo masz racje ze drobnica A myslalam ze moje dziecko jest pulchniutkie i dosc duze a tu prosze;-) Ja to powiem szczerze ze jestem troszke w ze Wasze dzieciaczki nosza takie duze ciuszki. My mamy wszystko 62, ale jeszcze nie do wszytskich ciuszkow w tym rozmiarze Oliwka dorosla. Ma tylko jedne spodnie 74 i pajacyk 68 ktore sa identyczne wielkosciowo jak reszta naszych ciuszkow czyli rozmiar 62 :sick: Oliwcia dostala nawet dwa dresy na 62 ale o nich moze narazie pomarzyc bo ma je o wiele za duuuuze ;-)
adasia
Wrześniowe mamy'06
No to te nasze chłopaki są naprawdę duże ale przecież dziewczynki powinny być mniejsze Ja sprzedaję właśnie na allegro kombinezony po Igorze , bo już za małe a miały starczyć na całą zimę Już musiałam kupić nowy większy kombinezon , bo w tamtym był mu ciasnawo Te które sprzedaję są 65 długie i właściwie jeszcze na długość dobre , bo osobno jeden z nich ma buciki ale trochę za wąskie w klacie i miałam problem z wkładaniem rączek
Wiecie co mój Szymek chce już siadać.Jak go złapie za rączki z leżącego to sam,bez mojej pomocy siada.A na wpół leżąco to musze go pilnować bo już raz zarył nosem.Nie chce leżeć,pręży się i złosci,a jak siedzi to aż mu papucha się śmieje
Pewnie napiszecie że jeszcze za wcześnie ale to tak posiaduje chwilke
Pewnie napiszecie że jeszcze za wcześnie ale to tak posiaduje chwilke
reklama
Podziel się: