Porzeczka1234
Fanka BB :)
Ja szczerze jestem przekonana bo u mnie norma bez ciąży a w ciąży ok 12 tydzień już wynik 30 ale w 2 ostatnich ciążach brałam heparyne 0,6 . I jeszcze Ci napiszę, że u mnie też przepływy w obu ciażach super a serce ot tak przestawało bić. W pierwszej stracie 26 tydzień w ogóle nie brałam leków w drugiej 0,2 Ale to było za mało. W 3 donoszonej już encorton 15 mg , heparyna 0,6 acard 75 i szczepienia i miałam zawirowania w 29 tygodniu córka słabo zaczęła rosnąć ( domyślasz się co przechodziłem jaki strach) prof zwiększył mi dawkę heparyny na 0,8 córka przyszła na świat przez cc w 38 tygodniu bo wszyscy się bali dłużej ciążę utrzymywać waga 3130 g. Przed druga ciąża schudłam i zdrowo się odzywiałam cała ciążę 0 słodyczy praktycznie przytyłam tylko 8 kg heparyna 0,6 wystarczyła córka urodzona przez cc 38+4 3170 u mnie naturalny poród raczej był mi odradzany chodziło o to żeby nic się nie stało ciąża donoszona i odrazu rozwiązana.Myślisz ze jak w tych pierwszych badaniach po urodzeniu wyszły mi podwyższone P/c. p. beta-2-glikoproteinie (jakoś norma była 20 a ja miałam 20,58) to to może być jakiś trop? Oczywiście powtórzone po czasie wyszły ok