reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxi123 super ! ;* zdrowka

@Destino... sercem z Wami :* :(

@smerfik88 Tobie tez duzo sily i zdrowka !

Przedstawiam Wam moje Kabanoski - tak je ochrzcilam, bo po kilku latach bezmiesnych musialam w tej ciazy zjesc kabanosy , bo bym oszalala !

Niestety krwiaki nadal sa :(

17grudnia prenatalne ;)
20181204_141103.jpeg
20181204_141118.jpeg
20181204_141130.jpeg

Załączniki

• 20181204_141103.jpeg
    20181204_141103.jpeg
    34,4 KB · Wyświetleń: 549
  • 20181204_141118.jpeg
    20181204_141118.jpeg
    41,2 KB · Wyświetleń: 534
  • 20181204_141130.jpeg
    20181204_141130.jpeg
    53,1 KB · Wyświetleń: 550
reklama
@roxie123 Gratulacje !! niech Julka zdrowo się chowa:)
@Destino sercem i myślami z Wami cały czas....
dziewczynki mało się odzywam bo u mnie nic się nie dzieje, dziękuję tym które o mnie jeszcze czasami pamiętają, podczytuję Was od czasu do czasu i czekam na kolejne szczęścia, kibicuje każdej aby spełniło się wasze marzenie:rolleyes:

@Porzeczka1234 u mnie młynek..... między mamą, pracą, prezesem, szkołą rodzenia, kolejnymi lekarzami :( (gin, echo serca, diabetolog, bo cukrzyca, poradnia patologii, bo cukrzyca, usg 3 trym - to średnia z 2 tyg :/ )
Na l4 nie mogę iść do 31.12, bo dostałam taką premie na koniec roku, ze choćby skaly srały ;) to musi mi się wliczyć w podstawę macierzyńskiego ;)
A ze przygotowujemy projekty o dotacje na przyszły rok, to się trzeba sprężyć.
Teraz czekam u diabetologa i mam czas nadrobić czytanie :)
@roxie123 cudowna Jula ♥️ @Destino zmarwil mnie ten zwrot, którego użyłaś, ze ciężko, ale cieszymy się szczęściem Roxie. Mam nadzieje, ze ciagle ok, pomimo, ze ciężko. ♥️♥️♥️
@smerfik88 Dzueki za przekazanie info :)

Mnie gin ba NFZ - ten Banach - nastraszył wczoraj, ze wtedy jak było mokro to prwnie zewnętrzna błona poszła i zostają tylko wewnętrzna... cokolwiek to oznacza :/. Chociaż testy na odpływanie (szpitalne) nie pokazały, ze to wody. Wód mam niby mało (8), wiec powinnam przykleić butelkę do ręki chyba. Tylko brak mi godzin w dobie ;)
@Destino pytałaś o mamę :( jest ciężko. Serce mi się kraje i prawie codziennie rycze jak od nuej wychodze. Rok temu po diagnozie tez ryczałam, ale już teraz wiem ze sama świadomość choroby to i tak nic w porównaniu z patrzeniem na cierpienie mamy :(, chociaż ona dzielna i przy mnie ani łzy nie uroniła, bo pewnie chce mnie uchronić przed stresem dodatkowym :(. Nawrt teraz jak to pisze to odcrazu mam mokre oczy.

Ostatnia edycja:
@Destino ile to ja się naczytałam o dzieciach którym nie dawano szans a żyją i maja się świetnie. Ba jestem tego najlepszym przykladem jestem wczesniakime z 35 tyg a w latach 90 nie dawano sterydow na rozwoj plucek itp tez mowiono bo moje pluca nioe wyrabialy ze moge nie przezyc a zyje . Więc trzymam kciuki Helenka to silna kobietka jak jej mamusia . Modle się i mysle o was
@smerfik88 jak to zlecialo. Gratulacje.
@roxie123 piekna córeczka gratulacje.

reklama
@marzycielka81 - duzo sil i cierpliwości do lekarza[emoji8]

@roxie123 - tutaj rowniez moje gratulacje!!![emoji173]️ Mała ma piekne usteczka! Takie całuśne[emoji6]

@Destino - całym serduchem z Wami.... przykro mi, ze tyle musicie przejść ale wierze cały czas, ze Helenka jest silna i da rade[emoji8][emoji8][emoji8]

@Oczekujaca123 - moje gratulacje[emoji6]

@marshia - przytulam mocno[emoji173]️co u diabetologa?

Ja dzis miałam wizyte kontrolna u ginki, ktora robiła mi laparo. Według niej wszystko ok i zmieniła zdanie - powiedziała, ze daje zielone swiatlo na starania w następnym cyklu skoro Profesor na obchodzie tez sie tak wypowiedział :) Dała mi jednak receptę na Urofuraginum bo bola mnie od zabiegu troche jajniki jak sikam:/ i mam brac przez tydzien. Mowila, ze na usg i w badaniu ręcznym jest wszystko Ok, ale moze po cewnikowaniu mam ten dyskomfort (Btw w ten sposób dowiedziałam sie, ze mnie jednak cewnikowali bo wczesniej nie wiedzialam[emoji12]). Poza tym swiezo po owu jestem, ale w tym cyklu nic wiec tyle wiem, ze była z prawego jajnika teraz.

Do góry