reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agusxxx całkiem przyzwoite wyniki [emoji41] cd4/cd8 za wysoko do ciąży....test lct dodatni... jest co nieco do poprawienia, ale uwierz, nie ma tragedii.... także mocno wierze, że terapia da radę [emoji110]️[emoji110]️
@mickey* jaki nowy awatarek [emoji5]
@JoannaRak umówiłaś się już do któregoś immunologa? Straty na tak wczesnym etapie mogą być z różnych powodów niestety... immunologię po tym co przeszłaś warto sprawdzić.. wiem po sobie, niestety

wczoraj napisalam email i moja historie do Dr. Pasnika, musze tez zadzwonic moze. Ja mieszkam w Szwajcarii i szukam ale nie moge nikogo tu znalezc, a takie dobre opinie slysze o Pasniku ze tam uderze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mała79 dzięki,że pytasz:) No nie mam żadnych objawów:) czasami mnie coś pociągnie,ale raczej sporadycznie. Może,jeśli mogę potraktować to jako objaw, to tak wczoraj wybuchłam na męża,że aż wstyd;) Hormony? hmmm... A i mam katar, psikam, smarkam jak nawiedzona:) Lekki ból cycków jest,ale znikomy. Dziś teścik troszkę mocniejszy.Troszkę:) No ja nie wiem co z tego wszystkiego będzie:)
@JoannaRak jak najedziesz na naszą @nafoczka to masz u niej linki do ciąż zakończonych sukcesem. Tam masz wszystko ogarnięte do "kupy" :) Myślę,że będzie szybciej,łatwiej i przyjemniej:)

musze sprobowac z domu z komputera bo z telefonu pol funkcji mi nie dziala!

Dobrze rozumiem ze betujesz? Jestes w ciazy? Jak tak to trzymam kciuki [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@JoannaRak pościki edytujemy;) nie piszemy pościka pod postem, bo Nafoczka pilnuje tu porządku;)
Nowe dziewczyny, uzupełnijcie też stopkę. łatwiej będzie nam pisać. w stopce-historia ile poronień, co zdiagnozowane do tej pory, jakie leki. To naprawdę ułatwia kontakt:) i nie trzeba się cofać do postów,gdzie opisałyście swoje historie, tylko w pigułce mamy wszystko;) Dziękuję :)
A i tak @Marthi , jutro powtarzam betę:) więc kciuków proszę nie puszczać;)

Ostatnia edycja:
@roxie123 szkoda ,ze tak pozno sie przeprowadziliscie bo nie zdazylam Was odwiedzic[emoji17]

@JoannaRak witaj,przykro mi,ze tu sie spotykamy:/

@Kwiatuszekk23 dotrwacie do konca w dwupaku[emoji5]dobrze ,ze masz pomoc

@agatush @kas90 @Porzeczka1234
Ja mam klin do lozeczka ,chyba go bede uzywac,macie tez ?

@Kwiatuszekk23 Ty kochana mialas klin i monitor oddechu?w ktorym miejscu go montowalas zeby dzialal poprawnie miedzy tym klinem a materacem czy jak?
Bo ja tego klina chce wcisnac pod materac

@kas90 dobrze,ze z brzusiem sie wyjasnilo.
Mojej kolezanki synus tez strasznie ulewal ale z wiekiem sie unormowalo.

@Asia2104 zadzwon do lekarza lub na ip.
Zawsze najlpeiej sie skonsultowac

@mała79 a co u Was?

@Destino tez tak zrobie,jestem w trakcie porzadkow ,pakowania prezentow i powoli brne do przodu[emoji4]
Pieknie Ci wyszla ta kurka[emoji7]pomysl o sprzedazy ich.
Ja kupialam zwykly rogal do karmienia[emoji5]

@marzycielka81 wiem ,ze to trudne ale musicie jakos sprobowac wytlumaczyc synkowi ,ze to nie od Was zalezne:/
Ale masz nadzieje ,ze niebawem braciszek lub ewentualna siostrzyczka sie pojawi[emoji5]

@zosiak nie moge zeozumiec takich ludzi:/
Niech sie o mozg najpierw postaraja:/

@czarna_mala kurcze noo,rzeczywiscie pod gorke:/

@iveo kciuki za wizyte[emoji1377]

@Maciejka78 super wiesci[emoji4]

@magda1208 jak sie czujesz kochana?

