reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

U mnie dziś tak:
Zobacz załącznik 855316
Wczorajszy maczfit był ok, ale u mnie wygrał ten Catering na Diecie. Od pon zamawiam od nich.
Dziś oddałam m śniadanie i podwieczorek - mało to pasuje do diety glikemicznej / cukrzycowej / IO czy jakby jej nie nazwać. Placuszki były na bank z mąki pszennej, jogurt różowy - na pewno nie ze zbełtanych owoców, tylko jakis truskawkowy. Ja na co dzień nie jem kolorowych, a co dopiero jak wymyśliłam, ze "DIETA"
@bertha ja wierzę, ze przynajmniej ten jeden da się zamrozić
@Asiula11111 zycze nadal bijącego serduszka
@marzycielka81 pidbijam pytanie - na czym u Was stoi?
@Porzeczka1234 Twoj maczfit brzmi dziś super :)
@Marshia przepraszam nie widzialam postu. @nafoczka :-* mignelo mi, ze o mnie wspomniales. Kochane nieczytalam Waszych postow tylko mignal mi post @bertha tak mocno za Ciebie trzymam kciuki. Kochana jestesmy na tym samym etapie. Nie chcialam wczesniej nic pisac poniewaz miesiac temu bylo ciezko. Ogolnie w tym miesiacu stymulacja menupur clostriberyt i gonal. W poniedzialek mialam wizyte w Novum i powoedzieli mi, ze nic z tego moze nie byc bo wyglada na torbiel. Wczoraj mialam punkcje. Udalo nam sie dojechac mimo czekoladowej autostrady. Dzwonilam ba alarmowy i okazalo sie ze obudzilam Lewandowskiego ;-) udalo sie pobrac komorke, dzwonili dzis z Novum i udalo sie zaplodnic. Jade jutro na transfer. Wybralam dr Zamore slyszalam, ze ma dobra reke

reklama
@iveo Słońce u mnie bylo w normie i niestety nie znam sie na tym. Robisz badania moze w Luxmedzie? Bo jesli tak to masz opcje zadaj pytanie lekarzowi odpowiadaja zazwyczaj tego samego dnia albo dzwonia. Ale mysle, ze masz niewielkie przekroczenia.
@marzycielka81 to &&& tez za Ciebie :)

A ja sie juz powoli pakuje torbe do szpitala bo czerwcowki zaczynaja sie rozpakowywac. Mine bezcenna mialam :o jak sie dowiedzialam :D a pamietam jak latalam na bete czy jest przyrost kiedy to zlecialo nie wiem ;)
@matylda23 jak u Ciebie?
@Asia2104 Kocie torba spakowana?

Kochane na razie wszystko dobrze maleństwo ma 26,5 mm serduszko 180.
Ruszało się na usg. Nie dociera to do mnie.
Cały czas drżę o tą fasolkę.

Magda nie wierze normalnie ;))) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️super , że się udało [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Życzę aby do końca już było dobrze !! [emoji703][emoji703][emoji703]
Kochana jesteś dzielna jak każda z nas ;)
Zdrówka życzę wam [emoji8][emoji8][emoji8]

A tak dla balansu , żeby go utrzymać to u mnie "NEGATYW" [emoji732]️[emoji732]️[emoji732]️świnie te testy są nawet dla picu kreski nie pokaże [emoji851][emoji23]

reklama
@marzycielka81 - kciuki jak stąd do Ameryki ;*

@Maciejka78 - ja też pamiętam Twoje bety... ;) ahh, oddaj mi potem ten brzuszek plis, bo mi coś nie wychodzi :(

@ovli22 - Nie jesteś sama, mnie też znowu negatyw... :( 3 sikacze zrobiłam w tym cyklu i dupa... a owulacja ofc. była. Chyba pierwszy raz od 5 miesięcy nie poszłam na bete. Czyżbym przyzwyczajała się do tego, że nie wychodzi? :( Dzisiaj dzień kiedy powinnam dostać @ więc czekam...Nie wiem co jest nie tak ze mną, wcześniejsze ciąże na zawołanie, po 1 cyklu, a teraz już pół roku i nic. Dzisiaj mi już lepiej, ale przedwczoraj strasznie płakałam, wpadłam w nocy w taką histerię, że mój M. nie mógł mnie pozbierać... I widzisz, owulacje są, drożność jest, hormony ok, a ciąży nie ma. Boję się, że to jakaś niepłodność idiopatyczna.

Do góry