Kurcze, to trochę mało przybrał, o ile dobrze go zmierzyli. A który ma tydzień? Po 30 tc to tak 200-250 na tydzień. Moja w miesiąc zrobiła około kilo (o ile pomiar wyszedł dobrze). Bo najtrudniej zmierzyć dobrze brzuszek, mi za pierwszym podejściem wyszedł sporo mniejszy i się zestresowałam, trzeba było mierzyć jeszcze raz i już wyszło ok.
Może lekarz się spieszył? Mierzył powtórnie z innej perspektywy? Nie wiem co to wapniejące łożysko i jak się to stwierdza.
Warto też doradzić, żeby spała i leżała na lewym boku, będą lepsze przepływy.
@Maciejka78, będziesz powtarzać betę?
@magda1208, może to po tym zabiegu jeszcze coś tam odczuwasz, w sumie był nie tak dawno.
Ja słyszałam, że fraxi jest trochę inaczej zbudowane niż clexane, choć mają takie samo działanie. Zamiennikiem clexane jest neoparin, fraxi już nie
Może lekarz się spieszył? Mierzył powtórnie z innej perspektywy? Nie wiem co to wapniejące łożysko i jak się to stwierdza.
Warto też doradzić, żeby spała i leżała na lewym boku, będą lepsze przepływy.
@Maciejka78, będziesz powtarzać betę?
@magda1208, może to po tym zabiegu jeszcze coś tam odczuwasz, w sumie był nie tak dawno.
Ja słyszałam, że fraxi jest trochę inaczej zbudowane niż clexane, choć mają takie samo działanie. Zamiennikiem clexane jest neoparin, fraxi już nie
Ostatnia edycja: