Hej. Jestem nowa po dwóch obumarciach ciąży w 8 tygodniu. Czy któraś z was jest z Poznania. Polecacie jakiegoś dobrego lekarza ? Czekam na pierwszą miesiączkę po łyżeczkowaniu. Udało mi się umówić z Profesor Drewsem mam się stawić po pierwszej miesiączce. Zrobiłam listę badań spisane z wszystkich forów i artykulow naukowych. Moja ginekolog do której chodziłam Grewling-Szmit prowadziła dwie ciąże i jak do niej poszłam po 2 tyg po zabiegu zgodziła się zrobić mi niektóre badania na NFZ z mojej listy. Zobaczymy co powie Drews. Byłam i endokrynologa i diabetologa określił hiperglikemię poposilkowa i nadczynność tarczycy
Hiperglikemie mam leczyć dieta kontrolowac cukier. Nadczynność euthyrox 25. Mam zdiagnozowane zzsk zesztywniajce zapalenie kręgosłupa dziś idę do mojego reumatologa. Nie wiedziałam że zzsk może mieć wpływ na ciaze. Nikt mi tego nie powiedział. Moze jak bym wiedziała wcześniej to przed staraniami poszła bym do reumatologa bo to przecież choroba autoimmunologiczna. Potrzebuje pozytywnych historia. Boje się że z moją immunologia jest źle. Jak było u was ? Możecie coś mi polecić co mogę jeszcze zrobić ? Jakoś pocieszyć.
Hiperglikemie mam leczyć dieta kontrolowac cukier. Nadczynność euthyrox 25. Mam zdiagnozowane zzsk zesztywniajce zapalenie kręgosłupa dziś idę do mojego reumatologa. Nie wiedziałam że zzsk może mieć wpływ na ciaze. Nikt mi tego nie powiedział. Moze jak bym wiedziała wcześniej to przed staraniami poszła bym do reumatologa bo to przecież choroba autoimmunologiczna. Potrzebuje pozytywnych historia. Boje się że z moją immunologia jest źle. Jak było u was ? Możecie coś mi polecić co mogę jeszcze zrobić ? Jakoś pocieszyć.