reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
@dzoasia przepraszam za wywolanie wspomnien.
Czasem mysle, ze dobrze byloby wrocic do pracy, ale niestety mam ja dosc specyficzna i to byloby nieodpowiedzialne w takim stanie emocjalnym pracowac... musze byc opanowana i skupiona na 100%.. wiec jeszcze troche poczekam... podochodze do siebie i zobacze co dalej, wiem, ze w koncu czeka mnie powrot do pracy jak nie tej to innej, ale musze trochę ochlonac.. na plus jest to , ze czuje, ze kazdego dnia jest lepiej , nie wiele , ale jadnak lepiej. Teraz ogarniam jeszcze lekarzy wiec i tak ciagle musialabym brac wolne. U mnie duzo tez daje terapia z psychologiem i wsparcie meza, dzięki temu jestem w lepszej formie. No i Wy. Bo przeciez fajnie jest wiedziec , ze gdzies po tym wszystkim czeka nas szczescie i ze w tym wszystkim nie jest sie samemu.
Trzymam kciuki za Ciebie:*
@Porzeczka1234 udanych wakacji ! ;*
@Zzzzz wiadomo juz co u meza? Mam nadzieje, ze wszystko idzie w dobra strone ;*
@roki1991 ja caly czas biore slow mag ale bez b6 , to jest lek i ma dosc dobra dawke
W ciazy tez bralam ale dopiero pod koniec bo moj lekarz twierdzil, ze nie ma potrzeby a ja mialam skurcze lydek :/
@Destino , czarujesz? To czaruj, zeby u mnie w pazdzierniku byly 2 kreski im wczesniej zaczniesz tym wiecej moze wyczarujesz [emoji23] [emoji23]
@smerfik88 odpoczywaj ;*
Czasem mysle, ze dobrze byloby wrocic do pracy, ale niestety mam ja dosc specyficzna i to byloby nieodpowiedzialne w takim stanie emocjalnym pracowac... musze byc opanowana i skupiona na 100%.. wiec jeszcze troche poczekam... podochodze do siebie i zobacze co dalej, wiem, ze w koncu czeka mnie powrot do pracy jak nie tej to innej, ale musze trochę ochlonac.. na plus jest to , ze czuje, ze kazdego dnia jest lepiej , nie wiele , ale jadnak lepiej. Teraz ogarniam jeszcze lekarzy wiec i tak ciagle musialabym brac wolne. U mnie duzo tez daje terapia z psychologiem i wsparcie meza, dzięki temu jestem w lepszej formie. No i Wy. Bo przeciez fajnie jest wiedziec , ze gdzies po tym wszystkim czeka nas szczescie i ze w tym wszystkim nie jest sie samemu.
Trzymam kciuki za Ciebie:*
@Porzeczka1234 udanych wakacji ! ;*
@Zzzzz wiadomo juz co u meza? Mam nadzieje, ze wszystko idzie w dobra strone ;*
@roki1991 ja caly czas biore slow mag ale bez b6 , to jest lek i ma dosc dobra dawke
W ciazy tez bralam ale dopiero pod koniec bo moj lekarz twierdzil, ze nie ma potrzeby a ja mialam skurcze lydek :/
@Destino , czarujesz? To czaruj, zeby u mnie w pazdzierniku byly 2 kreski im wczesniej zaczniesz tym wiecej moze wyczarujesz [emoji23] [emoji23]
@smerfik88 odpoczywaj ;*
@marshia a ja slodkiego w ogole nie jem i tez mam tski cukier. Szykuje mi sie cukrzyca ciazowa. Az mi coary przechodza. Jest tylko kilka rzeczy, ktore moge jesc i jak mam przejsc na diete? Tak wiec rozumiem stresior
@Oczekujaca123 czarowanie to domena @nafoczka. To ona tu sieje dziecmi [emoji3][emoji7][emoji1][emoji2][emoji38][emoji4]
@Oczekujaca123 czarowanie to domena @nafoczka. To ona tu sieje dziecmi [emoji3][emoji7][emoji1][emoji2][emoji38][emoji4]
Oczekujaca123
Dziewczyny... czy ktoras z Was spotkala sie z tym, ze Acard utrudnia owulacje? Ja mam brac acard caly czas, a wlasnie juz kilka razy na innej grupie wyczytalam, ze niektorzy biora od owu, bo niby utrudnia owulacje wg lekarzy.... i juz zglupialam... czy ktoras cos wie na ten temat ?
marshia
@smerfik88 a Twój m ma krew „+”, ze dostaniesz immunoglobuliny? Robiłaś w ogole odczyn Coombsa na początku? Bidulko wczoraj radosc, a dziś tyle stresu..... a Ty masz detektor?
