reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka nie wiem czy mówisz do końca o tym samym, ale mój kolega bardzo mocno się wkręcił w badania żywej kropli krwi. Polega to na tym że bierze krople krwi po mikroskop i ogląda przez godzinę. Z tego na prawdę może wyczytać bardzo dużo. Znajduje pasożyty, widzi czy krwinki mają odpowiedni kształt, widać tzw wyspy wątrobowe czyli jak krwinki się sklejaja to znaczy właśnie ze coś z wątroba nie tak, widać metale ciężkie i całe mnóstwo innych rzeczy. Faktycznie na tej podstawie daje dietę, suplementy, można się pozbyć trochę problemów :) byłam u niego na takim badaniu rok temu i na prawdę super sprawa ;)
Tak Roki to coś takiego. Jeszcze wszelkie wirusy, zła tarczyce, nerki. Brzmi niewiarygodnie. Dlatego chyba się zapisze :)

@olaa90 chyba ok

@nafoczka u nas w Mielcu był w zeszłym roku na to bum, ja osobiście w to wierze :) u nas jeszcze kobitka robiła biorezonans całego ciała i tam cuda na kiju wychodziły właśnie wszystkie pasożyty, co trzeba podreperować itp :) potem leczenie opierało się właśnie na naturalnej suplementacji + witaminy z solgara :)
@iveo dziekuje, poprzednim moczem chyba złe siurnelam... @basiawol a u mnie nic nowego, staram się odganiać złe myśli przed usg.. a jak u Ciebie? Zdrowi jesteście, Ty i synuś? :)

@basiawol - dziękuję, ja mam sie całkiem Ok[emoji6] wiadomo, szwy i rany czasem zabolą/zaciągną, ale żyje. :) Odpoczywam i rozleniwiam sie w domu... kombinuje jakby tu skrócić to L4, ktore ma trwać jeszcze 4 tygodnie :O W srode przyjeżdża położna i zdejmuje mi juz szwy, w nastepny wtorek kontrola u gin.

@Marthi super że czujesz się dobrze po zabiegu i że szybko masz zielone światło :D masz nieziemski zapał do pracy :D

Bardzo cieszę się ze wszystkich obecnych ciąż na tym forum tych pojedynczych w z podwójnym szczęściem :) <3 @marshia @roki_1991 @olaa90 @roxie123 @Oczekujaca123 , przepraszam jeśli kogoś pominęłam !
Wspieram modlitwą wszystkie i każdą walczącą o swój cud, jesteście niesamowicie silne kobiety ! Zwłaszcza @bertha @burczuś @dżoasia @dżoł @Nadja_n

@nafoczka Ty jesteś twarda babeczka :D więc na pewno zaraz wszystko przejdzie !

Chciałam wam napisać że znam pewnego Księdza który z zapałem w swojej Parafii szykuje miejsce dla takich kobiet jak my po poronieniach dla takich które z różnych przyczyn losowych nie mogły pochować swoich "dzieci które zmarły przed porodem" (nie używa on słowa utracone gdyż bardzo pilnuje tego że te dzieci są nasze ale w niebie !) w miejscu tym będzie można zamówić i upamiętnić tabliczką swoje dzieci, poniżej wklejam link do parafii gdzie powstaje to miejsce pamięci ! Jeszcze przed Świętami Ksiądz ten podeśle mi wizualizacje tego miejsca oraz opis jak chce aby to wyglądało ! Chciałam to wam od razu napisać bo bardzo się cieszę że takie miejsce w Polsce będzie dla nas jako matek !

Link do: Parafia Jodłowa - Sanktuarium Dzieciątka Jezus

Hahah @Auri_a chyba nie lubie nadrabiać zaległości [emoji12] a dwa - dla mnie L4=siedzenie w domu, a ileż mozna... :/ Czuje sie Ok, tesknie za kontaktem z ludźmi i za wychodzeniem z domu. Wtedy moje dni sa bardziej ułożone. Ok, wstaje czesto przed 6 i jestem zmęczona, ale mam cel, plan dnia, itd. A teraz? Spie do 10-11 i potem jakos tak ucieka mi czas miedzy palcami. Niby cos sobie planuje, ale ja nie jestem typem 100% domownika wiec mi sie juz nudzi (ile mozna robic pierogi ruskie Haha, jak w sobotę zaczelam produkcje to do dzis je jemy i jeszcze zostalo:p) Ja przyznam, ze Jakos nie mam odwagi na L4 np wybrac sie na zakupy czy cos... a L4 mam do swiat az wiec chciałabym chociaz troszku pochodzić po centrach handlowych itd (mimo ze mam sporo zawodowo związku ze sklepami internetowymi - jestem tradycjonalistką i lubie pochodzić po sklepach :p). Niemniej jednak tak jak napisalas - szybko mam zielone swiatlo i bardzo mnie to cieszy :)

Fajna inicjatywa ze strony tego księdza [emoji173]️

@Marthi ja L4 też nie lubię bo wtedy myślałam a jak myślałam to już wiedziałam że zaraz będzie źle bo zacznę za dużo myśleć i wkręcać sobie nawet rzeczy które już absolutnie nie powinny się zdarzyćo_O ja też po poronieniach wracałam do pracy. W ciąży z Joanną lekarz mnie zmusił do L4 o_O i dzięki temu że było lato i dziewczyny miały przepisy na przetwory zimowe to mam takie szafy jak u babci piwnice, a ja absolutnie nie jestem typem kucharki i jakoś przetrwałam :):):) a i kurze ścierałam po kilka razy dziennie dla relaksu :szok: i jeszcze oglądnęłam wszystkie seriale netflixa... teraz na telewizor patrzeć nie mogę :) CIESZĘ SIĘ że u Ciebie starania ponowne liczę na to że zabieg ten spowoduje że tym razem już masz wszystko w komplecie i będzie dobrze :* !

Też mi się spodobała ta inicjatywa bardzo, wiele dziewczyn nie ma takiego miejsca a nawet przyjechać raz na parę lat mieć gdzie to zawsze coś ! I podoba mi się to że on chce wykazać że dzieci te są jednym z filarów Kościoła, ponieważ to one czuwają nad ludźmi na ziemi i się za nich nieustannie modlą. Nie mogę się doczekać aż mi wyśle tą wizualizacje bo opis był cudowny! Że dzieci te będą upamiętniać płomyki z których będzie zrobiona szata Jezusa Dzieciątka !

reklama
Do góry