reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :D

Konstancja ma nowe zastosowanie palców u stóp...nie,nie bierze ich jeszcze do buzi:-:)-:)-(,depiluje tatusiowi klatę:-D:-D:-D a jaka zadowolona jest z siebie bo tatuś takie śmieszne dźwięki wydaje:szok::szok::szok:.K jest znacznie mniej z tego powodu szczęśliwy:happy::happy::happy:

reklama
Julcia rozwojem bardziej do majowych dzieciaków należy - jakiś czas temu zaczeła łapać zabawkę w łóżeczku,a dzisiaj niechcący zabawkę odwróciła i przycisk wydał dzwięk. Ale była zdziwiona, bo zazwyczaj to mama naciskala guziki :-D

Załączniki

• CSC_0980aa.jpg
    CSC_0980aa.jpg
    81,1 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Konstancja ma nowe zastosowanie palców u stóp...nie,nie bierze ich jeszcze do buzi:-:)-:)-(,depiluje tatusiowi klatę:-D:-D:-D a jaka zadowolona jest z siebie bo tatuś takie śmieszne dźwięki wydaje:szok::szok::szok:.K jest znacznie mniej z tego powodu szczęśliwy:happy::happy::happy:

hihihi

Mój Mati za to uwielbia uprawiać kickboksing, lub jak to mawia mój maz "machamy wszystkim co mamy" , a ze najbardziej lubi to robic na przewijaku to cierpi mój brzuch i cycki:-p

Tina ostatnio jak kopnęła mnie to sama się gwałtownie przesunęła do góry była w takim szoku że przestała płakać:-D:-D

Hejo!!!
Jak tak czytam, to niektóre Wasze maluchy już mocno wyprzedzają moją Anię. No ale w końcu między nimi nawet półtora miesiąca różnicy bywa...
Ania za to dzisiaj rozgadała się strasznie do maskotek w łóżeczku i zabawek w bujaczku. Szkoda tylko, że głównie jej ton głosu przypominał żalenie się ;-) Ciekawe na kogo ;-)

Diabliczka nie przejmuj sie, Twoja Ania mlodsza od mojego synka prawie o miesiac a to baaardzo dlugo w zyciu takiego maluszka

u nas dzis pierwsze siadanie!!moja mama wyla jak bobr:-p w ogole dzis dzieciak smial sie calutki dzien-jescze nie widzialam go takiego radosnego

Hejo!!!
Jak tak czytam, to niektóre Wasze maluchy już mocno wyprzedzają moją Anię. No ale w końcu między nimi nawet półtora miesiąca różnicy bywa...
Ania za to dzisiaj rozgadała się strasznie do maskotek w łóżeczku i zabawek w bujaczku. Szkoda tylko, że głównie jej ton głosu przypominał żalenie się ;-) Ciekawe na kogo ;-)
moja też tak do niedawna miała, poematy żałobne wygłaszała. potrafila tak o 5 rano gadac z pól godziny:))

moja chyba najstarsza z calego towarzystwa no ale ze 3 tyg za wzcesnie sie urodzila, to niby te 3 tg pozniej ma wszystko robic- przynajmniej tak mowia lekarze... no ale tzreba pamietac ze nie mozna tak porownywac swoich dzieci, kazde jest inne, rozwija sie w swoim tempie i trzeba go oczywiscie rozsądnie stymulować i cierpliwie czekac:))

np.Hania niedawno zaczeła smiac sie w glos a ma juz 4 m-ce

nawet nie wiecie jak mnie wkurza takie porownywanie mojej hani i mlodszej o poltora miesiaca corki mojej siostry:)) a ta to wazy juz wiecej niz moja, nic dziwnego k...a jak sie urodzial i wazyla najmniej 3500 g i 56 cm a moja 2300 i 48 cm :)) no ale nic na to nie poradze, jak bylysmy w ciazy to juz sie porownywani zaczelo...a Ta to przytyla a tamta to nie itp:))

sorki, rozgadalam sie w sumie nie na temat, mam nadzieje, że Panie MOderator-ki wybaczą

reklama
hehehe mojego M Wojtuś chciał ostatnio oskalpować, zadowolony jak dzika kaczka trzymał M za włosy, a im bardziej M ryczał, tym Młody głośniej się śmiał, Dexter mi rośnie:-p
Szkoda tylko, że głównie jej ton głosu przypominał żalenie się ;-) Ciekawe na kogo ;-)
No jak na kogo, na tatusia:-p

Do góry