reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych dzieci :D

Konstancja ma nowe zastosowanie palców u stóp...nie,nie bierze ich jeszcze do buzi:-:)-:)-(,depiluje tatusiowi klatę:-D:-D:-D a jaka zadowolona jest z siebie bo tatuś takie śmieszne dźwięki wydaje:szok::szok::szok:.K jest znacznie mniej z tego powodu szczęśliwy:happy::happy::happy:

reklama
Julcia rozwojem bardziej do majowych dzieciaków należy - jakiś czas temu zaczeła łapać zabawkę w łóżeczku,a dzisiaj niechcący zabawkę odwróciła i przycisk wydał dzwięk. Ale była zdziwiona, bo zazwyczaj to mama naciskala guziki :-D

Załączniki

• CSC_0980aa.jpg
    CSC_0980aa.jpg
    81,1 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Konstancja ma nowe zastosowanie palców u stóp...nie,nie bierze ich jeszcze do buzi:-:)-:)-(,depiluje tatusiowi klatę:-D:-D:-D a jaka zadowolona jest z siebie bo tatuś takie śmieszne dźwięki wydaje:szok::szok::szok:.K jest znacznie mniej z tego powodu szczęśliwy:happy::happy::happy:

hihihi

Mój Mati za to uwielbia uprawiać kickboksing, lub jak to mawia mój maz "machamy wszystkim co mamy" , a ze najbardziej lubi to robic na przewijaku to cierpi mój brzuch i cycki:-p

Tina ostatnio jak kopnęła mnie to sama się gwałtownie przesunęła do góry była w takim szoku że przestała płakać:-D:-D

Hejo!!!
Jak tak czytam, to niektóre Wasze maluchy już mocno wyprzedzają moją Anię. No ale w końcu między nimi nawet półtora miesiąca różnicy bywa...
Ania za to dzisiaj rozgadała się strasznie do maskotek w łóżeczku i zabawek w bujaczku. Szkoda tylko, że głównie jej ton głosu przypominał żalenie się ;-) Ciekawe na kogo ;-)

Diabliczka nie przejmuj sie, Twoja Ania mlodsza od mojego synka prawie o miesiac a to baaardzo dlugo w zyciu takiego maluszka

u nas dzis pierwsze siadanie!!moja mama wyla jak bobr:-p w ogole dzis dzieciak smial sie calutki dzien-jescze nie widzialam go takiego radosnego

Hejo!!!
Jak tak czytam, to niektóre Wasze maluchy już mocno wyprzedzają moją Anię. No ale w końcu między nimi nawet półtora miesiąca różnicy bywa...
Ania za to dzisiaj rozgadała się strasznie do maskotek w łóżeczku i zabawek w bujaczku. Szkoda tylko, że głównie jej ton głosu przypominał żalenie się ;-) Ciekawe na kogo ;-)
moja też tak do niedawna miała, poematy żałobne wygłaszała. potrafila tak o 5 rano gadac z pól godziny:))

moja chyba najstarsza z calego towarzystwa no ale ze 3 tyg za wzcesnie sie urodzila, to niby te 3 tg pozniej ma wszystko robic- przynajmniej tak mowia lekarze... no ale tzreba pamietac ze nie mozna tak porownywac swoich dzieci, kazde jest inne, rozwija sie w swoim tempie i trzeba go oczywiscie rozsądnie stymulować i cierpliwie czekac:))

np.Hania niedawno zaczeła smiac sie w glos a ma juz 4 m-ce

nawet nie wiecie jak mnie wkurza takie porownywanie mojej hani i mlodszej o poltora miesiaca corki mojej siostry:)) a ta to wazy juz wiecej niz moja, nic dziwnego k...a jak sie urodzial i wazyla najmniej 3500 g i 56 cm a moja 2300 i 48 cm :)) no ale nic na to nie poradze, jak bylysmy w ciazy to juz sie porownywani zaczelo...a Ta to przytyla a tamta to nie itp:))

sorki, rozgadalam sie w sumie nie na temat, mam nadzieje, że Panie MOderator-ki wybaczą

reklama
hehehe mojego M Wojtuś chciał ostatnio oskalpować, zadowolony jak dzika kaczka trzymał M za włosy, a im bardziej M ryczał, tym Młody głośniej się śmiał, Dexter mi rośnie:-p
Szkoda tylko, że głównie jej ton głosu przypominał żalenie się ;-) Ciekawe na kogo ;-)
No jak na kogo, na tatusia:-p

Do góry