martolinka
Mama i nie tylko :-)
lepiej bym tego nie ujęła Czasem aż człowiek ma ochotę wrzasnąć i wtedy pojawiają się słodkie oczka aniołka. Dzieci terroryścibo te nasze maluchy to takie male cwaniaczki z buzkami aniolkow.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lepiej bym tego nie ujęła Czasem aż człowiek ma ochotę wrzasnąć i wtedy pojawiają się słodkie oczka aniołka. Dzieci terroryścibo te nasze maluchy to takie male cwaniaczki z buzkami aniolkow.....
Postęp mojego dziecka.... umiejętne stosowanie srodków przymusu bezposredniego (płacz, lament, wrzask itp.)w celu zmuszenia rodziców do noszenia, kołysania, bujania itp
Moja Maja tez to potrafi ;-) I kto by pomyslal ze wychowuje rodzicow od takiego wieku
strach się bać co bedzie dalej;-)
za postep uwazam tez fakt, ze widze, ze zaczynamy miec stale pory dzemek w ciagu dnia...dzis nawet przygotowalam biad chyba pierwszy raz odkad sie urodzila bedac z nia sama, bo okolo 3 jest pora dzemki na brzuszku...zauwazylam, ze bardzo lubi tak sobie polulac i potrafi nawet ponad 2 godzinki w ciagu dnia tak potrafi i w zasadzie mam wrazenie, ze kazdy dzien to jakis nowy postep i obie uczymy sie czegos nowego....ja ucze sie jej, a ona swiata....;-)
Dziewczyny czy Wasze dzieci podnosza wysoko glowki ?
Moj synus juz od kilku dni potrafi wysoko i dlugooo utrzymac glowe, praktycznie nie potrzebuje zadnej asekuracji. Dziwi mnie to troche bo myslalam ze takie "akrobacje" to dzieci w okolo 2 miesiacu zycia robia... a tu zonk... wiec nie wiem czy to postep czy wszystkie tak maja? :-)