reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agusxxx całkiem przyzwoite wyniki [emoji41] cd4/cd8 za wysoko do ciąży....test lct dodatni... jest co nieco do poprawienia, ale uwierz, nie ma tragedii.... także mocno wierze, że terapia da radę [emoji110]️[emoji110]️
@mickey* jaki nowy awatarek [emoji5]
@JoannaRak umówiłaś się już do któregoś immunologa? Straty na tak wczesnym etapie mogą być z różnych powodów niestety... immunologię po tym co przeszłaś warto sprawdzić.. wiem po sobie, niestety

wczoraj napisalam email i moja historie do Dr. Pasnika, musze tez zadzwonic moze. Ja mieszkam w Szwajcarii i szukam ale nie moge nikogo tu znalezc, a takie dobre opinie slysze o Pasniku ze tam uderze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mała79 dzięki,że pytasz:) No nie mam żadnych objawów:) czasami mnie coś pociągnie,ale raczej sporadycznie. Może,jeśli mogę potraktować to jako objaw, to tak wczoraj wybuchłam na męża,że aż wstyd;) Hormony? hmmm... A i mam katar, psikam, smarkam jak nawiedzona:) Lekki ból cycków jest,ale znikomy. Dziś teścik troszkę mocniejszy.Troszkę:) No ja nie wiem co z tego wszystkiego będzie:)
@JoannaRak jak najedziesz na naszą @nafoczka to masz u niej linki do ciąż zakończonych sukcesem. Tam masz wszystko ogarnięte do "kupy" :) Myślę,że będzie szybciej,łatwiej i przyjemniej:)

musze sprobowac z domu z komputera bo z telefonu pol funkcji mi nie dziala!

Dobrze rozumiem ze betujesz? Jestes w ciazy? Jak tak to trzymam kciuki [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@JoannaRak pościki edytujemy;) nie piszemy pościka pod postem, bo Nafoczka pilnuje tu porządku;)
Nowe dziewczyny, uzupełnijcie też stopkę. łatwiej będzie nam pisać. w stopce-historia ile poronień, co zdiagnozowane do tej pory, jakie leki. To naprawdę ułatwia kontakt:) i nie trzeba się cofać do postów,gdzie opisałyście swoje historie, tylko w pigułce mamy wszystko;) Dziękuję :)
A i tak @Marthi , jutro powtarzam betę:) więc kciuków proszę nie puszczać;)

Ostatnia edycja:
@roxie123 szkoda ,ze tak pozno sie przeprowadziliscie bo nie zdazylam Was odwiedzic[emoji17]

@JoannaRak witaj,przykro mi,ze tu sie spotykamy:/

@Kwiatuszekk23 dotrwacie do konca w dwupaku[emoji5]dobrze ,ze masz pomoc

@agatush @kas90 @Porzeczka1234
Ja mam klin do lozeczka ,chyba go bede uzywac,macie tez ?

@Kwiatuszekk23 Ty kochana mialas klin i monitor oddechu?w ktorym miejscu go montowalas zeby dzialal poprawnie miedzy tym klinem a materacem czy jak?
Bo ja tego klina chce wcisnac pod materac

@kas90 dobrze,ze z brzusiem sie wyjasnilo.
Mojej kolezanki synus tez strasznie ulewal ale z wiekiem sie unormowalo.

@Asia2104 zadzwon do lekarza lub na ip.
Zawsze najlpeiej sie skonsultowac

@mała79 a co u Was?

@Destino tez tak zrobie,jestem w trakcie porzadkow ,pakowania prezentow i powoli brne do przodu[emoji4]
Pieknie Ci wyszla ta kurka[emoji7]pomysl o sprzedazy ich.
Ja kupialam zwykly rogal do karmienia[emoji5]

@marzycielka81 wiem ,ze to trudne ale musicie jakos sprobowac wytlumaczyc synkowi ,ze to nie od Was zalezne:/
Ale masz nadzieje ,ze niebawem braciszek lub ewentualna siostrzyczka sie pojawi[emoji5]

@zosiak nie moge zeozumiec takich ludzi:/
Niech sie o mozg najpierw postaraja:/

@czarna_mala kurcze noo,rzeczywiscie pod gorke:/

@iveo kciuki za wizyte[emoji1377]

@Maciejka78 super wiesci[emoji4]

@magda1208 jak sie czujesz kochana?

@marshia obiecaj prosze ,ze zaczniesz dbac o siebie,wiesz Mamie nie pomozesz w ten sposob:/
A Teoj orgaznizm pitrzebuje teraz wsparcia.
Ile kosztuje w ogole KD?
Powiedz mi jakie dokladnie Twoja Mama miala guza?decydujecie sie na knife lub proton z tego wzgledu,ze nie do konca poszlo tak jak lekarze chcieli?czy juz tak zapobiegawczo?
Zycze zdorwczka Mamie[emoji17]
Ehhh
A tesciowa zdecydowana na operacje,juz zawiozla papiery do szpitala i maja dzwonic,moze nawet przed Swietami.
Podejrzenia padaja na glejaka.
Bardzo sie boi ,tak jak my wszyscy,to starasznie trudny czas:/
Moja kuzynka w wieku 2/3 lat miala guza mozgu,operacje i chemie ,wyzdrowiala.
Znam kilka przypadkow wiec jestesmy dobrej mysli.
M bardzo zestresowany:/
Szkoda ,ze nie mozemy sie w szczesciu cieszyc Asienka[emoji29]

@agusxxx witaj[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia ja mam monitor ale klina nie mam, bo bałam się że zaburzy to prace monitora... Odlicza już powoli dni do spotkania z Asią [emoji7]
@Funia90 a torbe spakowalas? U was moze trudno, ale my cieszymy sie Asiunia. Poza tym to jest i bedzie wielka sila dla tesciowej.
Jak pracowalam w gliwicach to poznalam kobiete z glejakiem nieoperacyjnym. Walczyla z nim wiele lat. Praktycznie mieszkala na onkologii. Niesamowicie pozytywna osoba. Miala trudne chwile, kiedy znikala, a potem do nas wracala. W zeszlym roku ja spotkalam. Miala sie wysmienicie. Nowotwory nie sa latwe, a jednak daja sie okielznac.

@Maciejka78 to po prostu ciaza [emoji1] przyzwyczajaj sie.
Mnie wybudzil niepokoj. Mlody nie chcial sie ruszyc. Na szczescie evanek nie zawodny.

@Porzeczka1234 dziekuje za evanka, bez niego bym osiwiala.
Pospalyscie troche z Zosienka?

@agatush mam nadzieje, ze Michasia troche wypoczela i tobie tez dala nabrac sil na kolejny dzien.
Brzus wyglaskany. Kurka juz przetestowana przez kota. Pol nocy spal w lozeczku z glowa oparta na kurce. Nie wiem jak ja go stamtąd eksmituje [emoji32]

@bertha [emoji179]

@kas90 ucaluj Asienke od cioci dzielna mamo [emoji8]

@dzoasia to naprawde jest pelen nadziei watek. Tyle dzieci co sie tu poczelo rozwijalo i urodzilo w tych warunkach to sama radosc i miod na serce. A to, ze czasem pojawiaja sie bolesne informacje swiadczy tylko o tym, ze mamy do siebie ogromne zaufanie i dobrze nam razem. Tu dzielimy nasze czasem najbardziej intymne sfery zycia. Jestesmy prawdziwe, bo nie tylko z tym, co radosne, ale rowniez z tym, co niezwykle trudne. To samo najprawdziwsze zycie.

Buziaczki dla kazdej z osobna [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]

@agusxxx witaj. Duzo sie od dziewczyn nauczylam, jednak nie bede klamac, ze na tych badaniach sie znam. Mysle, ze dziewczyny ci rozjasnia sytuacje.

@Totois30 dobrze, ze @ przylazla. To nowe nadzieje na nowy cykl. Oby ten najszczesliwszy.
Moja radosc ogromna. Cieszy mnie, ze moge dzielic ja z wami. Tylko nie chcialabym nikogo urazic...

@marshia przytul cieplutko mame i powiedz jej jak bardzo ja kochasz. Milosc to nadzwyczajna moc. Jestescie w naszych modlitwach i sercu [emoji7]

@anetkruczek, @Czarna mala [emoji8]

@pixi.nova a jaki plan u ciebie?

@mickey* , @iveo [emoji110][emoji110][emoji110] za udana wizyte

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino jest lepiej i lepiej też spała :-* a co do kotka... Czeka Cię nie lada wyzwanie żeby go eksmitowac z łóżeczka :-D ale dasz radę :-* popieram @Funia90 - zastanów się nad sprzedażą tych Kurek!!! Piękna robota :-D
cześć dziewczynki :) ktoś tęsknił? :D
Witam wszystki nowe dziewczyny, pozólcie, ze oficjalnie was przygarne pod nasze formułowe skrzydła :)
Troche tu pilnuje porzadku, o ile.... i tu leci cała lista wymówek, a wiecie jak to przed świętami jest jak chce się wygładać na przyjamniej 10 lat młodszą :DZobacz załącznik 831966 :D

Wasza stara Foczka ledwo gnaty rusza po tym 5h sparingu z Chod@kowsk@ No ale jak sie jest fajterem Zobacz załącznik 831965 :D
Ogromne :* dla Was!
Wszystkie tęskni y i wszystkie pamiętamy! I rozumiemy brak czasu :-* Jak Twoje brzdące Kochana? Wszyscy zdrowi?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkie tęskni y i wszystkie pamiętamy! I rozumiemy brak czasu :-* Jak Twoje brzdące Kochana? Wszyscy zdrowi?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
to jest pytanie retoryczne w moim przypadku :D oczywiście, że NIE! :)
Karol mial oskrzela ale tak lagodnie, że mimo woli lekarza nie podałam mu antybiotyku, posiedział tydzień w domu i poszedł na mikołaja. Gdy go odbierałam juz wiedziałam co bedzie grane... z niego sie lało ciurkiem (z szaleństw mikołajowych) a Panie wietrzyły sale!!! Wezeme kiedys giwere M i jak muchy polecą.... głowy. W czwartek jescze był a w piatek angina ropna i 39 temp. zachowany antybiotyk sie przydał i siedzi od nowa w domu. W sumie wyjdzie na to, ze w grudniu bedzie 2 dni w zerówce. Jakimś cudem póki co tylko mój "pulpecik" się trzyma :D Zatem wracam do domu i pełen relax :p nawet nie pisałam bo i po co wciąż o tym samym :)
@Funia90 ja też klina nie mialam i podnosiłam nieco materac co bardzo ułatwia sprawe gdy dziecko ma np katar :)

@burczuś całym sercem jestem z Tobą!!! :* a raczej juz z wami! :)

Heeeejo dziewczyny !
Mam mega stresa przed wizytą u Paśnika. Muszę się tym z Wami podzielić.
Od rana myślę o co zapytać. W drodze (a będę jechała 3-4 godzinki ) spiszę sobie chyba pytania na kartce. Czy Wy Kochane macie jakieś rady ?O co wypytać ? Kurczę, po wczorajszej wizycie u gin mam haos.

reklama
Wiecie co jest niesamowite? O tym,że jest pozytywny test i beta wiem ja, mój m oraz Wy:) Jeszcze jedna koleżanka,która siedzi ze mną w temacie, jeździła do Paśnika. Chodzi mi o to,że popatrzcie jakie mamy do siebie, zaufanie, nie wiem jak to inaczej nazwać...zrozumienie? Każdemu innemu jakbym powiedziała,to zacząłby mi gratulować i się cieszyć,a jedynie Wy wiecie,że do bycia szczęśliwym to jeszcze daaaaaaaleka droga:) I wszystkie tu z rezerwą podchodzimy do testów,bet itd:) Zdrowo rozsądkowo, a nie emocjonalnie:) Takie oto myśli mnie naszły;)
@mokka25 nie stresuj się. Paśnik to swój człowiek:) Pytaj o wszystko co Cię nurtuje.o plan B w razie W. o najmniejsze pierdoły, on swoją wiedzą uspokoi i natchnie pozytywnie. Sama zobaczysz:)

Do góry