TV Mlodego tak nie interesuje, jak aniołki Michała Anioła:-) rozwalił mnie dzisiaj - ja mu kolorowe obrazeczki, a ten pół godziny leżał na brzuchu wpatrzony w pudełko z aniołkami z Kaplicy Sykstyńskiej:-) a i muzykę typu chillout uwielbia:-)
reklama
Viola1978
Fanka BB :)
A my nie mamy telewizora, więc nie wiem, czy młoda lubi Słucha ze mną radia I nabyła nową umiejętność. Potrafi się nakryć - tzn. całą głowę - pieluszką lub kocykiem. Drze się na całego, bo już odkryć się nie umie.
Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
Co do muzyki to u nas prym wiedzie piosenka "A ja rosnę i rosnę", na drugim miejscu są "Jagódki", a tak to trawi wszystko co lubią rodzice, czyli od rocka, przez muzykę do tańców towarzyskich, muzykę relaksacyjną (Enye, Enio moricone), aż po heavy metal.
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
my tv mamy wogule nie podlaczony do pradu, wiec poki co Mlody nie oglada;-) za to pare razy juz ogladal transmisje meczow z mezusiem na kompie, ale zeby jakos szczegolnie sie zaciekawil to nie zauwazylam.. za to radyjka sluchamy na okraglo wstajemy i jak mowimy sobie "dzien doberek" i takie tam, to odrazu wlaczamy maxxx`a i zazwyczaj wylaczamy dopiero wieczorem nio, ale zdarzylo mu sie tez hh sluchac i szczegolnie nie protestowal hihi
nio, a dzisiaj mnie moj synio zwalil z nog lezelismy i bawilismy sie popoludniu, a on wyciagnal sobie smoczka z buzi i chcial sie podzielic z mamusia hi hi smial sie przy tym jak niewiem co i probowal trafic mi do buzi;-) aparat jeden, dobrze, ze dydus miekki, bo oczy bym miala popodbijane hi hi ale jak wkoncu trafil to byl przeszczesliwy i troche zdziwiony, ze mu jego dydka zabralam;-)
nio, a dzisiaj mnie moj synio zwalil z nog lezelismy i bawilismy sie popoludniu, a on wyciagnal sobie smoczka z buzi i chcial sie podzielic z mamusia hi hi smial sie przy tym jak niewiem co i probowal trafic mi do buzi;-) aparat jeden, dobrze, ze dydus miekki, bo oczy bym miala popodbijane hi hi ale jak wkoncu trafil to byl przeszczesliwy i troche zdziwiony, ze mu jego dydka zabralam;-)
Ma_Dunia
Julian też nakrywa sobie głowę kocykiem albo pieluszką. Dzisiaj nawet tak zasnął.A my nie mamy telewizora, więc nie wiem, czy młoda lubi Słucha ze mną radia I nabyła nową umiejętność. Potrafi się nakryć - tzn. całą głowę - pieluszką lub kocykiem. Drze się na całego, bo już odkryć się nie umie.
Radia nie mamy, jakoś nie mam ochoty słuchać niemieckich stacji. Muzykę podajemy synkowi wszelkiego rodzaju: od tatusia dostaje porcję klasycznej i rymowanki śpiewane po angielsku, od mamusi rock‘a, trochę ambitniejszego pop’u i muzykę filmową.
Dzisiaj mialiśmy też koncert pisków różnego rodzaju: od delikatnych ptasich aż po pisk kota wpadającego do wody. To zupełnie niesamowite jak nowo nabytą umiejętność taki maluch testuje na różne sposoby. :-)
Potrafi się nakryć - tzn. całą głowę - pieluszką lub kocykiem. Drze się na całego, bo już odkryć się nie umie.
U nas Konstancja też się nakrywa ale się nie drze tylko w ciszy sie mota , super umie sie przekręcać na boki i dziś się jej udało przewrócić na brzuszek super podoba jej się lusterko cieszy sie jak głupoolek do swojego odbicia.... i nie lubi usypiać bez swojego kocyka lub bez żyrafki
szczesliwa
to ja spróbuje z aniołami z Kaplicy Sykstyńskiej niż z tv hihihi -ambitniej brzmi :-)
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
nio a nasz Mlody wlasnie mnie zadziwil lezelismy po obiedzie na lozku, bawilismy sie misiami, a on przewrocil sie z pleckow na brzuszek;-) myslalam, ze to przez przypadek mu sie udalo, ale zaraz obrocil sie znowu na plecy, pogugal troche i znowu fik na brzucha jak sie troche od niego odsunelam, to tak kombinowal, ze wkoncu znalazl sie kolo mnie:-)
No proszę jaki sprytny słodziaknio a nasz Mlody wlasnie mnie zadziwil lezelismy po obiedzie na lozku, bawilismy sie misiami, a on przewrocil sie z pleckow na brzuszek;-) myslalam, ze to przez przypadek mu sie udalo, ale zaraz obrocil sie znowu na plecy, pogugal troche i znowu fik na brzucha jak sie troche od niego odsunelam, to tak kombinowal, ze wkoncu znalazl sie kolo mnie:-)
reklama
Podziel się: