@edloteh zdaje sie, ze na watku ciaze po poronieniu zakonczone sukcesem
@porzeczka1234 dala do zamieszczenia przeliczniki heparyny na dawki. Rzuc okiem. Tyle juz przestudiowalas, to moze ci pomoc w dyskusji z lekarzem jak bedzie wystawial recepte. Najtanszy jest refundowany neoparin i ogolnodostepny (ok 5, niecale 10 pln). Ta sama substancja clexan juz 40pln oczywiscie na ryczalt. Ceny fragminu, czy faxapirine nie znam.
@Oczekujaca123 to beda piekne widoki na usg
@maa821 to juz cos jestes w szpitalu, a myslalas, ze bedzie gorzej. To niefortunne spotkanie wspomnien moze byc pomocne. Czasem warto pozwolic sobie odreagowac, zwlaszcza jesli wszystko wydaje sie swieze. To dobry czas, bo niedlugo bedziesz tulic maluszka. I naprawde lzej bez bagazu wczesniejszych doswiadczen. Ja tez z pewna piekna historia Tosi odreagowywalam wlasne straty. Pozwolilam sobie, skoro temat do mnie wrocil jak zywy. To naprawde pomaga
@dżoł mi Sydor nawet polecal bardziej neoparin niz clexan. Poprzednia ciaze mialam na neoparinie. Ta zaczelam od clexan. Ale raz nie bylo i dostalam neoparin. Badany czy nie widze u siebie roznice. Po clexan wciaz bola mnie zyly, po neoparin nie. Nie wiem jakie swinstwo ma w sobie, ale moje cialo na nie reaguje. A syn poki co ma sie dobrze.
@Paulina_merysiejka tak samo tlumaczyl Sydor i dodal, ze po co przeplacac