reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny a jak z nospą czy można brać.?
Madziu można ale niezbyt dużo i sporadycznie najlepiej jak boli Cię brzuch to ją bym proponowała 3x2 asmag forte na prawdę pomaga po 4 dniach takiej dawki prawie przestałam odczuwać brzuch Malina mi polecił ten magnez bo to lek nie suplement jak leżałam w Łodzi też mi go dawno w szpitalu taka dawkę brałam do ok 34-35 tygodnia

ps @marshia oni też są we Wrocławiu

U mnie dziś tak:
IMG_5769.jpg

Wczorajszy maczfit był ok, ale u mnie wygrał ten Catering na Diecie. Od pon zamawiam od nich.
Dziś oddałam m śniadanie i podwieczorek - mało to pasuje do diety glikemicznej / cukrzycowej / IO czy jakby jej nie nazwać. Placuszki były na bank z mąki pszennej, jogurt różowy - na pewno nie ze zbełtanych owoców, tylko jakis truskawkowy. Ja na co dzień nie jem kolorowych, a co dopiero jak wymyśliłam, ze "DIETA"
@bertha ja wierzę, ze przynajmniej ten jeden da się zamrozić
@Asiula11111 zycze nadal bijącego serduszka
@marzycielka81 pidbijam pytanie - na czym u Was stoi?
@Porzeczka1234 Twoj maczfit brzmi dziś super :)

Załączniki

• IMG_5769.jpg
    IMG_5769.jpg
    75,1 KB · Wyświetleń: 489
Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 wczoraj jadłam od nich. Ale pisałam, ze jajka w sosie wywaliłam, na drugie były fajne babeczki z kalafiora. Na obiad ryż brązowy i potrawka z pieczarek i soczewicy z brokułami i rzodkuewką - pyszniutke. Na podwieczorek krem z cukinii z łososiem - pycha. Na kolacje sałatka z kurczakiem. Gdyby nie te jajca i dziwny smak pasty z awikado i rukoli dostaliby 10/10. Tak mają u mnie 8/10

@marshia ciekawe te cateringi . Mozna popróbowac nowych potraw i się zainspirować. :)
@burczuś dobrze że wysłałaś męża- będziesz mieć pewność i spokój że wszystko sprawdziłaś

U mnie dziś standardowe badania. Odebrałam morlologię i:
podwyższone leukocyty (12,8 przy normie do 10) - ale to podobno normalne
podwyższone neutrofile 9 przy normie do 7 i limfocyty 3.2 przy normie do 3
Ktoś coś wie czy tak może byc? @Porzeczka1234 ? @matylda23 ? @Maciejka78 ?

@marshia ciekawe te cateringi . Mozna popróbowac nowych potraw i się zainspirować. :)
@burczuś dobrze że wysłałaś męża- będziesz mieć pewność i spokój że wszystko sprawdziłaś

U mnie dziś standardowe badania. Odebrałam morlologię i:
podwyższone leukocyty (12,8 przy normie do 10) - ale to podobno normalne
podwyższone neutrofile 9 przy normie do 7 i limfocyty 3.2 przy normie do 3
Ktoś coś wie czy tak może byc? @Porzeczka1234 ? @matylda23 ? @Maciejka78 ?

Ja też mam podwyższone.

reklama
Do góry