reklama
Funia90
Fanka BB :)
@rozie123 mowilam ,ze bedzie dobrze [emoji5]czuej,ze brzusio bedzie przejety[emoji4]
Zobaczysz ,ze bedziecie razem chodzic na usg[emoji5]jeszcze bedzie dwojke babli ogladal haha [emoji7]
Skoro juz po owu to mozesz brac dupka i celxane[emoji4]z 11 dni mozesz na luzie ciagnac,co by sie zagniezdzilo malenstwo
@bertha super,na ktora masz jutro?[emoji4]
@marshia hmmm
Byla i nie ma serduszka,babka powiedziala,ze wtedy na pewno bylo,ale ma jutro powtorzyc ta bete,byla u tej samej ale jednak w innym gabinecie wiec tam nie miala nawet jej kartoteki ale podobno pamieta.
Podobno zaczelo sie juz tam wszystko odklejac:/
Jutro robi bete zeby ten przyrost zobaczyc dla potwierdzenia.
Lekarka powiedziala ,ze da jej badania ktore pokaza przyczyne,nie wiem co to za badania ale zobaczymy [emoji6]
W kazdym razie wiadomo ja jeszcze licze na cud no ale coz zobaczymy
@agatush coz za pieknosci[emoji7]gratuluje[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zobaczysz ,ze bedziecie razem chodzic na usg[emoji5]jeszcze bedzie dwojke babli ogladal haha [emoji7]
Skoro juz po owu to mozesz brac dupka i celxane[emoji4]z 11 dni mozesz na luzie ciagnac,co by sie zagniezdzilo malenstwo
@bertha super,na ktora masz jutro?[emoji4]
@marshia hmmm
Byla i nie ma serduszka,babka powiedziala,ze wtedy na pewno bylo,ale ma jutro powtorzyc ta bete,byla u tej samej ale jednak w innym gabinecie wiec tam nie miala nawet jej kartoteki ale podobno pamieta.
Podobno zaczelo sie juz tam wszystko odklejac:/
Jutro robi bete zeby ten przyrost zobaczyc dla potwierdzenia.
Lekarka powiedziala ,ze da jej badania ktore pokaza przyczyne,nie wiem co to za badania ale zobaczymy [emoji6]
W kazdym razie wiadomo ja jeszcze licze na cud no ale coz zobaczymy
@agatush coz za pieknosci[emoji7]gratuluje[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Maciejka78
No slicznosci malenka ale sie rozmarzylam ... gratulacje dla rodzicow!!!
marshia
Robię. Ale siedzę z kalendarzem i tak naprawdę to wciąż mi wychodzi za wcześnie na wiarygodny wynik - przez ten Ovitrelle. Jutro 11 dzień po zastrzyku - a niby może wciąż zaburzać wtedy. HCG po nim może jeszcze spadać. A co do HCG z zagnieżdżenia dopuero może zacząć się pojawiać. Tak naprawdę powinnam zatestowac w niedziele (nie mam gdzie) będzie 13 dp zastrzyku. I 11 po 100% owulacji
W sumie to nawet niecwiem czy jutro jechać czy odczekać do poniedziałku. Zobaczę rano
roxie123
@Funia90 oj tak liczę na cud :* to od jutra biorę reszte leków
Hm ale w sensie mówisz że 11 przerwa tak ?
O matko... i kolejna... przykro mi z powodu koleżanki , że też musi przechodzić przez to eh :< smutne to... wiem , że nadzieja umiera ostatnia , ale my już chyba znamy zakończenie :< trudny czas dla nich będzie ;/
@marshia może zaczekaj do tego poniedziałku i już , jakoś zleci chociaż czekanie jest najgorsze ... będziesz mieć chociaż pewność kochana co do wyniku , a tak to będziesz się tyle razy kłuć i myśleć czy uż prawidłowy ...poczekajmy nic nie jest przesądzone :* sama mówisz ,że jest czas
Hm ale w sensie mówisz że 11 przerwa tak ?
O matko... i kolejna... przykro mi z powodu koleżanki , że też musi przechodzić przez to eh :< smutne to... wiem , że nadzieja umiera ostatnia , ale my już chyba znamy zakończenie :< trudny czas dla nich będzie ;/
@marshia może zaczekaj do tego poniedziałku i już , jakoś zleci chociaż czekanie jest najgorsze ... będziesz mieć chociaż pewność kochana co do wyniku , a tak to będziesz się tyle razy kłuć i myśleć czy uż prawidłowy ...poczekajmy nic nie jest przesądzone :* sama mówisz ,że jest czas
Porzeczka1234
marshia
@roxie123 troszke mi tez szkoda tracić clexane na próżno - o ile na próżno by bylo. Bo on mi nie przepisze wczesniej zanim nie zobaczy na usg czdgokolwiek. A do tego czasu to i tak sporo zastrzyków potrzeba Na razie mam to co od Was
Cieszę się, ze masz naturlną owulację - do boju!
@Porzeczka1234 11dpo to niedziela - wtedy to widm ze byłby wiarygodny.
Jutro 11 ponzastrzyku dopuero . A dopiero 9 pełny po owulacji
Cieszę się, ze masz naturlną owulację - do boju!
@Porzeczka1234 11dpo to niedziela - wtedy to widm ze byłby wiarygodny.
Jutro 11 ponzastrzyku dopuero . A dopiero 9 pełny po owulacji
reklama
Porzeczka1234
@marshia aaaa ale pamiętaj, że dziś beta 4 jesli będziesz jutro miała kreskę taką bardziej niz cień to znaczy że beta rośnie.
Normalnie wariatki jesteśmy z tymi cieniami cienia
@magda1208 co mówiła twoja dr wczoraj? Miałam cały dzień dziś pytać a ciągle zapominam
Normalnie wariatki jesteśmy z tymi cieniami cienia
@magda1208 co mówiła twoja dr wczoraj? Miałam cały dzień dziś pytać a ciągle zapominam
Podziel się: