reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi kochana ja miałam 3 lata opla od dilera i co ten grat ( chodź był nowy co chwilę się psuł) wszystko na gwarancji wymieniałam i to drogie rzeczy sprzedałam po 3 latach jak się lising skończył bo średnio raz na 2 miesiące był u mechanika nigdy więcej opli. Teraz mój kolega ma taką samą sytuację ma astre i już się pali zeby sprzedać ale musi też czekać 3 lata one poprostu takie do dupy są ja sprzedałam na pewno naprawiony samochód ale za 2 miesiące pewno się spiep.... i też facet na mnie klął na czym świat stoi. Teraz mam toyotę od 3 lat nie robię nic tylko tankuję zmieniam opony i jeżdżę żeby mi podbili przegląd i kocham ja szczerze jest szara i nazywam ja "łasica" :p u nas wszystkie samochody mają imiona wymyśla je córka siostry 11 lat i tak mieliśmy my siostra ridzice "szczurka" " chmurkę" "groszka" teraz "pomidorek" "wisnienka" "łasica" haha

@pixi.nova ja też kupiłabym skradziony samochód właśnie opla haha ale dla odmiany mąż mówi sprawdźmy nr vin na policji a ja najarana bo też lubię samochody no ale mówię ok okazało się że to czerwony opel a ja miałam pieknego czarnuszka przed oczami trzeba uważać

@roxie123 ściskam Cię

@bobasek1990 ja dla odmiany po laparoskopii zaszłam w pierwszym cyklu ( co prawda były niedrożne ale jednak) czasem jest tak że są niby drożne bo właśnie kontrast przeszedł i oczyścił z błonek trzymam kciuki za owocne bobosexy

@Funia90 ja nic nie napiszę myślę sobie , że to źle bardzo źle że tak się dzieje swiatełko dla aniołka nie oceniam mam w sobie trochę więcej pokory niż kilka lat temu jest jeszcze sąd ostateczny i jemu zostawiam decyzję w sprawie takich kobiet. Siostra mojej koleżanki też tak zrobila bo studia itd teraz ma wspaniałą rodzinę chyba 2 czy nawet 3 dzieci i jest szczęśliwa można powiedzieć gdzie sprawiedliwość ale co my możemy Bóg tak chce i już.

@Beciiia-87 miłej zabawy i obyś ujrzała 2 kreski

@iveo kochana ja u Ciebie kiedy mrl. Jak maleństwo siostry???

Ostatnia edycja:
@Beciiia-87 Kochana to jak jest ciężka harówa to trzeba się trochę ponaciągać o Jodze pomyśleć :) teraz się przyda i jak w ciążę zajdziesz to też nieźle bo tylko taka gimnastyka Ci pozostaje bo doktor P zaleca całe zero seksów w ciąży :errr::eek::eek::szok: i jest nieugięty w tym temacie :oo::oo:

Anetka serio??? Zakaz seksow od doktorka?? A ja dzis mowie do m ze tak mnie dziurka boli ze chyba potrzeba mi masazu a serio nie pamietam kiedy mialam masaz wewnetrzny nie plastikiem :-D:-D. Myslalam ze zrobilas literowke piszac pomysl o Lodzie a ty kazesz Becii o Jodze :p:p:D

taaaaaa wieeeeem wieeeeeem dr P kazał nawet szukać męzowi "lafiryndy" jak zajdę w ciążę.. powiedziałam, że ok.. i to maksymalnie 18letniej ;) dr P tak się uśmiechnął, że nawet ósemki odsłonił. No uwielbiam go :) za to poczucie humoru - czasami czarne ale .. no ja takie lubię :D
ok pomyślę o jodze :D

@bea25ta wiesz o tym też może pomyśleć jedna i druga umiejętność na pewno się przyda :) no ja miałam zakaz bez względny hmmm chyba że doktor na ten czas chciał mnie na wyłączność :szok: :D no nie wiem nie wiem dałaś mi do myślenia :D

@Porzeczka1234 dzięki za pamięć! Wiesz jak to wolno idzie . Ja dopiero 3 szczepienie w środę potem za 2 tyg mlr potem za 2 wynik.... Z drugiej strony mam nadzieję na przejęcie Twojego brzuszka więc kto wie ☺
Mały siostry waży już 1800 myślą o odlaczeniu to z inkubatorka wiec dziewczyny naprawdę można uwierzyć w cuda. Na początku podejrzewało różne choroby itd a póki co niczego nie stwierdzono chwałą Bogu.
@Maciejka78 gratulacje i dobrych dalszych etapów!

@burczuś to nawet nie o to chodzi... bo jakieś tam działania podejmę wiadomo , nie mogę stać w miejscu ...ale no serio taka jestem pomiędzy ani nie smutna ani nie radosna ... chyba to dobrze bo nie licze , na nie wiadomo co i nie nakręcam się .
Odpuszczam pod względem emocjonalnym bo za dużo mnie to kosztuje zmęczona jestem tak po prostu. Ale służę pomocą zawsze wszystkim :*
@Kwiatuszekk23 z lekami zobaczę co lekarz zadecyduje czy od pozytywnego czy od owulacji :)

Dziewczyny help w jednym jeszcze temacie no dobra moze jednak beda 2 ;) siedzi mi to w glowie i zastanawiam sie czy nie uderzyc do hematologa. Chodzi o ponizszy moj wynik z drugiej ciazy. Zastanawiam sie czy Fraxiparina 0.4 to nie zamalo w tej sytuacji. O.4 to tak profilaktycznie zalecaja lekarze a tu sporo u mnie poza norma, miala moze ktoras z Was Kochane wynik poza norma? Waga ma 53 kg w kazdym razie taka kiedys byla :wink:
To teraz pomecze jeszcze z takim pytaniem wybaczcie jesli bedzie glupie ale to dla mnie nowosc. Dlaczego badacie progesteron w ciazy skoro i tak bierzemy lutka i/albo dupka? Ja biore 2x podjezykowo i 1×duphaston tak na wszelkie w.
Kurde w pracy po powrocie orka normalnie brak czasu by Was poczytac o_O ale zaraz nadrobie zaleglosci :)

Załączniki

• 20171002_194613.jpg
    20171002_194613.jpg
    899,6 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry