@marshia ja wciaz aktywna bylam w 1 trym przez prace do konca 4 mca, wakacje chodzenie duzo 6-8 km dziennie, cos zalatwic, cos rekreacyjnie, cos specjalnie busem nie podjade albo samochod zostawie zeby sie przejść, polecam, potem troche ciągnie i plecy bola ale na kolejny dzien rano jestem jak nowa, a ruch zalecony, chociaz spacery, no i miesnie kegla cwicze regularnie .ok polowy ciazy zaczely sie takie bole jak na @ ale to maciczka sie rozciaga. No chyba ze krwiaczki albo inne zalecenia zeby lezec sa.
@smerfik88 ja ok 14-15 tc czulam rybke w wodzie, takie plywanie a 16-17 pierwsze pukniecie
nie do pomylenia z jelitami, na drugi dzien o tej samej porze potem coraz częściej i mocniej, mam to szczescie ze czuje maluszka ciagle jak nie spi, czkawke czuje, kopniaki jak chodze chociaz wtedy glownie spi ale czasem duzo jestem na nogach to tez musi poszalec, moj jest mega ruchliwy ale to tez kwestia lozyska i budowy. Ja mam na tylnej scianie wysoko i to ponoc najlepiej na czuxie ruchow, ale budowa czasen dodatkowo ulatwia
@Oczekujaca123 na pewno o acardzie pisaly? Ja wprawdzie bralam od prneatalnych wczesniej tylko heparyna ale faktycznie nie ma to ladu czemu by tak mialo byc. Luteina to tak, od owu bo blokuje.
Pozdrowienia i kciukaski