reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny ile czekalyscie najkrocej na wynik mlr w lodzi? Jak bedziemy krew oddawac to musimy sie zapisac na wizyte z wynikami. Nie wiem czy w ciemno brac po 3 tyg. czy jeszcze szansa ze wczesniej beda?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ile czekalyscie najkrocej na wynik mlr? Jak bedziemy krew oddawac to musimy sie zapisac na wizyte z wynikami. Nie wiem czy w ciemno brac po 3 tyg. czy jeszcze szansa ze wczesniej beda?

Ja słyszałam o 2tyg.
Zaraz sprawdzę jak to bylo u mnie :)
@anetkruczek zaraz się zaloguję i sprawdzę czy juz są.

Dziewczyny ile czekalyscie najkrocej na wynik mlr? Jak bedziemy krew oddawac to musimy sie zapisac na wizyte z wynikami. Nie wiem czy w ciemno brac po 3 tyg. czy jeszcze szansa ze wczesniej beda?

Równe dwa tygodnie, ale to w Prokocimiu a ty chyba jedziesz do Łodzi to i czas może być inny [emoji4] Badałam dwukrotnie i za każdym razem czas oczekiwania taki sam.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł u mnie Prokocim wyrobił się w 11dni (sprawdzałam na poczcie specjalnie for juuu ;) )

sprawdzałam wyniki morfo.. ups..
Leukocyty, neutrofile mam hamulec za dużo ich.
Ale o to chodziło prawda?

edit:
leukocyty 19 H norma 4-10
neutrofile 15H norma 2-7

Wszystko pozostałe oki

Ostatnia edycja:
dziewczęta cały czas Was podczytuję, i zbieram się do pisania i w końcu dziś mnie dopadło.wW domu nie mam kompa (bo zdechł), a tak cięzko się z telefonu pisze że szok/
@burczuś to dałas z tymi klapeczkami, polałam się ze śmiechu:D:D:D mam nadzieję że nie odchorujesz kochana wyjazdu, a jak tam u twoje staranka????
@marshia trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę, czuję że serducho będzie mocno pikać:)
@Maciejka78 u ciebie równniez kciuki zaciśnięte za pozytywny rozwój ciąży....beta super
@kas90 @Porzeczka1234 mama nadzieję że nas nie opuścicie jak już powitacie na tym świecie swoje dziewuszki :)
@magda1208 a jak tam sprawy u Ciebie kochana, kiedy testujesz bo ten ostatni progesteron był obiecujący:)
@czarna_mala zaczełas już procedurę????

a teraz chwila o mnie. w czwartek byłam na szczepieniu i u naszego doc. Paśnikapo pierwsze abym nie zapomniała Wam powiedzieć, zapytałam go o lek accofil który brała @matulkaa powiedział że to jest lek na wysokie NK:o jak leczenie intralipidem nie przynosi rezultatu....
Ja mam zalecone stranka, ale gryze się czy już zaczynac czy się wstrzymać i co wogóle robić... jego zalecenia w stosunku do mnie od 1dc encorton 10mg (kurcze i co ja mam zrobić a jak nie zajdę w pierwszym cyklu, drugim to mam się tym truć cały czas??? i wybije mi wszytskie przeciwciała łącznie z ochroną zarodka) nie wiem poradzcie coś, te które brały ten encorton od któregoś dnia i odstawiały jak się nie udawała, ale z drugiej strony co na to nadnercza takie branie i odstawianie sterydu chyba nic dobrego nie wróży, naprawde nie wiem co robić czekam na wasze opinie w tej kwestii. po drugie heparyna clexan 0,4 po owulacji (zaoferował się że może mi wysyłac recepty na ryczałt szok:), miło z jego strony (jak nikt inny nie będzie chciał). po trzecie między 5-6, a 6-7 tygodniem ew. ciązy mam brac dokładnie 7 dni lek o nazwie equoral (to lek który daje się po przeszczepach aby nie było odrzutu) tego to chyba żadna z Was tu nie miała kochane. i powiem Wam tak mam niby plan działania ale niczego nie jestem pewna, nie wiem co z tym encortonem, i wogle czy to wszystko zadziała itd. a i po czwarte mam się nie doszczepiać już w ew. ciązy:szok:
@mała79 ja tez sie lecze u Pasnika i najpierw dostalam immunosupresje w tym wlasnie equoral ale poniewaz prze 6 m-cy ze staranek nic nie wyszlo to mialam rozwazyc szczepienia albo wlewy z intralipidu. Poniewaz z tym nie zdazylam to jedyne co mi zostalo to encorton i mam nadzieje, ze da rade. Pytalam Pasnika o intralipid czy nie powinnam dodatkowo wlaczyc bo nk u mnie 25 ale dostalam odp ze w ciazy to juz sie tego nie wlacza. Accifilu mi nie zaproponowal a ja gapa o to nie zapytalam.

@dżoł

sprawdzałam wyniki morfo.. ups..
Leukocyty, neutrofile mam hamulec za dużo ich.
Ale o to chodziło prawda?

edit:
leukocyty 19 H norma 4-10
neutrofile 15H norma 2-7

Wszystko pozostałe oki

A ty też zaczęłaś kurację accofilem. Jeśli tak to wyniki jak najbardziej ok. P. kazał się nie przejmować takim poziomem białych krwinek. U mnie przez dłuższy czas utrzymywały się na tym poziomie [emoji4] powyżej 20 tys. nie podskoczyły. Koło 10 zastrzyku nawet zaczęły już spadać, a po odstawieniu morfologia po miesiącu wróciła do normy sprzed kuracji. @anetkruczek miała przeboje z morfologią już po pierwszym razie [emoji26]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry