reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@smerfik88 - dbajcie o siebie!

@Destino - wiesz... wczoraj modliłam sie przed snem o Helenkę i o Ciebie... i nagle zrobiło mi sie tak mega goraco, ze nie wiedziałam co jest grane. Ale potem pomyślałam, ze to znak, ze bedzie dobrze!!!:)[emoji173]️ Cały czas jestem myslami z Wami!

@roxie123 - królewna juz pewnie na świecie, co???[emoji6]

@marshia - dzis diabetolog? Dawaj znac po. [emoji8]

reklama
@Porzeczka1234 ja mam kontakt z @marshia zabiegana pomiędzy mama A domem.... myślę że wkrótce się odezwie

@Auri_a mam nadzieję że maluszek chce jeszcze posiedzieć u mamusi w brzuszku ... martwię mnie te bóle krzyża trochę, może nie wiem miednica się rozchodzi w końcu z dnia na dzień coraz większa jestem;)

@Oczekujaca123 kochana u nas prawie 30 tc , badali mnie przed chwilą ginekologiczna szyjka długa zamknieta , jednak pobolewaja mnie krzyża , czasami tak mi promieniuje do przodu brzuszka bardziej tak do Pachwin ....

@roki_1991 szyjka się skrócila z 5 cm na 3.5 cm, ale mówią że to nie powód do stresu , że i tak jest długa.... leżę i nie wstaje ... mam nadzieję że się wszystko uspokoi

@smerfik88 trzymam kciuki

Na razie leze i kwicze. Moj lekarz doprowadza mnie do szalu. Poniewaz chyba mnie oklamuje. Dzis dzwonil i malo zawalu nie dostalam. Zaplodnily sie 3 komorki. Jednak pociskiwal mi kity, ze przy rozmorozeniu zostaje 60 do 70 procent komorek u nas 66.6. W necie natomoast znalazlam informacje, ze w dzisiejszych czasach 80 do 90 procent rozmrozonych komorek nadaje sie do zaplodnienia..

Dziękujemy za kciuki [emoji8]
Julia ♡ jest cudowna [emoji7]
20181204_120510.jpeg

Załączniki

• 20181204_120510.jpeg
    20181204_120510.jpeg
    40,8 KB · Wyświetleń: 584
@roxie123 ale wymęczyłaś Julcię :) No śliczniusia jest;*
Tobie serdecznie gratuluję! Piękna nagroda za tyle trudów. Odpoczywajcie;*

@Destino kochana Ty przecież wiesz,że przy tak wczesnym porodzie i przy tej wadze lekko nie będzie. Ale z czasem, z każdym dniem będzie tylko lepiej. Ja naprawdę wiem,że Twój strach Cię paraliżuje. Minie trochę czasu,aż Helenka nabierze siły,masy i zdrówka. Teraz jest czas na to, by mała stawała się coraz silniejsza. Bardzo, bardzo mocno Cię przytulam i wierzę,że Bozia ma Was w opiece i nie da zrobić Wam krzywdy;*

Ostatnia edycja:
@roxie123 :) zakochałam się! I widać ze waga dobra, piękne ,pyzie' na buzi :)
@smerfik88 szybka reakcja super. Destino ma racje , zawalcz o wymaz. Pociesze Cie ze w tej ciąży leze juz 14 tygodni i daje radę. Bakterii mam niestety co nie miara, skurcze, twardnienia na porządku dziennym. Pojutrze mam wizytę u gin i az mam serce w gardle co tam zastane.

reklama
Do góry