reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bobasek1990 jest wiele czynnikow wplywajacych na rezerwe jajnikowa. Miedzy innymi laparoskopia ja obniza, choc nie wiem czemu. Niekoniecznie bedzie spadac w takim tempie jak obliczylas.

Dziewczyny sa 3 rodzaje genotypow: AA, AB i BB, dwa ostatnie okresla sie jako genotyp bx. Na necie jest duzo ciekawych opracowan na ten temat. Choc najczesciej rozpisuja sie na temat genotypu aa, bo z nim najwiecej problemow. Trzeba zauwazyc ze genotypy dotycza komorek NK. Nie wiem czy wiecie, ale komorki nk sa odpowiedzialne rowniez za zwalczanie pasozytow, wtedy moze wzrastac ich liczba. Moze cos w tym jest bo przed ciaza razem z m odrobaczalismy sie bo mamy zwierzaki.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

J
@bobasek1990 jest wiele czynnikow wplywajacych na rezerwe jajnikowa. Miedzy innymi laparoskopia ja obniza, choc nie wiem czemu. Niekoniecznie bedzie spadac w takim tempie jak obliczylas.

Dziewczyny sa 3 rodzaje genotypow: AA, AB i BB, dwa ostatnie okresla sie jako genotyp bx. Na necie jest duzo ciekawych opracowan na ten temat. Choc najczesciej rozpisuja sie na temat genotypu aa, bo z nim najwiecej problemow. Trzeba zauwazyc ze genotypy dotycza komorek NK. Nie wiem czy wiecie, ale komorki nk sa odpowiedzialne rowniez za zwalczanie pasozytow, wtedy moze wzrastac ich liczba. Moze cos w tym jest bo przed ciaza razem z m odrobaczalismy sie bo mamy zwierzaki.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżeli masz jakies ciekawe opracowania to bardzo proszę podeślij nam chetnie poczytam:)

Ja jestem już w domu [emoji4] Mam zalecenia wykład tez miałam niezły . Opisywać nie bede dokładnie bo każda słucha sie swojego lekarza i żadna z nas nie wie co pomoże ale ufać trzeba . Leki zostały wszystkie, ten cykl odpuszczamy dostałam nowy lek ten Clo na podrasowanie jajek i wyrównanie cyklu no i będziemy robić monitoring i mierzyć wszystko co i jak . Starania od następnego cyklu z tym clo . Także wyszłam z dobrym nastawieniem mam tylko nadzieję ze w wymazach nic nie wyjdzie wynik do 11 dni ale może beda szybciej bo przyjdą na neta . No i nowe nadzieje [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 no zadowolona jestem chociaż szkoda ze ten cykl do tylu ale no mam nadzieje ze ten clo wyrówna cykl [emoji4] ja na razie odpuściłam badania co za duzo też nie koniecznie jest dobre .
No to za tydzień dostaniesz plan działania [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@bobasek1990 Wybacz kochana ale zupelnie nierozumiem dlaczego rozpaczasz. Ani wynik 5 ani 4 nie jest za bardzo dobry. Swiadczy o PCO. Prawidlowo powinno byc ok 3. Ja mam 30 lat a wynik wyszedl ok 4,2 i nie cieszylam sie zbytnio i lekarze tez mowili ze to swiadczy o PCo.
@Destino ciekawe to co mowisz o odrobaczaniu. Zapytam o to Pasnika albo sama to przeprowadze. Czym to robiliscie? Jakies leki na recepte? Ja tez cale zycie mnostwo zwierzakow. Nigdy sie nie odrobaczalam.. a w sumie powinnam.

W ogole mam jakis fatalny dzien, strasznie nerwowa jestem nie wiem czy to przesilenie czy cos..

Nadia, słusznie Marshia i Destino o tych plemnikach napisały. Żeby podrazyc temat zbadajcie właśnie te dodatkowe rzeczy z nasienia:
- fragmentacja dna
- posiew z nasienia
- przeciwciała przeciwplemnikowe.
To da wam wskazówkę czy ivf jest niezbędne.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny [emoji4]wrocilismy wczoraj wieczorem z grzybow i juz nie mialam sil zajrzec[emoji4]
Dostalam dzis takiego kopa w kolejce w piekarni na wysokosci zoldaka w zebra,ze az mi sie w glowie zakrecilo i na glos zajeczalam AŁA.
Myslam ,ze ktos mi z lokcia przywali w brzuch ,obrocilam sie i szukalam sprawcy.
Ekspedientka patrzala na mnie jak na idiotke[emoji14]

@Porzeczka1234 ja odpukac tfu,tfu nie mam tendencji do infekcji wiec biore ta dowcipna[emoji4]jedna dziennie.
Ja chce kupic monitor oddechu baby sens 5
@marshia ja tez lubie kielki ale w ciazy ich nie jem,obilo mi sie o uszy ,ze nie sa wskazane.

@ovli22 @magda1208 mowicie ,ze zmarszczki sucha skora to od acardu?

@pixi.nova ja sie nigdzie nie wybieram,bede nadrabiala podczas karmie ia[emoji5]

@kiciula nie zawsze niestety te ciaze sa bezproblemowe:/ nawet na lekach,a to szyjka a to krwiaki takze trzeba byc gotowa na wszystko

@agatush calujemy i pozdrawiamy[emoji5]

@roxie123 ja tez pamietam o 15 pazdziernika,nie moglabym zapomniec[emoji29]
@bea25ta piekny brzucholek[emoji7]

@matulkaa gratuluje poloweczki[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@bea25ta super brzuszek! A dopiero czytałam jak pojawiła się Twoja fasolką akurat wtedy znalazłam to forum
@matulkaa cudownie że już półmetek!
@roxie123 dobrze że jest plan ja też bym na Twoim miejscu nie robiła więcej badań na ta chwilę
@pixi.nova u mnie też zarodek zawsze późno i mniejszy typowe odrzucanie na to chyba te szczepienia najskuteczniejsze
Ty już byłaś u Pasnika? Do Maliny trzeba chodzić z nastawieniem że lecze się u jednego z najlepszych w Polsce rejestracja jest jaka jest szczególnie jedna pani ale staram się na to nie zwracać uwagi
@marshia jak u Ciebie dopiero taki dzień ciazy to możesz jutro jeszcze nie zobaczyć zarodka co nie znaczy że go nie ma
Udanej wizyty w każdym razie!

Do góry