reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Madziu można ale niezbyt dużo i sporadycznie najlepiej jak boli Cię brzuch to ją bym proponowała 3x2 asmag forte na prawdę pomaga po 4 dniach takiej dawki prawie przestałam odczuwać brzuch Malina mi polecił ten magnez bo to lek nie suplement jak leżałam w Łodzi też mi go dawno w szpitalu taka dawkę brałam do ok 34-35 tygodniaDziewczyny a jak z nospą czy można brać.?
ps @marshia oni też są we Wrocławiu
marshia
U mnie dziś tak:
Wczorajszy maczfit był ok, ale u mnie wygrał ten Catering na Diecie. Od pon zamawiam od nich.
Dziś oddałam m śniadanie i podwieczorek - mało to pasuje do diety glikemicznej / cukrzycowej / IO czy jakby jej nie nazwać. Placuszki były na bank z mąki pszennej, jogurt różowy - na pewno nie ze zbełtanych owoców, tylko jakis truskawkowy. Ja na co dzień nie jem kolorowych, a co dopiero jak wymyśliłam, ze "DIETA"
@bertha ja wierzę, ze przynajmniej ten jeden da się zamrozić
@Asiula11111 zycze nadal bijącego serduszka
@marzycielka81 pidbijam pytanie - na czym u Was stoi?
@Porzeczka1234 Twoj maczfit brzmi dziś super
Wczorajszy maczfit był ok, ale u mnie wygrał ten Catering na Diecie. Od pon zamawiam od nich.
Dziś oddałam m śniadanie i podwieczorek - mało to pasuje do diety glikemicznej / cukrzycowej / IO czy jakby jej nie nazwać. Placuszki były na bank z mąki pszennej, jogurt różowy - na pewno nie ze zbełtanych owoców, tylko jakis truskawkowy. Ja na co dzień nie jem kolorowych, a co dopiero jak wymyśliłam, ze "DIETA"
@bertha ja wierzę, ze przynajmniej ten jeden da się zamrozić
@Asiula11111 zycze nadal bijącego serduszka
@marzycielka81 pidbijam pytanie - na czym u Was stoi?
@Porzeczka1234 Twoj maczfit brzmi dziś super
Załączniki
Ostatnia edycja:
marshia
@Porzeczka1234 wczoraj jadłam od nich. Ale pisałam, ze jajka w sosie wywaliłam, na drugie były fajne babeczki z kalafiora. Na obiad ryż brązowy i potrawka z pieczarek i soczewicy z brokułami i rzodkuewką - pyszniutke. Na podwieczorek krem z cukinii z łososiem - pycha. Na kolacje sałatka z kurczakiem. Gdyby nie te jajca i dziwny smak pasty z awikado i rukoli dostaliby 10/10. Tak mają u mnie 8/10
Maciejka78
@magda1208 popieram @Porzeczka1234 sprobuj z asmagiem albo magneB6 forte. Nospe mozna ale nie za czesto ma jednak wplyw na dzidzi. Najnowsze badania mowia, ze lepsza od nospy spasmolina (tylko ona na recepte).
iveo
@marshia ciekawe te cateringi . Mozna popróbowac nowych potraw i się zainspirować.
@burczuś dobrze że wysłałaś męża- będziesz mieć pewność i spokój że wszystko sprawdziłaś
U mnie dziś standardowe badania. Odebrałam morlologię i:
podwyższone leukocyty (12,8 przy normie do 10) - ale to podobno normalne
podwyższone neutrofile 9 przy normie do 7 i limfocyty 3.2 przy normie do 3
Ktoś coś wie czy tak może byc? @Porzeczka1234 ? @matylda23 ? @Maciejka78 ?
@burczuś dobrze że wysłałaś męża- będziesz mieć pewność i spokój że wszystko sprawdziłaś
burczuś
@Porzeczka1234 i @marshia ja Was ubiję...Od samego rana o takich pysznościach?? Opanujcie się....albo ja się muszę opanować...bo zaślinię ekran
magda1208
@marshia ciekawe te cateringi . Mozna popróbowac nowych potraw i się zainspirować.
Ja też mam podwyższone.
reklama
iveo
@magda1208 ale wszystkie te wyniki? Lekarz coś mówił?
Podziel się: