reklama
roxie123
Fanka BB :)
Dziekuje kochane moje [emoji8][emoji8][emoji8] wiecie to nie jest powiedziane że złapie ale nie trzeba innych leków dzięki Bogu wszystko funkcjonuje [emoji4] a tak się bałam...
No i jeszcze dobra wiadomość M się wyrobił i wraca już do domu będzie niedługo [emoji7]
Co lepsze kurier będzie dopiero po 23 lol
A jeszcze doradzcie bo lekarz prowadzący mówił że leki od 16-25 dc z tym ze bral pod uwagę ow w 14dc . To jak teraz zacząć brać zastrzyki i dupka ? Hm ?
Bo wiecie chodzi o krążenie krwi żeby nic nie blokowało tam
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
No i jeszcze dobra wiadomość M się wyrobił i wraca już do domu będzie niedługo [emoji7]
Co lepsze kurier będzie dopiero po 23 lol
A jeszcze doradzcie bo lekarz prowadzący mówił że leki od 16-25 dc z tym ze bral pod uwagę ow w 14dc . To jak teraz zacząć brać zastrzyki i dupka ? Hm ?
Bo wiecie chodzi o krążenie krwi żeby nic nie blokowało tam
7Martynka88
iveo
@roxie123 dasz przepis na sałatkę pieczarkowa?
@marshia ja 78 ale co tam za różnica te parę miesięcy
@roxie123 ja też z dobrą myślą cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze od razu myślałam że owu masz później bo mi też się tak przesunela i jak zaczęłam mierzyć temp to byłam w szoku że może być 20 dnia
@bertha udanej wizyty! Chętnie wymienię doświadczenia po z tym co mówi Malina
Pamiętaj że niezależnie od tego co powie wielu osobom udaje się bez szczepień nawet o nich nie wiedzą decyzja co robić to już należy do Ciebie
Ja się szczepie bo zero innej diagnozy
@Maciejka78 witaj w klubie ☺
@roxie123 ja bym brała leki po owu bo dziewczyny mówiły że wcześniej mogą coś tam zablokować
@marshia ja 78 ale co tam za różnica te parę miesięcy
@roxie123 ja też z dobrą myślą cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze od razu myślałam że owu masz później bo mi też się tak przesunela i jak zaczęłam mierzyć temp to byłam w szoku że może być 20 dnia
@bertha udanej wizyty! Chętnie wymienię doświadczenia po z tym co mówi Malina
Pamiętaj że niezależnie od tego co powie wielu osobom udaje się bez szczepień nawet o nich nie wiedzą decyzja co robić to już należy do Ciebie
Ja się szczepie bo zero innej diagnozy
@Maciejka78 witaj w klubie ☺
@roxie123 ja bym brała leki po owu bo dziewczyny mówiły że wcześniej mogą coś tam zablokować
@roxi123 jak jest po owulacji to dupka mozna wziac, zeby otworzyc okno implantacyjne w macicy. Choc przy naturalnej owulce samo moze sie otworzyc. Tak naprawde to mozesz sprobowac na naturalnym skoro tak dobrze cialo sobie radzi.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
Matko moja jakie Wy obezbane dobra będę pukać do okienka [emoji16] od jutra zacznę brać wszystko [emoji4] zastanawiam się nad heparyna ? Też?
@iveo niom wstawię Wam na priva z przepisami chociaż to żaden mecyj ale pycha [emoji4] marynowane pieczarki słoik , z 5 ugotowanych jajek i do tego ogoreczki wszystko w kostke kto jakie woli ja najbardziej lubię z firmy orzech konserwowe , mam też robione w domu ale tamte dają mi taki smak inny [emoji4] no i pieprz sól majonez tyle [emoji39] oczywiście wydusic pieczarki i ogórki bo się podstaną "woda"
Co do mojej ow w życiu bym się nie spodziewała ze tak późno może byc , bałam się bardzo ze nie pękają pęcherzyki po zabiegach ale odpukac teraz tylko spokój i czekanie na testowanie [emoji4]
@iveo niom wstawię Wam na priva z przepisami chociaż to żaden mecyj ale pycha [emoji4] marynowane pieczarki słoik , z 5 ugotowanych jajek i do tego ogoreczki wszystko w kostke kto jakie woli ja najbardziej lubię z firmy orzech konserwowe , mam też robione w domu ale tamte dają mi taki smak inny [emoji4] no i pieprz sól majonez tyle [emoji39] oczywiście wydusic pieczarki i ogórki bo się podstaną "woda"
Co do mojej ow w życiu bym się nie spodziewała ze tak późno może byc , bałam się bardzo ze nie pękają pęcherzyki po zabiegach ale odpukac teraz tylko spokój i czekanie na testowanie [emoji4]
roxie123
Aaaaaj jaka piękna dama [emoji7][emoji7][emoji7] @agatush wynosiłas cud [emoji7] gratuluję Ci jeszcze raz [emoji8][emoji8][emoji8] Witam Michalinko ciocia całuje [emoji8]agatush za jakieś 9 dni okaże się czy mam Twój brzusio w spadku [emoji4] na razie dobre wróżby
reklama
marzycielka81
Podziel się: