Lct chce powtorzyc, ciekawa jestem co mi tam wyjdzie po immunosupresji i poronieniu. A mlr to dla mojej wiadomosci, pasnik chyba tego nie zleca, z tego co tu czytam. I tak do niego pojade, wiec jesli cos dodatkowo bedzie chcial zbadac to zbadam na miejscu. U siebie nie mam lct ani mlr, więc jak nie zbadam w pl to potem juz nic nie zdzialam.@anna_kat moim zdaniem lepiej jest zaczac od lekarza. Dobry immunolog od niepłodność wskaże Ci zaufane laboratorium.
reklama
[emoji33] wow... No nic, jak nie do niego to jest ktos jeszcze we wro godny polecenia?@anna_kat mysle, ze do Invimedu do Gizlera na grudzień się nie zapiszesz. Chyba koło sierpnia zapisywali na grudzień - jedna dziewczyna na którymś wątku na fb to pisała. Ale dzwon jutro i pytaj.
marshia
Fanka BB :)
marshia
Ja nawet nie mam ginekologa, zeby teraz 8 tyg po porodzie pojsc z dziwnymi uplawami...
A kto Cię w ogole prowadził?
bertha
Niestety ja nie znam zadnego wiecej gina ogarniajacego..
@dżoasia wiesz, ja bym się zastanowiła czy to wlewy nie pomogły utrzymać ciąży czy po prostu inne rzeczy miały na to wpływ. @anna_kat jakie masz konkretnie pytania odnośnie immunoglobuliny ? Bo tak ogólnie na pewno nie napiszę że to złoty środek bo nie wiem czy takowy istnieje ale jak masz jakieś konkretne pytania to postaram się odpowiedzieć na tyle na ile mam wiedzę.
reklama
JoannaRak
@roki_1991, dziekuje za info o plaquenil, pisalas ze wymienili Ci na encorton ale ja i tak mam encorton. To nie za duzo obydwa leki?
Podziel się: