reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mała79 tak ja jestem na L4 ale teraz przed świętami to ledwo się ze wszytskim ogarniam ;) Nie wiedzialam, że masz córę :) w jakim jest wieku?
i też potwierdzam słowa od Paśnika odnośnie colostrum bo o to pytałam - on nie zaleca.
@olaa90 trzymaj się dziewczyno jak Ci będzie ciężko pisz do nas. Ja miałam 2 zabiegi wydaje się, ze macica ok w każdym razie teraz w 14 tc nic niepokojącego nie stwierdzono.
@Ilis91 dobrej nudnej wizyty. Na zatoki polecam Ci przepis z książki Górnickiej na mnie zawsze zadziałało a od kilku lat prolem zniknął zupełnie. Rozgrzewasz na patelni sól gruboziarnistą otem taką sól wkładasz do woreczka lnianego albo bawełnianego i przykładasz w miejsce zatok na leżaka. Jak bardzo będzie Cię rozgrzewać podłóż pod woreczek np mały ręczni. Po max 20 min powinna flegma (sory za opis) pływać do gardła i jak to poczujesz to w żadnym razie nie połykasz tylko wypluwasz tak niestety to mozolna praca bo kilka nawet kilkanaście razy będzisz wypluwać ale dla mnie to najlepsze lekarstwo. Ból zatokowy głowy zawsze po tym znikał.

reklama
@Funia90 tak ja mam klin pod materacem i mam też nianię z dedektorem tętna to 2 płytki sensoryczne na wysokości szyi i klatki piersiowej. Odnośnie teściowej twój mąż na pewno nie uzyska spokoju ja byłam w stresie kilka lat mój ojciec miał operację przed nią radioterapię a po operacji chemię całe leczenie trwa trochę ale dla podniesienia na duchu już jest 7 lat po i ojciec jeździ co pół roku na onkologię i zawsze wszyscy jesteśmy w stresie ale jest zdrowy.

@Destino kochana nie pospałam ale Zosia jest grzeczna ale co 2 , 3 godziny musi być jedzenie i muszę często wstawać w nocy a na domiar dziś ma dzień , że tylko przy cycu jest jej najlepiej. Wiecie u nas główny powód do płaczu to jedzenie musi być już i koniec jak jest najedzona to złote dziecko. Pani bydluniowa wczoraj waga to już 4400 gram

@mała79 trzymam kciuki za teścik

@agatush dobrze ,że z Misią już lepiej :)

@Kwiatuszekk23 ja mam klin wszystko działa jak trzeba

@olaa90 trzymaj się kochana ja miałam 2 zabiegi macica ok 3 ciąża donoszona

@Ilis91 nie obraź się ale ja pracowałam w sadzie 5 lat ale byłam urzednikiem i nigdy nie miałam takiej dobrej pracy po zwolnieniu się z niej także ... zamieniłam na bank szybko awansowałam dobrze zarabiam ale mobing siedzenie po nocach w pracy także nie narzekaj. Trzymam kciuki za wizytę

@burczuś dokładnie wiem o czym piszesz. Powtarzasz betę jutro?

@nafoczka zdrowia dla dzieci

@magda1208 czekam razem z Tobą

@Czajak

@Porzeczka1234 czemu sie zwolnilas jesli to nie tajemnica ? Ja tez pracuje w urzedzie i ciesze sie ze mnie nikt stad nie wykurzy az do emerytury :D:D:D o zwolnieniu sie nigdy nie myslalam ;)

Kochana siostra mi nową pracę załatwiła 4 razy taka wypłata byłam młoda 25 lat chciałam podróżować kupić mieszkanie samochód itd więc wybrałam czy żałuję trochę tak trochę nie mamy mieszkanie samochód i dobrze nam się żyje w miarę ale teraz jak jest Zosia chciałabym wrócić do urzędówki o 15 do domu myślimy o tym z mężem doświadczenie mam staż urzędniczych skończony zobaczymy na pewno po macierzyńskim idę na 3/4 etatu później może jeszcze jedno dzidzi jak Bóg da i pomyślimy.

@burczuś mhhh wiem , że się boisz będzie dobrze wierzę w kropka

@marshia kochana jak u Ciebie? Wiem, że to nie na miejscu teraz pytać ty masz ten Philips lumea?

Dziewczyny macie ekspresy ciśnieniowe ? Jaki polecacie mąż obiecał i kupi taki prezencik tylko nie wiem jaki jest fajny

Ostatnia edycja:
reklama
a to fakt, pensje są tragiczne :D:D:D zeby nie maz to bym mieszkala w kartonie i jezdzila hulajnoga [emoji23]
Haha no ja podobnie byłam sama na początku później poznałam męża on dostał od mamy kasę ja odkładam i kupiliśmy mieszkanie bez kredytu. No niestety praca super w urzędzie ale kasa średnio chodź teraz bym się zgodziła za 3 koła pracować czy mam wysokie wymagania???? bo pewnie pensje się zmieniły

@Ilis91 bo mąż wie , że z kropkiem wszystko dobrze. Nie denerwuj się będzie dobrze trzymam kciuki

Do góry