@marshia obiecaj prosze ,ze zaczniesz dbac o siebie,wiesz Mamie nie pomozesz w ten sposob:/
A Teoj orgaznizm pitrzebuje teraz wsparcia.
Ile kosztuje w ogole KD?
Powiedz mi jakie dokladnie Twoja Mama miala guza?decydujecie sie na knife lub proton z tego wzgledu,ze nie do konca poszlo tak jak lekarze chcieli?czy juz tak zapobiegawczo?
Zycze zdorwczka Mamie[emoji17]
Ehhh
A tesciowa zdecydowana na operacje,juz zawiozla papiery do szpitala i maja dzwonic,moze nawet przed Swietami.
Podejrzenia padaja na glejaka.
Bardzo sie boi ,tak jak my wszyscy,to starasznie trudny czas:/
Moja kuzynka w wieku 2/3 lat miala guza mozgu,operacje i chemie ,wyzdrowiala.
Znam kilka przypadkow wiec jestesmy dobrej mysli.
M bardzo zestresowany:/
Szkoda ,ze nie mozemy sie w szczesciu cieszyc Asienka[emoji29]

@agusxxx witaj[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia ja mam monitor ale klina nie mam, bo bałam się że zaburzy to prace monitora... Odlicza już powoli dni do spotkania z Asią [emoji7]
@Funia90 a torbe spakowalas? U was moze trudno, ale my cieszymy sie Asiunia. Poza tym to jest i bedzie wielka sila dla tesciowej.
Jak pracowalam w gliwicach to poznalam kobiete z glejakiem nieoperacyjnym. Walczyla z nim wiele lat. Praktycznie mieszkala na onkologii. Niesamowicie pozytywna osoba. Miala trudne chwile, kiedy znikala, a potem do nas wracala. W zeszlym roku ja spotkalam. Miala sie wysmienicie. Nowotwory nie sa latwe, a jednak daja sie okielznac.

@Maciejka78 to po prostu ciaza [emoji1] przyzwyczajaj sie.
Mnie wybudzil niepokoj. Mlody nie chcial sie ruszyc. Na szczescie evanek nie zawodny.

@Porzeczka1234 dziekuje za evanka, bez niego bym osiwiala.
Pospalyscie troche z Zosienka?

@agatush mam nadzieje, ze Michasia troche wypoczela i tobie tez dala nabrac sil na kolejny dzien.
Brzus wyglaskany. Kurka juz przetestowana przez kota. Pol nocy spal w lozeczku z glowa oparta na kurce. Nie wiem jak ja go stamtąd eksmituje [emoji32]

@bertha [emoji179]

@kas90 ucaluj Asienke od cioci dzielna mamo [emoji8]

@dzoasia to naprawde jest pelen nadziei watek. Tyle dzieci co sie tu poczelo rozwijalo i urodzilo w tych warunkach to sama radosc i miod na serce. A to, ze czasem pojawiaja sie bolesne informacje swiadczy tylko o tym, ze mamy do siebie ogromne zaufanie i dobrze nam razem. Tu dzielimy nasze czasem najbardziej intymne sfery zycia. Jestesmy prawdziwe, bo nie tylko z tym, co radosne, ale rowniez z tym, co niezwykle trudne. To samo najprawdziwsze zycie.

Buziaczki dla kazdej z osobna [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]

@agusxxx witaj. Duzo sie od dziewczyn nauczylam, jednak nie bede klamac, ze na tych badaniach sie znam. Mysle, ze dziewczyny ci rozjasnia sytuacje.

@Totois30 dobrze, ze @ przylazla. To nowe nadzieje na nowy cykl. Oby ten najszczesliwszy.
Moja radosc ogromna. Cieszy mnie, ze moge dzielic ja z wami. Tylko nie chcialabym nikogo urazic...

