reklama
Bunia10
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny mam pytanie dostalam zlecenie od Sachy na wlewy do maciczne z Akofilu między 5-7 dniem przed owulacja a lekarz który mi to robi poleciał na urlop i wraca 3 dni przed moja owulacja co mam robic odpuścić ten wlew czy ten cykl ???
marshia
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny mam pytanie dostalam zlecenie od Sachy na wlewy do maciczne z Akofilu między 5-7 dniem przed owulacja a lekarz który mi to robi poleciał na urlop i wraca 3 dni przed moja owulacja co mam robic odpuścić ten wlew czy ten cykl ???
Mi osobiście wlew zablokowal owu. 2 razy pod rząd. Tak się skończyła przygoda z accofilem. Endo tez nie urosło.
Jeśli nie masz innego lekarza, który Ci to poda to nie przeskoczysz, ale co to przeszkadza w staraniach? Starać się możesz i bez accofilu - a nóż/widelec jednak szczęśliwie będzie
Oczekujaca123
Ja czulam takie jakby "wibracje" i pukanie ok 17tc. Potem byly 2 tyg przerwy i potem coraz czesciej takie pukanie... tez myslalan ze to jelitaA ja mam pytanie jak odczuwalyscie kochane pierwsze ruchy dziecka ? Bo ja się zastanawiam czy czuje jelita czy dziecko?
Piekne to bylo
Bunia10
Zaangażowana w BB
Czesc tez pomyślałam o tym zeby spróbować bez tego wlewu ja tez jestem po 2 cyklach z akofilem nie udanych .Przepraszam ze zapytam Tobie wykoncu sie udało zajść ??Mi osobiście wlew zablokowal owu. 2 razy pod rząd. Tak się skończyła przygoda z accofilem. Endo tez nie urosło.
Jeśli nie masz innego lekarza, który Ci to poda to nie przeskoczysz, ale co to przeszkadza w staraniach? Starać się możesz i bez accofilu - a nóż/widelec jednak szczęśliwie będzie
bertha
Czesc tez pomyślałam o tym zeby spróbować bez tego wlewu ja tez jestem po 2 cyklach z akofilem nie udanych .Przepraszam ze zapytam Tobie wykoncu sie udało zajść ??
Możesz tez accofil wziąć podskórnie 2 dni po owu.
reklama
Bunia10
Zaangażowana w BB
Podziel się: