Maciejka78
Fanka BB :)
No wlasnie fraxi dal mi Malinowski jak do niego poszlam w drugiej ciazy w 4/5 tyg ciazy ale nie pamietam za cholere niestety czy fraxi przepisal mi przed czy po tym badaniu bo mialam zlecane partiami i teraz tak mnie olsnilo czy nie za malo. Bo potem to juz kolejni lekarze lacznie z hematologiem tylko przytakiwali, ze ok. Ale kurcze nikt potem nigdy nie pytal o to badanie. Obawiam sie ze moja Basiowa ginka nie zwiekszy mi fraxi bo ona sama mowila, ze w immuno to nie do konca wierzy. Kurcze chyba zapisze sie na jutro do hematologa bo i tak tylko 7 zastrzykow mi zostalo. Czy oprocz Appt jeszcze o cos cisnac hematologa? Te ddimery to co to za stwor?@Maciejka78 co do dawki to @pixi.nova pisala po wizycie w Warszawie, ze tam lekarze dają 0,6 clexane każdej dziewczynie z poronieniami nawykowych. Bo 0,4 jedt dawką profilaktyczną,dla mnie to może znaczyć, ze często jest to zwyczajnie za mała dawka. Pixi wyjaśniłaby Ci to dokładniej.
Inna sprawa, ze frixiparyne 0,6 to nie to samo co clexane 0,6. Wiem, ze to są inne leki i inny przelicznik dawki.
A dlaczego masz fraxi a nie clexane czy Neoparin?