reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Dziunka Ty sie ciesz , ze ona taka sprytna :) co tam bedzie sie wysilac;-)
Antka ostatnio ulubiona zabawka sa kable i ladowarki. Klade mu na kocu i zajmuje sie tym az miło

reklama
POstęp to taki że Igorek łądnie się podnosi na kolankach:-)i rozpędza do chodzenia...czekam na pierwsze kroczki, bo pełzanko już małe było:-)
[video=youtube;yVK4Bp2vBz0]http://www.youtube.com/watch?v=yVK4Bp2vBz0[/video]

hahaha, ładnie Cię narzędziem zrobiła :D

To lecę film kręcić :)

O, proszę:
[video=youtube;sN8hjeQlPkg]http://www.youtube.com/watch?v=sN8hjeQlPkg[/video]
Ale spryciula!
My mamy ta mate do bawienia sie na podlodze, ale odkad mala zaczela sie "czolgac" to mata jest za mala. Dzisiaj studiowala z rana drzewo pod kominkiem, w kuchni kratke wentylacyjna od lodowki, a w salonie glosniki i kabelki oczywiscie ;o) Nawet do lazenki chcia za mna wczolgac sie ale na szczescie mamy wysoki prog.
POstęp to taki że Igorek łądnie się podnosi na kolankach:-)i rozpędza do chodzenia...czekam na pierwsze kroczki, bo pełzanko już małe było:-)
[video=youtube;yVK4Bp2vBz0]http://www.youtube.com/watch?v=yVK4Bp2vBz0[/video]
Igorek lada dzien bedzie raczkowal, pieknie brzuszek podnosi :-)

hahaha, ładnie Cię narzędziem zrobiła :D

To lecę film kręcić :)

O, proszę:

hahaha, łebska dzidzia :-D grunt to działać niestandardowo :-)

Cleo - uzbroj się w cierpliwość na wszelki wypadek.. Gaja tak sie buja już miesiąc i nie może dac kroka ;-) już już blisko.... - i jednak kładzie się na brzuch i pełznie ;-) a ja tylko z kamerą czatuję ;-D

Ostatnia edycja:
Dziunka przeciez kombinowanie to najlepszy dowod, ze sie rozwija :-)a w ogole to mam taka sama zabawke ten niby nakrecany telewizorek, moj d mowi, ze to jest Amelki boom box :-) i mala bardzo ja lubi to jej ulubiona zabawka :-)

Cleo Amelka tez sie tak buja, caly czas tak robi :-) zawsze mi sie z tego smiac chce :-)

reklama
Do góry