reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bobasek1990 jest wiele czynnikow wplywajacych na rezerwe jajnikowa. Miedzy innymi laparoskopia ja obniza, choc nie wiem czemu. Niekoniecznie bedzie spadac w takim tempie jak obliczylas.

Dziewczyny sa 3 rodzaje genotypow: AA, AB i BB, dwa ostatnie okresla sie jako genotyp bx. Na necie jest duzo ciekawych opracowan na ten temat. Choc najczesciej rozpisuja sie na temat genotypu aa, bo z nim najwiecej problemow. Trzeba zauwazyc ze genotypy dotycza komorek NK. Nie wiem czy wiecie, ale komorki nk sa odpowiedzialne rowniez za zwalczanie pasozytow, wtedy moze wzrastac ich liczba. Moze cos w tym jest bo przed ciaza razem z m odrobaczalismy sie bo mamy zwierzaki.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

J
@bobasek1990 jest wiele czynnikow wplywajacych na rezerwe jajnikowa. Miedzy innymi laparoskopia ja obniza, choc nie wiem czemu. Niekoniecznie bedzie spadac w takim tempie jak obliczylas.

Dziewczyny sa 3 rodzaje genotypow: AA, AB i BB, dwa ostatnie okresla sie jako genotyp bx. Na necie jest duzo ciekawych opracowan na ten temat. Choc najczesciej rozpisuja sie na temat genotypu aa, bo z nim najwiecej problemow. Trzeba zauwazyc ze genotypy dotycza komorek NK. Nie wiem czy wiecie, ale komorki nk sa odpowiedzialne rowniez za zwalczanie pasozytow, wtedy moze wzrastac ich liczba. Moze cos w tym jest bo przed ciaza razem z m odrobaczalismy sie bo mamy zwierzaki.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżeli masz jakies ciekawe opracowania to bardzo proszę podeślij nam chetnie poczytam:)

Ja jestem już w domu [emoji4] Mam zalecenia wykład tez miałam niezły . Opisywać nie bede dokładnie bo każda słucha sie swojego lekarza i żadna z nas nie wie co pomoże ale ufać trzeba . Leki zostały wszystkie, ten cykl odpuszczamy dostałam nowy lek ten Clo na podrasowanie jajek i wyrównanie cyklu no i będziemy robić monitoring i mierzyć wszystko co i jak . Starania od następnego cyklu z tym clo . Także wyszłam z dobrym nastawieniem mam tylko nadzieję ze w wymazach nic nie wyjdzie wynik do 11 dni ale może beda szybciej bo przyjdą na neta . No i nowe nadzieje [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 no zadowolona jestem chociaż szkoda ze ten cykl do tylu ale no mam nadzieje ze ten clo wyrówna cykl [emoji4] ja na razie odpuściłam badania co za duzo też nie koniecznie jest dobre .
No to za tydzień dostaniesz plan działania [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@bobasek1990 Wybacz kochana ale zupelnie nierozumiem dlaczego rozpaczasz. Ani wynik 5 ani 4 nie jest za bardzo dobry. Swiadczy o PCO. Prawidlowo powinno byc ok 3. Ja mam 30 lat a wynik wyszedl ok 4,2 i nie cieszylam sie zbytnio i lekarze tez mowili ze to swiadczy o PCo.
@Destino ciekawe to co mowisz o odrobaczaniu. Zapytam o to Pasnika albo sama to przeprowadze. Czym to robiliscie? Jakies leki na recepte? Ja tez cale zycie mnostwo zwierzakow. Nigdy sie nie odrobaczalam.. a w sumie powinnam.

W ogole mam jakis fatalny dzien, strasznie nerwowa jestem nie wiem czy to przesilenie czy cos..

Nadia, słusznie Marshia i Destino o tych plemnikach napisały. Żeby podrazyc temat zbadajcie właśnie te dodatkowe rzeczy z nasienia:
- fragmentacja dna
- posiew z nasienia
- przeciwciała przeciwplemnikowe.
To da wam wskazówkę czy ivf jest niezbędne.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny [emoji4]wrocilismy wczoraj wieczorem z grzybow i juz nie mialam sil zajrzec[emoji4]
Dostalam dzis takiego kopa w kolejce w piekarni na wysokosci zoldaka w zebra,ze az mi sie w glowie zakrecilo i na glos zajeczalam AŁA.
Myslam ,ze ktos mi z lokcia przywali w brzuch ,obrocilam sie i szukalam sprawcy.
Ekspedientka patrzala na mnie jak na idiotke[emoji14]

@Porzeczka1234 ja odpukac tfu,tfu nie mam tendencji do infekcji wiec biore ta dowcipna[emoji4]jedna dziennie.
Ja chce kupic monitor oddechu baby sens 5
@marshia ja tez lubie kielki ale w ciazy ich nie jem,obilo mi sie o uszy ,ze nie sa wskazane.

@ovli22 @magda1208 mowicie ,ze zmarszczki sucha skora to od acardu?

@pixi.nova ja sie nigdzie nie wybieram,bede nadrabiala podczas karmie ia[emoji5]

@kiciula nie zawsze niestety te ciaze sa bezproblemowe:/ nawet na lekach,a to szyjka a to krwiaki takze trzeba byc gotowa na wszystko

@agatush calujemy i pozdrawiamy[emoji5]

@roxie123 ja tez pamietam o 15 pazdziernika,nie moglabym zapomniec[emoji29]
@bea25ta piekny brzucholek[emoji7]

@matulkaa gratuluje poloweczki[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@bea25ta super brzuszek! A dopiero czytałam jak pojawiła się Twoja fasolką akurat wtedy znalazłam to forum
@matulkaa cudownie że już półmetek!
@roxie123 dobrze że jest plan ja też bym na Twoim miejscu nie robiła więcej badań na ta chwilę
@pixi.nova u mnie też zarodek zawsze późno i mniejszy typowe odrzucanie na to chyba te szczepienia najskuteczniejsze
Ty już byłaś u Pasnika? Do Maliny trzeba chodzić z nastawieniem że lecze się u jednego z najlepszych w Polsce rejestracja jest jaka jest szczególnie jedna pani ale staram się na to nie zwracać uwagi
@marshia jak u Ciebie dopiero taki dzień ciazy to możesz jutro jeszcze nie zobaczyć zarodka co nie znaczy że go nie ma
Udanej wizyty w każdym razie!

Do góry