reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienie

Aniusia38

Aktywna w BB
Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć

reklama
Wyczarowalyscie chorobę [emoji29] Dziś 2 tygodnie po poronieniu, a ja gardła nie czuje, śliny nie mogę przełknąć [emoji53] Polecicie jakieś dobre tabsy alby spray na gardło? Może wyrwe się z pracy do apteki bo długo tak nie wytrzymam [emoji20]
No ja ostatnio byłam chora, wyleczylam sie, minął tydzień i znowu coś mnie rozkłada :(

reklama
Wyczarowalyscie chorobę [emoji29] Dziś 2 tygodnie po poronieniu, a ja gardła nie czuje, śliny nie mogę przełknąć [emoji53] Polecicie jakieś dobre tabsy alby spray na gardło? Może wyrwe się z pracy do apteki bo długo tak nie wytrzymam [emoji20]
Hej locala, najlepsze jak jesteś w pracy do tantum werde, nie wiem dokładnie jak to się pisze. Ale jak juz będziesz w domku polecam syropek ( starty imbir+cytrynka+miodzik)
Albo ( cebulka+miodzik) do sloiczka i pić po dwie łyżeczki dziennie. Woda z solą też jest ponoć super ma gardło, wystarczy zrobić płukankę

Oo dziękuję [emoji8] Będę próbowała, tak to mnie nigdy gardło nie bolało [emoji51]
Hej locala, najlepsze jak jesteś w pracy do tantum werde, nie wiem dokładnie jak to się pisze. Ale jak juz będziesz w domku polecam syropek ( starty imbir+cytrynka+miodzik)
Albo ( cebulka+miodzik) do sloiczka i pić po dwie łyżeczki dziennie. Woda z solą też jest ponoć super ma gardło, wystarczy zrobić płukankę

Na gardło nie mam nic do polecenia, ale jak choroba rozkłada najlepiej pić ciepła herbatę z miodem cytryna i imbirem

i ja witam w klubie chorych...
Dni płodne a ja zdycham
coś tam się udało podziałać ale marnie to widzę
i tak prawidopodobnie z prawego jajnika owu więc z uwagi na prawy niedrożny jajowod dupa

reklama
Kochane potrzebuję porady.
Jak już wcześniej pisałam ostatnio straciłam ciążę. Zabieg miałam we wtorek, 10.12.19.
Dziś udało się mojemu chłopakowi załatwić wolne w pracy już od przyszłej środy. Co oznacza że czwartek i piątek będę mogla zrobić badania w Polsce.
Chciałabym zrobić w diagnostyce pakiet badań dla starających się. Jest promocja z 653 zł na 350. Jest tam m.in.: TSH, Prolaktyna,z którymi miałam problemy i wiele innych których nie robiłam i nie wiem jakie będą wyniki.
Pytanie tylko czy powinnam poczekać aż całkowicie spadnie mi np. beta do 0 i unormują się hormony np. 3 miesiące. Czy mogłabym zrobić te badania teraz i być może dowiem się co się stało tym razem ze nie wyszło.Nie wiem jakie mogą być powody dwóch nieudanych ciąz. I nie wiem kompletnie czy czekać czy już badać.
Dzięki za pomoc

Do góry