.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja biore wit E oraz L-arginine a wiem ze melatonina tez wazna bo sen ma dobroczynny wplyw@burczuś
Zaciskam kciuki, żeby poszło szybko i gładko :*
Dziewczyny,
czy któraś z Was brała podczas starań
witaminę E 2x200, Medargin, Melatoninę? Najbardziej mnie ciekawi Medargin i Melatonina bo to dzisiaj dostałam...
Sądzicie, że endometrium 6,3mm w 13dc jest kiepskie?
hmmm szczerze to nie wiem
Po laparo to co innego wiem że to inna bajka. Ale histeroskopia sama w sobie chyba nie kojarzę bym miała takie bóle. Niemniej dzięki@burczuś ja mialam histero i laparo w znieczuleniu ogolnym i w szpitalu pytali czy w nocy ktos ze mna w razie czego bedzie. W nocy wzywalismy karetke, bo mialam dusznosci i bole w klatce piersiowej. Nie wiedzialam, ze to od gazu Ale slabo sie czulam, spalam na siedzaco przez 2-3 noce. Wiec ja bym na Twoim miejscu nic nie planowala.