reklama
agatush
Moderatorka
Cudowne informacje Madziu!!!!!Kochane na razie wszystko dobrze maleństwo ma 26,5 mm serduszko 180.
Ruszało się na usg. Nie dociera to do mnie.
Cały czas drżę o tą fasolkę.
Ja bralam mamadha premium plus cała ciąże i Aspargin tak jak @DestinoDziewczyny jakie witaminy polecacie i magnez.?
Marthi
Fanka BB :)
@bertha kcohana, czytając ten artykuł dzis myślałam mocno o Tobie. Sama zobacz:
Link do: Udało się! Niepłodność idiopatyczna - towsrodku.pl
@magda1208 - bedzie wszystko dobrze, zobaczysz.
@Locja - gratuluję.
@Nadja_n ja tez łykam kwas foliowy metylowany ten sam co @Porzeczka1234 co drugi dzien a codziennie jem MamaPlus DHA czy jakos tak (ale musze to zmienic bo te tabletki sa tak duże ze mam problem je połykać ). Ja mam MTHFR a1298 c hetero. A kwas foliowy czy biore czy nie mam zawsze ponad normę....
@magda1208 - nie wiem czy to juz nie jest nadczynność, nie chciałabym wprowadzać Cię w blad ale proponuje - skontaktuj sie z endokrynologiem.
Dobrej nocy.
Link do: Udało się! Niepłodność idiopatyczna - towsrodku.pl
@magda1208 - bedzie wszystko dobrze, zobaczysz.
@Locja - gratuluję.
@Nadja_n ja tez łykam kwas foliowy metylowany ten sam co @Porzeczka1234 co drugi dzien a codziennie jem MamaPlus DHA czy jakos tak (ale musze to zmienic bo te tabletki sa tak duże ze mam problem je połykać ). Ja mam MTHFR a1298 c hetero. A kwas foliowy czy biore czy nie mam zawsze ponad normę....
@magda1208 - nie wiem czy to juz nie jest nadczynność, nie chciałabym wprowadzać Cię w blad ale proponuje - skontaktuj sie z endokrynologiem.
Dobrej nocy.
Było było. . Spójrz tuChyba jeszcze nie było tyle ciąż na forum równocześnie. Ale szczęśliwy rzut
@Asiula11111 jutro o Tobie myślimy i trzymamy kciuki, żeby serduszko wciąż dobrze biło
Link do: ŻYCIE CUDEM JEST - NASZE MALENSTWA
Bercioszek dla twojego mrozaczka ♡♡♡No dzisiaj jest już tylko jeden ciekawe czy do jutra (mrożenie) wytrzyma....
@magda1208 ogromnie się ciesze z wiadomości :* byle do przodu zacznij wierzyć
A co do badań prenatalnych to mój lekarz z certyfikatem był z Poznania wiec mogę podać namiary
marzycielka81
@bertha:-( jeszcze mocniej trzymam kciuki
dżoasia
@magda1208 gratuluje wejscia na wyzszy level oby tak dalej! :*
@bertha caly czas trzymam kciuki na malenstwo!
@marzycielka81 co u ciebie? Mialas juz punkcje?
@bertha caly czas trzymam kciuki na malenstwo!
@marzycielka81 co u ciebie? Mialas juz punkcje?
burczuś
@bertha zaciskam kciuki z całych sił!
@magda1208 za Ciebie też zaciskam kciuki niezmiennie
Zresztą za całą resztę staraczek również
Miłego dnia.
p.s. dziś wysyłam męża na ten Test Mar-przeciwciała plemnikowe-no nie jest szczęśliwy...ale nie ma wyjścia
@magda1208 za Ciebie też zaciskam kciuki niezmiennie
Zresztą za całą resztę staraczek również
Miłego dnia.
p.s. dziś wysyłam męża na ten Test Mar-przeciwciała plemnikowe-no nie jest szczęśliwy...ale nie ma wyjścia
reklama
Porzeczka1234
@bertha trzymam bardzo mocno kciuki
@marshia rano otwieram dźwi a tam Pan z moją porcją jedzenia śniadanie fritata pomidorowa z oliwkami(pyszna) kilka grzanek i kilka kawałków papay jedząc myślałam o tobie drugie śniadanie krem ze szparagów. Będę pisać co dalej ale podwieczorek to pierniczki z fasoli i owoce wygląda pysznie
@magda1208 trzymaj się kochana
@marshia rano otwieram dźwi a tam Pan z moją porcją jedzenia śniadanie fritata pomidorowa z oliwkami(pyszna) kilka grzanek i kilka kawałków papay jedząc myślałam o tobie drugie śniadanie krem ze szparagów. Będę pisać co dalej ale podwieczorek to pierniczki z fasoli i owoce wygląda pysznie
@magda1208 trzymaj się kochana
Podziel się: