reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Heeej. Ja już w szpitalu,tabletki założone, czekam aż się zacznie..... :(

Czy któraś z was miała 2 zabiegi i nie ucierpiała na tym macica ? Boje się,ze może być tylko gorzej ;((((

reklama

Czy któraś z was miała 2 zabiegi i nie ucierpiała na tym macica ? Boje się,ze może być tylko gorzej ;((((
@olaa90 ja miałam 5. Macica chyba zawsze trochę oberwie. Ale spokojnie. Wszystko się zregeneruje w 3 miesiące;* przytulam mooocno;*

Ola ja miałam 5 zabiegów i ani jednego zrostu, jak nówka więc o "domek" sie nie martw, jedyne co to "drzwi" do tego domku puszczały :) a tak normalnie pisząc szyjka nie za bardzo trzymała póxniejszej ciąży. trzymaj się

o widzisz @burczuś 5 i koniec tak jak ja i niech juz tylko będzie tak do końca :*

@olaa90 - ja miałam dwa zabiegi, na usg lekarze (a byłam u 3 ginów) ocenili, że w środku wszystko ok ;* Nie zamartwiaj się, Kochana! Przytulam mocno!

@olaa90 Kochana jestem po 3 poronieniech i ciąży z pustym jajem każda zakończona zabiegiem. Miałam robioną histeroskopie , która nic nie wykazała. Ściskam
@marzycielka81 Kochana życzę z całego serca aby twoje dziecko doczekało się rodzeństwa.
@Funia90 Kochana u mnie wszystko się pomalutku normuje krwawienie ustało ból również.W poniedziałek mam wizytę kontrolną. Czekam na wynik z genesis dzwoniłam do nich aby ponaglić sprawę.
@burczuś Kochana tak bardzo wierzę, że uda się tym razem. Modliłam się o to aby udało się wam w grudniu.
@Ilis91 Kciuki )))).
@JoannaRak Witaj.
@anetkruczek Kochana sama jestem ciekawa o co chodzi w moim przypadku.
Tak jak pisałam wcześniej obawiam się ,
że jestem trudnym przypadkiem.

Hej możecie mi wysłać aktualny numer do Maliny do łodzi dzwonię od wczoraj i nikt nie odbiera.
Madziu widziałam priv ale mam w pracy zamieszanie napisze wieczorkiem

to jest pytanie retoryczne w moim przypadku :D oczywiście, że NIE! :)
Karol mial oskrzela ale tak lagodnie, że mimo woli lekarza nie podałam mu antybiotyku, posiedział tydzień w domu i poszedł na mikołaja. Gdy go odbierałam juz wiedziałam co bedzie grane... z niego sie lało ciurkiem (z szaleństw mikołajowych) a Panie wietrzyły sale!!! Wezeme kiedys giwere M i jak muchy polecą.... głowy. W czwartek jescze był a w piatek angina ropna i 39 temp. zachowany antybiotyk sie przydał i siedzi od nowa w domu. W sumie wyjdzie na to, ze w grudniu bedzie 2 dni w zerówce. Jakimś cudem póki co tylko mój "pulpecik" się trzyma :D Zatem wracam do domu i pełen relax [emoji14] nawet nie pisałam bo i po co wciąż o tym samym :)
@Funia90 ja też klina nie mialam i podnosiłam nieco materac co bardzo ułatwia sprawe gdy dziecko ma np katar :)

@burczuś całym sercem jestem z Tobą!!! :* a raczej juz z wami! :)
Zdrówka w takim razie dla Starszaka!!! I duuzooo cierpliwości [emoji8]

Ola ja miałam 3 zabiegi. Z macica ok i z szyjka też - wz za dobrze bo puścić nie chciała i skończyło się cc

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry