marzycielka81
Fanka BB :)
@Marshia przepraszam nie widzialam postu. @nafoczka :-* mignelo mi, ze o mnie wspomniales. Kochane nieczytalam Waszych postow tylko mignal mi post @bertha tak mocno za Ciebie trzymam kciuki. Kochana jestesmy na tym samym etapie. Nie chcialam wczesniej nic pisac poniewaz miesiac temu bylo ciezko. Ogolnie w tym miesiacu stymulacja menupur clostriberyt i gonal. W poniedzialek mialam wizyte w Novum i powoedzieli mi, ze nic z tego moze nie byc bo wyglada na torbiel. Wczoraj mialam punkcje. Udalo nam sie dojechac mimo czekoladowej autostrady. Dzwonilam ba alarmowy i okazalo sie ze obudzilam Lewandowskiego ;-) udalo sie pobrac komorke, dzwonili dzis z Novum i udalo sie zaplodnic. Jade jutro na transfer. Wybralam dr Zamore slyszalam, ze ma dobra rekeU mnie dziś tak:
Zobacz załącznik 855316
Wczorajszy maczfit był ok, ale u mnie wygrał ten Catering na Diecie. Od pon zamawiam od nich.
Dziś oddałam m śniadanie i podwieczorek - mało to pasuje do diety glikemicznej / cukrzycowej / IO czy jakby jej nie nazwać. Placuszki były na bank z mąki pszennej, jogurt różowy - na pewno nie ze zbełtanych owoców, tylko jakis truskawkowy. Ja na co dzień nie jem kolorowych, a co dopiero jak wymyśliłam, ze "DIETA"
@bertha ja wierzę, ze przynajmniej ten jeden da się zamrozić
@Asiula11111 zycze nadal bijącego serduszka
@marzycielka81 pidbijam pytanie - na czym u Was stoi?
@Porzeczka1234 Twoj maczfit brzmi dziś super