@Destino ja tez drżę przrd cukrzycą, dlatego tez nie chcę odstawiać całkiem Gluckophage... i nie wiem czy nie pociągnę jak @Pilades. Na razie biorę 500x1.
@Destino ja tez drżę przrd cukrzycą, dlatego tez nie chcę odstawiać całkiem Gluckophage... i nie wiem czy nie pociągnę jak @Pilades. Na razie biorę 500x1.
magda1208
Dziewczyny mam pytanko robiłam zastrzyk i zawsze sprawdzan czy wszystko wstrzyknęłam . Po wyjęciu strzykawi okazało się, że trochę zostało jak nacisnełam to wyleciało. Chyba nic się nie stanie małej jak odrobinę mniej wstrzyknęłam.?
Zrobił mi się chyba bąbel pod skórą.(
Zrobił mi się chyba bąbel pod skórą.(
@magda1208 nic się kochana nie stanie, mi się czasami tak zdarzy że nie wielka ilość zostanie na końcu .... I jak nacisne to coś prysnie... spokojnie Madzia
bertha
Hehe, na razie mam ambitny plan żeby pojsc na cross fit od poniedziałku [emoji1] zobaczymy czy uda mi się wybrać i czy mnie ten wysiłek nie pokona@roki_1991 ja polecam lek magne b6 mozna max 3x2, albo magne b6 forte 3x1
@dzoasia nie tylko kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]... niech cie oczaruje biologia i wreszcie uda sie na cale 9 miesiecy z brzuszkiem i wiecej poza nim
@burczus a kiedy ty startujesz ze staraniami? Moze u ciebie tez poczarowac troche... gdybym tylko umiala
@bertha i co zaczynamy cwiczyc, czy sie spoznilam? Ty wiesz Skarbie... [emoji178]
Ojoj, to chyba ja się częściowo do tego przyczyniłam.. następnym razem całe ciacho będzie dla mnie [emoji1]Jesssuuuu @smerfik88 co ja czytam! Ale kolor nie wskazuje na nic złego, wiec pewnie się ten pasażer na gapę ewakuuje.
@dżoasia kurczaki - musi się w końcu udac i oby to był ten raz. Jesteś tak uparta, ze musi być w końcu efekt w postaci niuni &&.
Jakoś mi się w tym tygodniu spodobało słowo „niunia” - nigdy go nie lubiłam, bo jakieś takie infantylne i przesłodzone mi się wydawało, ale jak pomyślałam w ten sposób o swojej malutkiej, to od razu została „niunią”.
Z innej beki - zbadałam cukier glukometrem - 94..... brrrrrrr (diabetolog powiedziała - max. 90!) Zeżarłam wczoraj 6 ptasich mleczek, przedwczoraj ciasto...... jak trzymałam się braku słodyczy przrd badaniami to hylo 82-86. Czas się pożegnać ze słodkim .
Dziewczyny... czy ktoras z Was spotkala sie z tym, ze Acard utrudnia owulacje? Ja mam brac acard caly czas, a wlasnie juz kilka razy na innej grupie wyczytalam, ze niektorzy biora od owu, bo niby utrudnia owulacje wg lekarzy.... i juz zglupialam... czy ktoras cos wie na ten temat ?
Pierwsze słyszę.. ciekawe czy to prawda. Jakoś nie chce mi się wierzyć.
reklama
Zzzzzz
@smerfik88 mam nadzieję że po krwiaku i wszystko wróci do normy.
U męża spoczko wybiki dopiero u onkologa do odbioru, wiec jeszcze nie wiemy jak to tam wygląda. Dzis mu sie śniło że urodzilam dziewczynke wiec mamy zaklad jak chlopiec to ja wybieram imie jak dziewczyna to on.
@Oczekujaca123 uważam że to bzdura. Ja czytałam ze latwiej zajsc bo macica dobrze ukrwiona. Mi w każdym razie nie zaszkodzilo.
Tylko przed okresem odstawilam.
Kuzwaaa dzis mam znowu jakies lekkie bole brzucha nie wiem czy to moje schizy czy nie. Ehhh zawsze cos...
U męża spoczko wybiki dopiero u onkologa do odbioru, wiec jeszcze nie wiemy jak to tam wygląda. Dzis mu sie śniło że urodzilam dziewczynke wiec mamy zaklad jak chlopiec to ja wybieram imie jak dziewczyna to on.
@Oczekujaca123 uważam że to bzdura. Ja czytałam ze latwiej zajsc bo macica dobrze ukrwiona. Mi w każdym razie nie zaszkodzilo.
Tylko przed okresem odstawilam.
Kuzwaaa dzis mam znowu jakies lekkie bole brzucha nie wiem czy to moje schizy czy nie. Ehhh zawsze cos...
Podziel się: