reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Heeej. Ja już w szpitalu,tabletki założone, czekam aż się zacznie..... :(

Czy któraś z was miała 2 zabiegi i nie ucierpiała na tym macica ? Boje się,ze może być tylko gorzej ;((((

reklama

Czy któraś z was miała 2 zabiegi i nie ucierpiała na tym macica ? Boje się,ze może być tylko gorzej ;((((
@olaa90 ja miałam 5. Macica chyba zawsze trochę oberwie. Ale spokojnie. Wszystko się zregeneruje w 3 miesiące;* przytulam mooocno;*

Ola ja miałam 5 zabiegów i ani jednego zrostu, jak nówka więc o "domek" sie nie martw, jedyne co to "drzwi" do tego domku puszczały :) a tak normalnie pisząc szyjka nie za bardzo trzymała póxniejszej ciąży. trzymaj się

o widzisz @burczuś 5 i koniec tak jak ja i niech juz tylko będzie tak do końca :*

@olaa90 - ja miałam dwa zabiegi, na usg lekarze (a byłam u 3 ginów) ocenili, że w środku wszystko ok ;* Nie zamartwiaj się, Kochana! Przytulam mocno!

@olaa90 Kochana jestem po 3 poronieniech i ciąży z pustym jajem każda zakończona zabiegiem. Miałam robioną histeroskopie , która nic nie wykazała. Ściskam
@marzycielka81 Kochana życzę z całego serca aby twoje dziecko doczekało się rodzeństwa.
@Funia90 Kochana u mnie wszystko się pomalutku normuje krwawienie ustało ból również.W poniedziałek mam wizytę kontrolną. Czekam na wynik z genesis dzwoniłam do nich aby ponaglić sprawę.
@burczuś Kochana tak bardzo wierzę, że uda się tym razem. Modliłam się o to aby udało się wam w grudniu.
@Ilis91 Kciuki )))).
@JoannaRak Witaj.
@anetkruczek Kochana sama jestem ciekawa o co chodzi w moim przypadku.
Tak jak pisałam wcześniej obawiam się ,
że jestem trudnym przypadkiem.

Hej możecie mi wysłać aktualny numer do Maliny do łodzi dzwonię od wczoraj i nikt nie odbiera.
Madziu widziałam priv ale mam w pracy zamieszanie napisze wieczorkiem

to jest pytanie retoryczne w moim przypadku :D oczywiście, że NIE! :)
Karol mial oskrzela ale tak lagodnie, że mimo woli lekarza nie podałam mu antybiotyku, posiedział tydzień w domu i poszedł na mikołaja. Gdy go odbierałam juz wiedziałam co bedzie grane... z niego sie lało ciurkiem (z szaleństw mikołajowych) a Panie wietrzyły sale!!! Wezeme kiedys giwere M i jak muchy polecą.... głowy. W czwartek jescze był a w piatek angina ropna i 39 temp. zachowany antybiotyk sie przydał i siedzi od nowa w domu. W sumie wyjdzie na to, ze w grudniu bedzie 2 dni w zerówce. Jakimś cudem póki co tylko mój "pulpecik" się trzyma :D Zatem wracam do domu i pełen relax [emoji14] nawet nie pisałam bo i po co wciąż o tym samym :)
@Funia90 ja też klina nie mialam i podnosiłam nieco materac co bardzo ułatwia sprawe gdy dziecko ma np katar :)

@burczuś całym sercem jestem z Tobą!!! :* a raczej juz z wami! :)
Zdrówka w takim razie dla Starszaka!!! I duuzooo cierpliwości [emoji8]

Ola ja miałam 3 zabiegi. Z macica ok i z szyjka też - wz za dobrze bo puścić nie chciała i skończyło się cc

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry