Rety
@dżoasia ! Dwa
???? Oby dwa pozostały za te wszystkie wcześniejsze! Możesz więcej tego atosibanu? Bo to chyba na wyciszenie macicy?
@marzycielka81 jestem w szoku, ze żaden lekarz, znając Teoj przypadek, nie chce dać l4. Mnie na każdej wizycie od poczatku pytało obydwu: l4? A od połowy ciąży to już mi ten na NFZ wpisuje w dokumentację, że odmawiam zwolnienia
No ale rozumiem, ze to dla niego „dupochron” w razie w. Zycze powodzenia na krzywej i oby w 8 tc było piękne
.
Dzisas to co piszecie o tej przegrodzie i wypadnięciu dziecka do środka - omg!
Dziewczyny mamusie w których tyg robiłyście gbs, powtórne hcv, hiv i całą resztę? Wg Banacha gbs dopiero w 37, serio tak późno?
Dzus mi wyjechał z takim wykładem o CC, widząc, ze mała ciagle dupką w dół, ze gdybym już wczesniej nie była uświadomiona to pewnie bym się załamała.... CC to największe zło tego świata. Kazał załatwiać mi z anestezjologiem wlew w wit c, kupić od Zięby shot z koenzymem q10, pogadać z ginem o podaniu oksytocyny i prosić położną o wysmarowanie policzków małej wydzueliną z mojej pochwy - tak robi się w Niemczech ponoć po CC, żeby chociaż częściowo skolonizować florę bakteryjną na dziecku. Przy SN złapałoby to wszystko w kanale rodnym. I jeszcze kazał poszukać na you tube debaty wczorajszej o szczepieniach (aluminium) i najlepiej nie decydować się na szczepienie przeciw gruźlicy, bo to i tak inny szczep w szczepionce, nuz ten, ktiry nas może dopaść. Wiec nieprawda, ze to jest szczepienie przeciw gruźlicy. Cóż..... łeb kwadratowy