Zielonafilizanka
Zaciekawiona BB
Hej jestem po 4 poronieniach w tym dwa razy miałam zabieg łyżeczkowania. Zrobiłam wszystkie badania które wyszły bardzo dobrze więc przyczyna nieznana. Jedynie zostały mi do zrobienia badania immunologiczne jednak ze względu na pandemię (w marcu/kwietniu) nie było takiej możliwości. Lekarze powtarzali że takie rzeczy sie zdarzają ze trzeba próbować itp... dlatego też za każdym razem szłam do innego. I w końcu jeden z Nich powiedział że oczywiście można próbować ale szkoda i mojej psychiki i organizmu ponieważ każdy zabieg ma negatywny wpływ na późniejsze ciążę. I polecił mi dr. Przybycienia (było to w styczniu).. zadzwoniłam do Centrum macierzyństwo w Krakowie i zapisałam sie na listę oczekujących z przewidywanym terminem na czerwiec. Jednak byłam uparta z co dwa tyg dzwoniłam z zapytaniem czy jakiś termin sie nie zwolnił i udało się dostać w kwietniu. Dr przybycien przeanalizował moje wyniki badań i nic w nich nie znalazł, zlecił badania immunologiczne, których nie byłam w stanie zrobić przez pandemię. Tydzień.po wizycie zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreski... Strasznie się bałam. dr. Przybycien przyjął mnie z dnia na dzień i zapisał mi Accofil w zastrzykach bo tylko to nam zostało. Oczywiście luteinę dopochwowo i duphaston. Wizyty miałam co 2 tyg i się udało dzisiaj jestem juz w 27 tyg ciąży. Córeczka nie daję mi spać bo tak kopię. Dziewczyny nie poddawaj się Anioły jednak są wśród nas moim Aniołem takim dodatkowym jest dr. Jerzy