reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny ile czekalyscie najkrocej na wynik mlr w lodzi? Jak bedziemy krew oddawac to musimy sie zapisac na wizyte z wynikami. Nie wiem czy w ciemno brac po 3 tyg. czy jeszcze szansa ze wczesniej beda?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ile czekalyscie najkrocej na wynik mlr? Jak bedziemy krew oddawac to musimy sie zapisac na wizyte z wynikami. Nie wiem czy w ciemno brac po 3 tyg. czy jeszcze szansa ze wczesniej beda?

Ja słyszałam o 2tyg.
Zaraz sprawdzę jak to bylo u mnie :)
@anetkruczek zaraz się zaloguję i sprawdzę czy juz są.

Dziewczyny ile czekalyscie najkrocej na wynik mlr? Jak bedziemy krew oddawac to musimy sie zapisac na wizyte z wynikami. Nie wiem czy w ciemno brac po 3 tyg. czy jeszcze szansa ze wczesniej beda?

Równe dwa tygodnie, ale to w Prokocimiu a ty chyba jedziesz do Łodzi to i czas może być inny [emoji4] Badałam dwukrotnie i za każdym razem czas oczekiwania taki sam.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł u mnie Prokocim wyrobił się w 11dni (sprawdzałam na poczcie specjalnie for juuu ;) )

sprawdzałam wyniki morfo.. ups..
Leukocyty, neutrofile mam hamulec za dużo ich.
Ale o to chodziło prawda?

edit:
leukocyty 19 H norma 4-10
neutrofile 15H norma 2-7

Wszystko pozostałe oki

Ostatnia edycja:
dziewczęta cały czas Was podczytuję, i zbieram się do pisania i w końcu dziś mnie dopadło.wW domu nie mam kompa (bo zdechł), a tak cięzko się z telefonu pisze że szok/
@burczuś to dałas z tymi klapeczkami, polałam się ze śmiechu:D:D:D mam nadzieję że nie odchorujesz kochana wyjazdu, a jak tam u twoje staranka????
@marshia trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę, czuję że serducho będzie mocno pikać:)
@Maciejka78 u ciebie równniez kciuki zaciśnięte za pozytywny rozwój ciąży....beta super
@kas90 @Porzeczka1234 mama nadzieję że nas nie opuścicie jak już powitacie na tym świecie swoje dziewuszki :)
@magda1208 a jak tam sprawy u Ciebie kochana, kiedy testujesz bo ten ostatni progesteron był obiecujący:)
@czarna_mala zaczełas już procedurę????

a teraz chwila o mnie. w czwartek byłam na szczepieniu i u naszego doc. Paśnikapo pierwsze abym nie zapomniała Wam powiedzieć, zapytałam go o lek accofil który brała @matulkaa powiedział że to jest lek na wysokie NK:o jak leczenie intralipidem nie przynosi rezultatu....
Ja mam zalecone stranka, ale gryze się czy już zaczynac czy się wstrzymać i co wogóle robić... jego zalecenia w stosunku do mnie od 1dc encorton 10mg (kurcze i co ja mam zrobić a jak nie zajdę w pierwszym cyklu, drugim to mam się tym truć cały czas??? i wybije mi wszytskie przeciwciała łącznie z ochroną zarodka) nie wiem poradzcie coś, te które brały ten encorton od któregoś dnia i odstawiały jak się nie udawała, ale z drugiej strony co na to nadnercza takie branie i odstawianie sterydu chyba nic dobrego nie wróży, naprawde nie wiem co robić czekam na wasze opinie w tej kwestii. po drugie heparyna clexan 0,4 po owulacji (zaoferował się że może mi wysyłac recepty na ryczałt szok:), miło z jego strony (jak nikt inny nie będzie chciał). po trzecie między 5-6, a 6-7 tygodniem ew. ciązy mam brac dokładnie 7 dni lek o nazwie equoral (to lek który daje się po przeszczepach aby nie było odrzutu) tego to chyba żadna z Was tu nie miała kochane. i powiem Wam tak mam niby plan działania ale niczego nie jestem pewna, nie wiem co z tym encortonem, i wogle czy to wszystko zadziała itd. a i po czwarte mam się nie doszczepiać już w ew. ciązy:szok:
@mała79 ja tez sie lecze u Pasnika i najpierw dostalam immunosupresje w tym wlasnie equoral ale poniewaz prze 6 m-cy ze staranek nic nie wyszlo to mialam rozwazyc szczepienia albo wlewy z intralipidu. Poniewaz z tym nie zdazylam to jedyne co mi zostalo to encorton i mam nadzieje, ze da rade. Pytalam Pasnika o intralipid czy nie powinnam dodatkowo wlaczyc bo nk u mnie 25 ale dostalam odp ze w ciazy to juz sie tego nie wlacza. Accifilu mi nie zaproponowal a ja gapa o to nie zapytalam.

@dżoł

sprawdzałam wyniki morfo.. ups..
Leukocyty, neutrofile mam hamulec za dużo ich.
Ale o to chodziło prawda?

edit:
leukocyty 19 H norma 4-10
neutrofile 15H norma 2-7

Wszystko pozostałe oki

A ty też zaczęłaś kurację accofilem. Jeśli tak to wyniki jak najbardziej ok. P. kazał się nie przejmować takim poziomem białych krwinek. U mnie przez dłuższy czas utrzymywały się na tym poziomie [emoji4] powyżej 20 tys. nie podskoczyły. Koło 10 zastrzyku nawet zaczęły już spadać, a po odstawieniu morfologia po miesiącu wróciła do normy sprzed kuracji. @anetkruczek miała przeboje z morfologią już po pierwszym razie [emoji26]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry