reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha kcohana, czytając ten artykuł dzis myślałam mocno o Tobie. Sama zobacz:
Link do: Udało się! Niepłodność idiopatyczna - towsrodku.pl

@magda1208 - bedzie wszystko dobrze, zobaczysz.

@Locja - gratuluję.

@Nadja_n ja tez łykam kwas foliowy metylowany ten sam co @Porzeczka1234 co drugi dzien a codziennie jem MamaPlus DHA czy jakos tak (ale musze to zmienic bo te tabletki sa tak duże ze mam problem je połykać :(). Ja mam MTHFR a1298 c hetero. A kwas foliowy czy biore czy nie mam zawsze ponad normę....

@magda1208 - nie wiem czy to juz nie jest nadczynność, nie chciałabym wprowadzać Cię w blad ale proponuje - skontaktuj sie z endokrynologiem.

Dobrej nocy.

Chyba jeszcze nie było tyle ciąż na forum równocześnie. Ale szczęśliwy rzut :)
@Asiula11111 jutro o Tobie myślimy i trzymamy kciuki, żeby serduszko wciąż dobrze biło ♥️
Było było. . Spójrz tu :)
Link do: ŻYCIE CUDEM JEST - NASZE MALENSTWA
No dzisiaj jest już tylko jeden :( ciekawe czy do jutra (mrożenie) wytrzyma....
Bercioszek dla twojego mrozaczka ♡♡♡
@magda1208 ogromnie się ciesze z wiadomości :* byle do przodu :) zacznij wierzyć

A co do badań prenatalnych to mój lekarz z certyfikatem był z Poznania wiec mogę podać namiary

Dzisiaj miałam ciężką noc bolał mnie strasznie żołądek i chciało się wymiotowač.
Do tego obudziłam się cała spocona.

reklama
@bertha trzymam bardzo mocno kciuki

@marshia rano otwieram dźwi a tam Pan z moją porcją jedzenia śniadanie fritata pomidorowa z oliwkami(pyszna) kilka grzanek i kilka kawałków papay jedząc myślałam o tobie :p drugie śniadanie krem ze szparagów. Będę pisać co dalej ale podwieczorek to pierniczki z fasoli i owoce wygląda pysznie

@magda1208 trzymaj się kochana

Do góry