reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :D

np.Hania niedawno zaczeła smiac sie w glos a ma juz 4 m-ce

No tak Kainkas twoja Hania iest od Konstancji o 2 dni starsza:-D:-D i o jeden dzień wcześniej zaczęła się śmiać w głos a z czego jeśli mozna wiedzieć ?? Bo nasze szczęście wyło z radości do tatusia:-:)-((robił z siebie wariata...)

reklama
moj Mati juz od jakiegos czasu smieje sie w glos najcześciej jak do niego mowie to jest taki rozesmiany, albo jak go caluje szczegolnie w stopki a najbardzie jak tatuś robi gili gili to już na potęge jest radocha.

Mój Alex pierwszy raz zaśmiał się w głos około 2 tyg temu gdy bawiliśmy się w idzie rak nieborak, teraz śmieje się głośno również przy kosi kosi łapki i jak robimy też kosi kosi nóżki.

Mój zdolny synek przewrócił sie dzisiaj z plecków na brzuch, wtedy skumał, ze przeciez on na brzuszku nie lubi i leżec:laugh2: i fiknął z powrotem. Ogólnie był chyba zadowolony bo fiknął aż 3 razy:tak:

a ja wychodze z założenia że chyba tatus do dzwięków najlepszy bo ja sie namacham przy dziecku strugam wariatkę pół dnia a mąż sie pojawi i usmiech i smianie na głos :-D

no to nam Jasiek śmianie się na głos reglamentuje jak papier toaletowy za czasów peerelu :-)
za to dziś słyszę, że mlaszcze przez sen, więc idę do łózeczka, a tu on się obudził i turla się z jednego boku na drugi, szukając cyca.po jakiś 3 minutach otworzył oczy i był potwornie zdziwiony, że nic mu się złapać nie udało.:-D

a ja wychodze z założenia że chyba tatus do dzwięków najlepszy bo ja sie namacham przy dziecku strugam wariatkę pół dnia a mąż sie pojawi i usmiech i smianie na głos :-D
U mnie też tak jest :-D:-D

Moje szczęście złapało pluszaki z pałąka od maty i zaczęło podciągać się do siadania:szok::szok::szok: kaskaderka jakaś

u nas doszlo wyrywanie łyżeczki i wkladanie do buzi jak rowniez zaczajenie ze bez pomocy mamy fajnie jest trzymac butle
śmianie sie w glos to opanowala jakis czas temu i teraz non stop do wszystkiego i wszystkich sie cieszy...
aaa i zabka rechotka na laskotki brzunia

reklama
Melduję że moja panienka dołączyła do grona dzieciaczków przewracających się z brzuszka na plecy :-D Fotoreportaż z tego niezwykłego wydarzenia ;-) na zamkniętym.
Odwrotnie nie próbowała, zresztą ko by jej kazł dobrowolnie kłaść się na brzuch, za czym nie przepada ;-)

Do góry