reklama
marshia
Fanka BB :)
@Gannka jesli teraz wzięłaś duphaston w 16 dc nie wiedząc czy owu była (tym bardziej, ze masz bardzo późne owulacje) to raczej potraktuj ten cykl jak wyregulowanie. Hak odstawisz w 25 to za ok 3-7 dni dostaniesz okres. I ten nowy cykl monitoruj, żeby nie stracić owulacji. Raczej nie ma co się łudzić, ze skoro zawsze miałaś koło 17/18/20 któregoś owulacje, to nagle sama trafiła się 12-13-14. Nie mając regularnych cykli bez minitoringow się nie obędzie.
Marthi
@bertha - No pięknie te wyniki sie poprawiły! Wow!
@roki_1991 - Wow, jaka piękna, długa szyjka ) Chyba jestes tu rekordzistką )
@Destino - o mój Boże, trzymam kochana kciuki, badz dzielna, odpoczywaj ile sie da - wierze, ze i ta ciaza sie utrzyma i bedzie wszystko Ok! [emoji173]️
@roki_1991 - Wow, jaka piękna, długa szyjka ) Chyba jestes tu rekordzistką )
@Destino - o mój Boże, trzymam kochana kciuki, badz dzielna, odpoczywaj ile sie da - wierze, ze i ta ciaza sie utrzyma i bedzie wszystko Ok! [emoji173]️
aspekt
Argument tego pana (lekarza jak rozumiem?) albo ponizej logiki, albo etyki. Dla Twojej coreczki Twoj brzuch bedzie najlepszym inkubatorem jeszcze przez 3 miesiace. I tego sie trzymajmy!@marshia to szpital o najwyzszym stopniu referencyjnosci z najlepszym oddzialem neonatologicznym. A pan mowi, ze mnie nie przyjma, bo wszystkie inkubatory zajete, a nawet 2 dzieci w jednym.
Sluz jest rzadki rozciagliwy. Czop sluzowy jest zbity gslaretkowaty, czesto bezowy, krwisty lub podbarwiony krwia. Tego nie da sie pomylic. Mozesz popatrzyc na zdjecia w necia. One dobrze to odzwierciedlaja
reklama
Gannka
@Destino miałam brać 16-25 dc i żałuję że tak wzięłam. Czuję że na pewno nie miałam owu wcześniej, zawsze miałam nieregularne cykle i dlatego go dostałam. W kolejnym cyklu już będę inaczej brać, mam nadzieję że sobie nie zaszkodze że teraz tak wzięłam
@smerfik88 brzuch też czasami zaboli delikatnie.
@smerfik88 brzuch też czasami zaboli delikatnie.
Podziel się: