reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Kochana zobaczysz wszystko będzie dobrze beta powinna wzrosnąć minimum 66% czyli minimum powinna być 51... ale przeważnie wzrost to ok 100% czyli ok 60 !O której będziesz miała wynik ?[QUOTE="Porzeczka1234,
Tak sie boje jutro zrobic bete jesli wczoraj mialam 29.68 to jutro mniej wiecej ile powinna wynosic?
@plastulinka kciuki nieustannie
Ostatnia edycja:
Kochana zobaczysz wszystko będzie dobrze beta powinna wzrosnąć minimum 66% czyli minimum powinna być 51... ale wzrost to ok 100% czyli ok 60 !O której będziesz miała wynik ?
Tak kolo 14 15 wogole nie czuje ze sie udalo.
monia84111
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny dzis wdrożyłam dodatkowo luteine 2×dziennie plus 3×2 dupek.Dziś bedac po receptę na frexiparine lekarz chciał mi przepisać hmm i teraz zapomniałam nazwy neoparin....?twierdząc że jest to identyczne jak frexiparine ale dużo tańsze oczywiście kazalam sobie przepisać frexiparine.. Czy któraś z Was brała również zamienniki?pozdrawiam
monia84111
Zaciekawiona BB
Oczekujaca123
Ja biore neoparin od poczatku. Nie wiem jak to ze zmiana w trakcie, ale tu kiedys dziewczyny pisaly, ze to raczej to samo tylko moga byc inne substancje pomocnicze , a tak to heparyna to heparyna.Hej dziewczyny dzis wdrożyłam dodatkowo luteine 2×dziennie plus 3×2 dupek.Dziś bedac po receptę na frexiparine lekarz chciał mi przepisać hmm i teraz zapomniałam nazwy neoparin....?twierdząc że jest to identyczne jak frexiparine ale dużo tańsze oczywiście kazalam sobie przepisać frexiparine.. Czy któraś z Was brała również zamienniki?pozdrawiam
Ile placisz za swoje ?
Ja za neoparin 10szt ok 8zl
Zzzzzz
Ja stosowalam do 20tc dawke 10mg a od 20tc schodzilam 2,5mg tygodniowoDziewczyny przy kolejnej ciąży lekarz chce mi włączyć steryd domyśliłem. Się że chodzi o encorton jak długo sosouje się go w ciąży?
roki_1991
@monia84111 neoparin to też heparyna, tylko zdaje się że ma trochę inny przelicznik. W sensie neoparin 0.4 to nie to samo co fraxiparyna 0.4. Dlatego najlepiej od początku brać to samo. Ja akurat biorę neoparin, bo miałam receptę na clexane, ale u mnie nie ma opcji go dostać.
monia84111
Zaciekawiona BB
@Oczekujaca123 ja za 20 zastrzykow place 50zl....więc jest spora różnica, kurcze jeszcze dręczy mnie ten steryd....30mg do 8tc pozniej odstawiac, wszędzie gdzie nie przeczytał to dziewczyny biorą duzo dłużej....
reklama
plastulinka
Probuje ochłonąć po wizycie...
Pierwszy raz w życiu słyszałam bicie serduszka! Oczywiście płacz był, ach jakże inaczej. Mam mały kreiak, który powoduje lekkie plamienie na brązowo ale poza tym wszystko jest ok. Radość nie do opisania!!!
Pierwszy raz w życiu słyszałam bicie serduszka! Oczywiście płacz był, ach jakże inaczej. Mam mały kreiak, który powoduje lekkie plamienie na brązowo ale poza tym wszystko jest ok. Radość nie do opisania!!!
Podziel się: