reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoł Nieee ;) To wizyta u Malinowskiego. do Pasnika jadę teraz w czwartek. Zapisałam się do Malinowskiego a kogo wybiorę nie wiem.. Wolę mieć termin najwyżej tutaj komuś oddam ;)

reklama
Kochane, ale naklikałyście przez weekend!
Lecę powoli po każdej stronie ale do każdego wątku nie dam rady się odnieść :(

@Funia90 - ahhh to niech się sam rzadzi i naprawia jak sie zepsują :D nie Twój problem ;p
@roxie123 - tez mamy takie naklejki w jednym (juz niestety nie uzywanym) pokoju, ale one sa super! :)
@Maciejka78 - mam nadzieje, ze obraz w usg sie szybko wyklaruje! :)
@marshia - już jutro wtorek <3 trzymam &&&&&&
@Nadja_n - witaj w naszej grupie... Nie odniosę się do posta, bo pewnie dziewczyny wiele mądrego już Ci napisały, ale życzę wszystkiego dobrego!!! ;*
@bea25ta - piękny brzunio!!! :)
@pixi.nova - świetnie, że się umówiłaś!! :)

@Kwiatuszek23 jasne [emoji4]

Ja byłam u kosmetyczki piekło jak cholercia ale może pomoże bo sie robi trądzik :/ teraz już siedzę przed gabinetem u gina

Edit:

Ja dalej czekam opóźnienie u gina :/ brzuch mi burczy już sobie wyobrażam siebie na fotelu cisza i brrrr
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Kwiatuszek23 jasne [emoji4]

Ja byłam u kosmetyczki piekło jak cholercia ale może pomoże bo sie robi trądzik :/ teraz już siedzę przed gabinetem u gina

Edit:

Ja dalej czekam opóźnienie u gina :/ brzuch mi burczy już sobie wyobrażam siebie na fotelu cisza i brrrr

Czekanie czekanie czekanie... Czas tak wolno płynie..

@Beciiia-87 no strasznie ...
Ale z drugiej strony dobrze ze nie zbywa tylko z każda pogada i zbada . Bo byłam też u takiego gina co 5 minut i następna falowo

Dokładnie. Tez mam takie doświadczenia. To przykre. Bylo tak: Ooo jakie piękne wyniki!! Pięknie! Będzie ciąża! 200zl.
Kurtyna.
Ech :( przepraszam.. Jakiś gorszy mam dzisiaj dzień.. Nie wiem czy od przyszłego roku będę miała pracę.. (brak godzin)
Ciężko mi. Staram się myśleć pozytywnie ale z każde strony "coś" caly czas wiatr w oczy..

reklama
Do góry