reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia nikt Cie nie zmusi byś uczciwie przystopowała. Ale sama widzisz, że szyjka się szybko skraca. z troski Ci to piszę- praca to tylko praca. a dziecko...to aż dziecko. kurde zaczynam być zła na Ciebie. serio serio! Napisałabym pare słów więcej...ale się przymknę już...

reklama
@marshia na swoim przykladzie ostrzegam Cie z dobrego serca. Wszystko super, ciaza idealna.. badania idealne.. nie pracowałam ale ciagle jakies spacery, wyjazdy tu na wies tu nad jezioro itp itd. Dbalam.o siebie a mimo to szyjka w kilka chwil sie rozwalila. Uwierz mi rodzic swoje dziecko wiedzac, ze nie przezyje to dramat. Mnie nikt nie ostrzegł. Nie badz na nas zla. Fajnie , e masz duzo energi, ze dobrze sie czujesz. Ale odpocznij. Wiem po sobie...

A dziewczyny ktoras z Was dawała lub daje heparyne do uda ? Bo ja już schodzę z brzuszka że wzgl na to że jest spory i napięty i ciężko mi się już wbija.... I nie wiem gdzie mogę robić w która część uda ?

@smerfik88 w uda dawała @agatush jest nawet filmik. Malina mówi do konca w brzuch tylko ja daje tak po bokach lub na dole

Szyjka 3 cm nie jest wskazaniem do leżenia może być taka fizjologiczna do porodu.
Jeśli jednak na następnej wizycie będzie krótsza warto pomyśleć o pessar

@smerfik88 w uda dawała @agatush jest nawet filmik. Malina mówi do konca w brzuch tylko ja daje tak po bokach lub na dole

Szyjka 3 cm nie jest wskazaniem do leżenia może być taka fizjologiczna do porodu.
Jeśli jednak na następnej wizycie będzie krótsza warto pomyśleć o pessar
Owszem nie jest wskazaniem do lezenia , ale do oszczedzania sie na pewno i o to tu nam chodzi ;)

Czesc dziewczyny troche ponadrabialam i ostatnio czytam na biezaco @olaa90 aaaa gratuluje 3mam kciukasy za jak najmniej stresow <3 @marshia a ktory to juz tydzien? Jesli szyjka sie skraca to faktycznie lepiej sie oszczedzac, u mnie w miejscu stala :*
@iveo Magda ajajaj zblizacie sie, ja tuz za wami:) na chwile sie wylaczylam, macie cc, czy cisniecie sn;)? @smerfik88 ja caly czas w brzuch i tez w Wawie dobre spece mi tak kazali, nisko robie, gin koniecznie kazal pod linia pepka, ale idzie mi nisko robic:)
Powodzenia swiezutkim zafasolokowanym, pieknych bet, pecherzykow i serduszek :) no i dzielnym staraczkom:)

Dzięki dziewczyby. @burczuś @Oczekujaca123 serio biorę Wasze rady do serca i już zapowiedziałam w pracy, ze przyszły tydzien nosa nie wysciubiam z domu. Jutro muszę pojechać do tego gina od mety tylko, w piątek po ciuszki do kuzynki :) a tak to leżę plackiem. Zobaczę czy szyjka na to odpowie pozytywnie :)
@Totois30 24 tc. Była 3,14 cm największa, 3,10 zazwyczaj, teraz 3 cm. Takze mniej więcej wciąż to samo na razie. Twarda i zamknięta.

reklama
Do góry