@marshia przytul cieplutko mame i powiedz jej jak bardzo ja kochasz. Milosc to nadzwyczajna moc. Jestescie w naszych modlitwach i sercu [emoji7]

@anetkruczek, @Czarna mala [emoji8]

@pixi.nova a jaki plan u ciebie?

@mickey* , @iveo [emoji110][emoji110][emoji110] za udana wizyte

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino jest lepiej i lepiej też spała :-* a co do kotka... Czeka Cię nie lada wyzwanie żeby go eksmitowac z łóżeczka :-D ale dasz radę :-* popieram @Funia90 - zastanów się nad sprzedażą tych Kurek!!! Piękna robota :-D
cześć dziewczynki :) ktoś tęsknił? :D
Witam wszystki nowe dziewczyny, pozólcie, ze oficjalnie was przygarne pod nasze formułowe skrzydła :)
Troche tu pilnuje porzadku, o ile.... i tu leci cała lista wymówek, a wiecie jak to przed świętami jest jak chce się wygładać na przyjamniej 10 lat młodszą :DZobacz załącznik 831966 :D

Wasza stara Foczka ledwo gnaty rusza po tym 5h sparingu z Chod@kowsk@ No ale jak sie jest fajterem Zobacz załącznik 831965 :D
Ogromne :* dla Was!
Wszystkie tęskni y i wszystkie pamiętamy! I rozumiemy brak czasu :-* Jak Twoje brzdące Kochana? Wszyscy zdrowi?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkie tęskni y i wszystkie pamiętamy! I rozumiemy brak czasu :-* Jak Twoje brzdące Kochana? Wszyscy zdrowi?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
to jest pytanie retoryczne w moim przypadku :D oczywiście, że NIE! :)
Karol mial oskrzela ale tak lagodnie, że mimo woli lekarza nie podałam mu antybiotyku, posiedział tydzień w domu i poszedł na mikołaja. Gdy go odbierałam juz wiedziałam co bedzie grane... z niego sie lało ciurkiem (z szaleństw mikołajowych) a Panie wietrzyły sale!!! Wezeme kiedys giwere M i jak muchy polecą.... głowy. W czwartek jescze był a w piatek angina ropna i 39 temp. zachowany antybiotyk sie przydał i siedzi od nowa w domu. W sumie wyjdzie na to, ze w grudniu bedzie 2 dni w zerówce. Jakimś cudem póki co tylko mój "pulpecik" się trzyma :D Zatem wracam do domu i pełen relax :p nawet nie pisałam bo i po co wciąż o tym samym :)
@Funia90 ja też klina nie mialam i podnosiłam nieco materac co bardzo ułatwia sprawe gdy dziecko ma np katar :)

@burczuś całym sercem jestem z Tobą!!! :* a raczej juz z wami! :)

Heeeejo dziewczyny !
Mam mega stresa przed wizytą u Paśnika. Muszę się tym z Wami podzielić.
Od rana myślę o co zapytać. W drodze (a będę jechała 3-4 godzinki ) spiszę sobie chyba pytania na kartce. Czy Wy Kochane macie jakieś rady ?O co wypytać ? Kurczę, po wczorajszej wizycie u gin mam haos.

reklama
Wiecie co jest niesamowite? O tym,że jest pozytywny test i beta wiem ja, mój m oraz Wy:) Jeszcze jedna koleżanka,która siedzi ze mną w temacie, jeździła do Paśnika. Chodzi mi o to,że popatrzcie jakie mamy do siebie, zaufanie, nie wiem jak to inaczej nazwać...zrozumienie? Każdemu innemu jakbym powiedziała,to zacząłby mi gratulować i się cieszyć,a jedynie Wy wiecie,że do bycia szczęśliwym to jeszcze daaaaaaaleka droga:) I wszystkie tu z rezerwą podchodzimy do testów,bet itd:) Zdrowo rozsądkowo, a nie emocjonalnie:) Takie oto myśli mnie naszły;)
@mokka25 nie stresuj się. Paśnik to swój człowiek:) Pytaj o wszystko co Cię nurtuje.o plan B w razie W. o najmniejsze pierdoły, on swoją wiedzą uspokoi i natchnie pozytywnie. Sama zobaczysz:)

Do góry