Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć
reklama
Rozwiązanie
U mnie powiedzieli, że po pierwszym okresie możemy się starać. U mnie poronienie było wywołane tabketkami. Po nich wszystko się oczyściło.A ile czasu lekarz wam powiedział by poczekać przed kolejnym staraniem ? Mi powiedział że minimum 3 razy okres muszę mieć
locala
Fanka BB :)
Wyczarowalyscie chorobę [emoji29] Dziś 2 tygodnie po poronieniu, a ja gardła nie czuje, śliny nie mogę przełknąć [emoji53] Polecicie jakieś dobre tabsy alby spray na gardło? Może wyrwe się z pracy do apteki bo długo tak nie wytrzymam [emoji20]
No ja ostatnio byłam chora, wyleczylam sie, minął tydzień i znowu coś mnie rozkłada
reklama
Gusia 2106
Hej locala, najlepsze jak jesteś w pracy do tantum werde, nie wiem dokładnie jak to się pisze. Ale jak juz będziesz w domku polecam syropek ( starty imbir+cytrynka+miodzik)Wyczarowalyscie chorobę [emoji29] Dziś 2 tygodnie po poronieniu, a ja gardła nie czuje, śliny nie mogę przełknąć [emoji53] Polecicie jakieś dobre tabsy alby spray na gardło? Może wyrwe się z pracy do apteki bo długo tak nie wytrzymam [emoji20]
Albo ( cebulka+miodzik) do sloiczka i pić po dwie łyżeczki dziennie. Woda z solą też jest ponoć super ma gardło, wystarczy zrobić płukankę
locala
Oo dziękuję [emoji8] Będę próbowała, tak to mnie nigdy gardło nie bolało [emoji51]
Hej locala, najlepsze jak jesteś w pracy do tantum werde, nie wiem dokładnie jak to się pisze. Ale jak juz będziesz w domku polecam syropek ( starty imbir+cytrynka+miodzik)
Albo ( cebulka+miodzik) do sloiczka i pić po dwie łyżeczki dziennie. Woda z solą też jest ponoć super ma gardło, wystarczy zrobić płukankę
Gusia 2106
Ja byłam baaardzo chora, i szybko mnie postawiło na nogi. I plus bo naturalneOo dziękuję [emoji8] Będę próbowała, tak to mnie nigdy gardło nie bolało [emoji51]
Na gardło nie mam nic do polecenia, ale jak choroba rozkłada najlepiej pić ciepła herbatę z miodem cytryna i imbiremWyczarowalyscie chorobę [emoji29] Dziś 2 tygodnie po poronieniu, a ja gardła nie czuje, śliny nie mogę przełknąć [emoji53] Polecicie jakieś dobre tabsy alby spray na gardło? Może wyrwe się z pracy do apteki bo długo tak nie wytrzymam [emoji20]
locala
Narobiłam sobie wczoraj syropkow wg. poleceń gusi, mam nadzieję że pomogą [emoji1374] Herbatke też pije [emoji6]
Na gardło nie mam nic do polecenia, ale jak choroba rozkłada najlepiej pić ciepła herbatę z miodem cytryna i imbirem
Gusia 2106
Duzo zdrówka kochanaNarobiłam sobie wczoraj syropkow wg. poleceń gusi, mam nadzieję że pomogą [emoji1374] Herbatke też pije [emoji6]
Gusia 2106
No to jakieś wirusisko.i ja witam w klubie chorych...
Dni płodne a ja zdycham
coś tam się udało podziałać ale marnie to widzę
i tak prawidopodobnie z prawego jajnika owu więc z uwagi na prawy niedrożny jajowod dupa
Tak duzo już Was chorych.
Ugotujcie rosołek do tego
reklama
Gusia 2106
Kochane potrzebuję porady.
Jak już wcześniej pisałam ostatnio straciłam ciążę. Zabieg miałam we wtorek, 10.12.19.
Dziś udało się mojemu chłopakowi załatwić wolne w pracy już od przyszłej środy. Co oznacza że czwartek i piątek będę mogla zrobić badania w Polsce.
Chciałabym zrobić w diagnostyce pakiet badań dla starających się. Jest promocja z 653 zł na 350. Jest tam m.in.: TSH, Prolaktyna,z którymi miałam problemy i wiele innych których nie robiłam i nie wiem jakie będą wyniki.
Pytanie tylko czy powinnam poczekać aż całkowicie spadnie mi np. beta do 0 i unormują się hormony np. 3 miesiące. Czy mogłabym zrobić te badania teraz i być może dowiem się co się stało tym razem ze nie wyszło.Nie wiem jakie mogą być powody dwóch nieudanych ciąz. I nie wiem kompletnie czy czekać czy już badać.
Dzięki za pomoc
Jak już wcześniej pisałam ostatnio straciłam ciążę. Zabieg miałam we wtorek, 10.12.19.
Dziś udało się mojemu chłopakowi załatwić wolne w pracy już od przyszłej środy. Co oznacza że czwartek i piątek będę mogla zrobić badania w Polsce.
Chciałabym zrobić w diagnostyce pakiet badań dla starających się. Jest promocja z 653 zł na 350. Jest tam m.in.: TSH, Prolaktyna,z którymi miałam problemy i wiele innych których nie robiłam i nie wiem jakie będą wyniki.
Pytanie tylko czy powinnam poczekać aż całkowicie spadnie mi np. beta do 0 i unormują się hormony np. 3 miesiące. Czy mogłabym zrobić te badania teraz i być może dowiem się co się stało tym razem ze nie wyszło.Nie wiem jakie mogą być powody dwóch nieudanych ciąz. I nie wiem kompletnie czy czekać czy już badać.
Dzięki za pomoc