reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :D

reklama
mówi "buuuuuuuuuuu, buuuuuuuu" z trzema palcami w buzi, a ślina cieknie mu do pasa;-);-);-)

no i prawie udaje mu się z pleców na brzuszek obrócić - tylko co z tą przygniecioną ręką zrobić???:baffled::eek:;-)

Kondzio zawsze jak go przewijam to smieje sie pelna geba, lubi gadac z mamusia on cos powie to ja powtarzam i on znowu:-D ostatnio jego ulubionym zajeciem jest ogladanie nieznajomych ludzi:tak:

Kondzio zawsze jak go przewijam to smieje sie pelna geba, lubi gadac z mamusia on cos powie to ja powtarzam i on znowu:-D ostatnio jego ulubionym zajeciem jest ogladanie nieznajomych ludzi:tak:
Z tym mamy powoli problem bo zaczyna od 2 tygodni odróżniać swoich od obcych i póki w zasięgu wzroku jestem ja to jest ok ale jak znikam to zaczyna płakaćnp koleżanka jak trzymała ją na rękach to płakała a jak zabaczyła mamę to się uspokoiła....bystrzak jeden:-D

przewroty na plecki i brzuszek młody opanował już do perfekcji i nawet dzisiaj przy badaniu chciał się pani doktor pochwalić i co chwila jej się obracał i musiałam go trzymać żeby mu na spokojnie serduszko posłuchała :-D
Z nowych "słów" całymi dniami jest "agi", "agu", "bu", "eu", "ej", "o ku" (śmiejemy się z mężem że chce sobie przekląć) ;-) i "nie" wychodzi mu perfekcyjnie ;-)Generalnie jak się rozgada to nie ma mocnych żeby go przegadać. skubaniec nauczył się też jak jest tak pod skosem na moich rękach podnosić głowę tak jak by do siadania :-)

reklama
adusia u nas tak jest ze jak jest na rekach u M albo lezy sam na naszym lozku to szuka mnie wzrokiem a jak znajdzie to sledzi:tak: poki co nie placze jak znikam:-p a jak ja go trzymam i sa w zasiegu wzroku inni to robi wielkie oczy, patrzy sie na kazdego i szeroko otwarta buzia, jeszcze brakuje by mu slina ciekla po brodzie:-D:-D

Do góry