reklama
marshia
Fanka BB :)
Kciuki za obie dziewczyny. A nawet 4. @roxie123 i Julka: czekamy jutro na zdjęcie uśmiechniętych buziek.
@Destino i Helenka: wysyłamy Wam tyle pozytywnych fluidów i ciepłych myśli, ze aż temperatury się w całej Polsce podniosły . Wierzę z całych sił i zaciskam kciuki, żebyś jutro na chwilę odetchnęła
@Destino i Helenka: wysyłamy Wam tyle pozytywnych fluidów i ciepłych myśli, ze aż temperatury się w całej Polsce podniosły . Wierzę z całych sił i zaciskam kciuki, żebyś jutro na chwilę odetchnęła
Oczekujaca123
@Destino calym serduchem jestem z Toba. [emoji173] modlimy sie.@roxi123 jutro wielki dzien. Wyspij sie ta ostatnia noc [emoji1]
U nas zapowiada sie jedna z krytycznych nocy. Bardzo sie boje, ze stracimy nasza kruszynke
@roxi123 trzymam kciuki ;*
Ja poprosze o kciuki za jutrzejsza wizyte. Dzis znow zle sie czuje... brzuch boli jakbym zaraz miala dostac @, ciagna pachwiny, cale nogi... i ciagle mam jakies dziwne kawalki sluzu, ktore po wysłaniu zdjecia ginekolog i jej zdania niby sa normalne... boje sie tej wizyty
roki_1991
@Destino modlitwą i myślami jestem z wami. Musi być dobrze!!
@Oczekujaca123 nie denerwuj się na zapas, spokojnie. Choć wiem że łatwo mówić gorzej zrobić... Ale na pewno wszystko jest okej. Ja od kilku dni też czuje ból jak na @ nie jest on może mocny, ale czuję. I pulsowanie w środku. O której masz ta wizytę??
@Oczekujaca123 nie denerwuj się na zapas, spokojnie. Choć wiem że łatwo mówić gorzej zrobić... Ale na pewno wszystko jest okej. Ja od kilku dni też czuje ból jak na @ nie jest on może mocny, ale czuję. I pulsowanie w środku. O której masz ta wizytę??
Oczekujaca123
O 12, standardowo bedzie godzinne opóźnienie czyli ok 13 [emoji14]@Destino modlitwą i myślami jestem z wami. Musi być dobrze!!
Marthi
@roxie123 - ale juz blisko[emoji173]️ pewnie dzisiaj z emocji nie zaśniesz[emoji12] wcale mnie to nie zdziwi! Zazdroszczę i zycze udanego rozwiazania i szybkiego spotkania z Malutka![emoji6]
@Destino - ogromne kciuki dla małej zapewnione... Helenko walcz!!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
@Oczekujaca123 - powodzenia!
@Destino - ogromne kciuki dla małej zapewnione... Helenko walcz!!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
@Oczekujaca123 - powodzenia!
Porzeczka1234
@roki_1991 ja nie brałam nie pomogę!
@marzycielka81 trzymam kciuki za 4 komóreczki! Życzę Ci abyś doświadczyła macierzyństwa drugi raz! Aby twoja wiara podniosła się i krzyczała ale z radości.
@Oczekujaca123 będzie dobrze pamiętaj to 2 bąble moze dlatego coś boli i kłuje. Jeśli chodzi o śluz ja Ci pisałam ,że u mnie to normane było więc może się z nim zaprzyjaźnij ale nie usypiaj swojej czujności. O 12-13 z Wami!
@marzycielka81 trzymam kciuki za 4 komóreczki! Życzę Ci abyś doświadczyła macierzyństwa drugi raz! Aby twoja wiara podniosła się i krzyczała ale z radości.
@Oczekujaca123 będzie dobrze pamiętaj to 2 bąble moze dlatego coś boli i kłuje. Jeśli chodzi o śluz ja Ci pisałam ,że u mnie to normane było więc może się z nim zaprzyjaźnij ale nie usypiaj swojej czujności. O 12-13 z Wami!
reklama
Podziel się: