Zazuu
Fanka BB :)
Albo masz wcześniej owulację niż myślisz.
Na pewno nie. Przecież chyba wie kiedy ją bolą plecy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo masz wcześniej owulację niż myślisz.
dobra dziewczyny musze tu wkroczyć Wesolo jest ale po co ten jad sączyć brakuje tu podstawowej wiedzy, no trudno. moja rada na koniec dla autorki: poczekaj 6 dni do okresu. Jak nie dostaniesz to zrob badanie krwi. Zwroc tez uwage na sklad lekow jesli jakies bierzesz. Ja uciekam. Trzymajcie sieNa pewno nie. Przecież chyba wie kiedy ją bolą plecy
GratkiNo i najwyraźniej mam , żegnam bo ide się cieszyć
no no rano beta negatywna, popołudniu takaNo i najwyraźniej mam , żegnam bo ide się cieszyć
I te zdjęcie wydaje się jak jakąś ujowa zrzuta z neta ?no no rano beta negatywna, popołudniu taka
I przy becie 131 takie niewidoczne cienie?
Się nie klei ale dzięki za rozrywkę
obie wykonane dziśI te zdjęcie wydaje się jak jakąś ujowa zrzuta z neta ?
A kiedy ta druga beta została wykonana ?
I te zdjęcie wydaje się jak jakąś ujowa zrzuta z neta ?
A kiedy ta druga beta została wykonana ?
Bo to ujowa zrzuta z neta. Tylko po co, po co wymyślać ciążę, której nie ma ? Czy któraś miała tu sie poczuć gorzej, czy co. Polecam może rozmowę z terapeutą, czas zacząć. Tego co tu się na czytałam tracę wiarę w kobiety.Nie dość że labo się jeblo o 130 jednostek to zdążyli zmienić sobie widelki norm i nawet kod oznaczenia rano mieli l46 a popołudniu l47