reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziekuje kochane moje [emoji8][emoji8][emoji8] wiecie to nie jest powiedziane że złapie ale nie trzeba innych leków dzięki Bogu wszystko funkcjonuje [emoji4] a tak się bałam...
No i jeszcze dobra wiadomość M się wyrobił i wraca już do domu będzie niedługo [emoji7]

Co lepsze kurier będzie dopiero po 23 lol

A jeszcze doradzcie bo lekarz prowadzący mówił że leki od 16-25 dc z tym ze bral pod uwagę ow w 14dc . To jak teraz zacząć brać zastrzyki i dupka ? Hm ?
Bo wiecie chodzi o krążenie krwi żeby nic nie blokowało tam

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 dasz przepis na sałatkę pieczarkowa?
@marshia ja 78 ale co tam za różnica te parę miesięcy
@roxie123 ja też z dobrą myślą cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze od razu myślałam że owu masz później bo mi też się tak przesunela i jak zaczęłam mierzyć temp to byłam w szoku że może być 20 dnia
@bertha udanej wizyty! Chętnie wymienię doświadczenia po z tym co mówi Malina
Pamiętaj że niezależnie od tego co powie wielu osobom udaje się bez szczepień nawet o nich nie wiedzą decyzja co robić to już należy do Ciebie
Ja się szczepie bo zero innej diagnozy
@Maciejka78 witaj w klubie ☺
@roxie123 ja bym brała leki po owu bo dziewczyny mówiły że wcześniej mogą coś tam zablokować

@roxi123 jak jest po owulacji to dupka mozna wziac, zeby otworzyc okno implantacyjne w macicy. Choc przy naturalnej owulce samo moze sie otworzyc. Tak naprawde to mozesz sprobowac na naturalnym skoro tak dobrze cialo sobie radzi.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Matko moja jakie Wy obezbane dobra będę pukać do okienka [emoji16] od jutra zacznę brać wszystko [emoji4] zastanawiam się nad heparyna ? Też?

@iveo niom wstawię Wam na priva z przepisami chociaż to żaden mecyj ale pycha [emoji4] marynowane pieczarki słoik , z 5 ugotowanych jajek i do tego ogoreczki wszystko w kostke kto jakie woli ja najbardziej lubię z firmy orzech konserwowe , mam też robione w domu ale tamte dają mi taki smak inny [emoji4] no i pieprz sól majonez tyle [emoji39] oczywiście wydusic pieczarki i ogórki bo się podstaną "woda"
Co do mojej ow w życiu bym się nie spodziewała ze tak późno może byc , bałam się bardzo ze nie pękają pęcherzyki po zabiegach ale odpukac teraz tylko spokój i czekanie na testowanie [emoji4]

Przedstawiam wam nasze nowe cudo ♡ Michaska♡ wyczekana córeczka @agatush
Rośnij nam maleńka zdrowo, a tobie mamusiu dużo siły życzymy :*
received_1639611242724849-1.jpg

Załączniki

• received_1639611242724849-1.jpg
    received_1639611242724849-1.jpg
    280,4 KB · Wyświetleń: 297
Aaaaaj jaka piękna dama [emoji7][emoji7][emoji7] @agatush wynosiłas cud [emoji7] gratuluję Ci jeszcze raz [emoji8][emoji8][emoji8] Witam Michalinko ciocia całuje [emoji8]agatush za jakieś 9 dni okaże się czy mam Twój brzusio w spadku [emoji4] na razie dobre wróżby

reklama
Do góry