@Marthi a ile prywatne recepty w pl sa wazne? Czy wykupujesz wszystko jak leci?[emoji16]
@edloteh no to jeszcze troche czasu Ci zostalo, nie jest źle. A nie myślałaś o kd albo adopcji zarodka? Jak tam u Was jajca i te sprawy? Bo ja to sie czasem sama zastanawiam czy moze mi sie genetyka nie spierniczyla. Nie wiem jakim cudem nagle i w tym wieku, no ale moze jednak. Ahh, jesuu, co ja gadam, tabletki anty sobie lykniemy laski to zaraz sie jajca poprawia, jasna sprawa! [emoji23]
@burczuś czyli polecasz? Zaraz tam dzwonie czy maja otwarte między swietami :>
Laski co Wy o tym wieku tak. Ostatnio czytalam nawet, ze jak babka rodzi pozniej dziecko to ono jej poniekąd wydluza zycie, bo organizm wie, ze musi to dziecko odchowac. Zreszta to nie te czasy co kiedys. Aby zdrowe bylo.
No, a ja w druga strone, w de nie ma za duzo mam w moim wieku, wiec czesto mi się zdarza usłyszeć, ze ooo juz ma pani dziecko, szybko się pani zdecydowala (w domysle: nie umiesz sie dziewczyno zabezpieczac?). Takze tego, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia[emoji2] ale z perspektywy czasu moge powiedziec, ze nie ma na co czekac, bo gdybym ja poczekala te pare lat to prawdopodobnie juz przy tym pierwszym mielisbysmy takie problemy jakie mamy, moge tylko losowi dziekowac, ze tak mi się w zyciu potoczylo a nie inaczej.