Konstancja ma nowe zastosowanie palców u stóp...nie,nie bierze ich jeszcze do buzi:---(,depiluje tatusiowi klatę a jaka zadowolona jest z siebie bo tatuś takie śmieszne dźwięki wydaje.K jest znacznie mniej z tego powodu szczęśliwy
reklama
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Agado
Mamusia Mateuszka :)
Konstancja ma nowe zastosowanie palców u stóp...nie,nie bierze ich jeszcze do buzi:---(,depiluje tatusiowi klatę a jaka zadowolona jest z siebie bo tatuś takie śmieszne dźwięki wydaje.K jest znacznie mniej z tego powodu szczęśliwy
hihihi
Mój Mati za to uwielbia uprawiać kickboksing, lub jak to mawia mój maz "machamy wszystkim co mamy" , a ze najbardziej lubi to robic na przewijaku to cierpi mój brzuch i cycki
Ma_Dunia
Fanka BB :)
Znam ten ból...Mój Mati za to uwielbia uprawiać kickboksing, lub jak to mawia mój maz "machamy wszystkim co mamy" , a ze najbardziej lubi to robic na przewijaku to cierpi mój brzuch i cycki
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Hejo!!!
Jak tak czytam, to niektóre Wasze maluchy już mocno wyprzedzają moją Anię. No ale w końcu między nimi nawet półtora miesiąca różnicy bywa...
Ania za to dzisiaj rozgadała się strasznie do maskotek w łóżeczku i zabawek w bujaczku. Szkoda tylko, że głównie jej ton głosu przypominał żalenie się ;-) Ciekawe na kogo ;-)
Jak tak czytam, to niektóre Wasze maluchy już mocno wyprzedzają moją Anię. No ale w końcu między nimi nawet półtora miesiąca różnicy bywa...
Ania za to dzisiaj rozgadała się strasznie do maskotek w łóżeczku i zabawek w bujaczku. Szkoda tylko, że głównie jej ton głosu przypominał żalenie się ;-) Ciekawe na kogo ;-)
Diabliczka nie przejmuj sie, Twoja Ania mlodsza od mojego synka prawie o miesiac a to baaardzo dlugo w zyciu takiego maluszka
u nas dzis pierwsze siadanie!!moja mama wyla jak bobr w ogole dzis dzieciak smial sie calutki dzien-jescze nie widzialam go takiego radosnego
u nas dzis pierwsze siadanie!!moja mama wyla jak bobr w ogole dzis dzieciak smial sie calutki dzien-jescze nie widzialam go takiego radosnego
moja też tak do niedawna miała, poematy żałobne wygłaszała. potrafila tak o 5 rano gadac z pól godziny)Hejo!!!
moja chyba najstarsza z calego towarzystwa no ale ze 3 tyg za wzcesnie sie urodzila, to niby te 3 tg pozniej ma wszystko robic- przynajmniej tak mowia lekarze... no ale tzreba pamietac ze nie mozna tak porownywac swoich dzieci, kazde jest inne, rozwija sie w swoim tempie i trzeba go oczywiscie rozsądnie stymulować i cierpliwie czekac)
np.Hania niedawno zaczeła smiac sie w glos a ma juz 4 m-ce
nawet nie wiecie jak mnie wkurza takie porownywanie mojej hani i mlodszej o poltora miesiaca corki mojej siostry) a ta to wazy juz wiecej niz moja, nic dziwnego k...a jak sie urodzial i wazyla najmniej 3500 g i 56 cm a moja 2300 i 48 cm ) no ale nic na to nie poradze, jak bylysmy w ciazy to juz sie porownywani zaczelo...a Ta to przytyla a tamta to nie itp)
sorki, rozgadalam sie w sumie nie na temat, mam nadzieje, że Panie MOderator-ki wybaczą
szczesliwa
Fanka BB :)
ech kopanie! dzis córa tak mnie kopła w cyce że szok! taka mała skubana....a taka silna
reklama
hehehe mojego M Wojtuś chciał ostatnio oskalpować, zadowolony jak dzika kaczka trzymał M za włosy, a im bardziej M ryczał, tym Młody głośniej się śmiał, Dexter mi rośnieKonstancja ma nowe zastosowanie palców u stóp...nie,nie bierze ich jeszcze do buzi:---(,depiluje tatusiowi klatę a jaka zadowolona jest z siebie bo tatuś takie śmieszne dźwięki wydaje.K jest znacznie mniej z tego powodu szczęśliwy
No jak na kogo, na tatusiaSzkoda tylko, że głównie jej ton głosu przypominał żalenie się ;-) Ciekawe na kogo ;-)
Podziel się: