reklama
magda1208
Fanka BB :)
@agatush Cudna Michalinka.
@roxie123 Nie mogło być inaczej to twój czas . Musisz przejąć brzuszek . Co do widoku dziewczyn z brzuszkiem.To zawsze cieszę się ich szczęściem .Tym bardziej gdy zdaję sobie sprawę jak długą drogę trzeba pokonać aby doświadczyć tego wspaniałego uczucia.Choć nie zawsze wszystko układa się tak jak byśmy tego oczekiwali. Serce ściśnie bo chciało by się już tu i teraz być w ciąży a tu nie idzie.
@bertha Powodzenia na wizycie.
@Porzeczka1234 Czekam na wynik jeżeli będzie dobry będziemy sprawdzać drożność.
@roxie123 Nie mogło być inaczej to twój czas . Musisz przejąć brzuszek . Co do widoku dziewczyn z brzuszkiem.To zawsze cieszę się ich szczęściem .Tym bardziej gdy zdaję sobie sprawę jak długą drogę trzeba pokonać aby doświadczyć tego wspaniałego uczucia.Choć nie zawsze wszystko układa się tak jak byśmy tego oczekiwali. Serce ściśnie bo chciało by się już tu i teraz być w ciąży a tu nie idzie.
@bertha Powodzenia na wizycie.
@Porzeczka1234 Czekam na wynik jeżeli będzie dobry będziemy sprawdzać drożność.
matulkaa
@agatush śliczna malutka [emoji7]
@Funia90 twoja Asia też do schrupania [emoji7]
@ovli22 prześlij mi adres na priv.
@roxie123 wiedziałam że tak będzie [emoji4] teraz zostaje tylko cierpliwie czekać
@bertha kciuki za jutrzejszą wizytę
@marshia u mnie 10dpo beta wyniosła 18,41, tak więc jeśli coś jest na rzeczy jutro nawet w 9 dniu może być coś wiadomo [emoji8]
@Kitki no niestety tak jak Ci odpowiedziała @Destino może się tak zdarzyć. Przed zabiegiem byłam o tym informowana. Głowa do góry dzieje się tak stosunkowo rzadko i wcale ciebie ani męża nie musi to dotyczyć.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
@Funia90 twoja Asia też do schrupania [emoji7]
@ovli22 prześlij mi adres na priv.
@roxie123 wiedziałam że tak będzie [emoji4] teraz zostaje tylko cierpliwie czekać
@bertha kciuki za jutrzejszą wizytę
@marshia u mnie 10dpo beta wyniosła 18,41, tak więc jeśli coś jest na rzeczy jutro nawet w 9 dniu może być coś wiadomo [emoji8]
@Kitki no niestety tak jak Ci odpowiedziała @Destino może się tak zdarzyć. Przed zabiegiem byłam o tym informowana. Głowa do góry dzieje się tak stosunkowo rzadko i wcale ciebie ani męża nie musi to dotyczyć.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
bertha
Dziękuje za wszystkie kciuki za wizytę! Mam nadzieje tylko ze moje autko 20-to letnie chyba z lekko przebita opona, albo jedynie popuszczajaca powietrze, dojadę obym tylko nie musiała dopompowywac opony! [emoji15] najwyżej jakiegoś gostka poproszę. Dojechać jakoś dojadę Hondzia mnie nigdy nie zawiodła! [emoji1]
Mam na 15:20.
Marshia, koniecznie jutro beta. Chcesz się w sobotę na imprezie zastanawiać czy możesz szaleć czy nie?
Jak choć trochę urośnie to czeka cię imprezka na trzeźwo!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam na 15:20.
Marshia, koniecznie jutro beta. Chcesz się w sobotę na imprezie zastanawiać czy możesz szaleć czy nie?
Jak choć trochę urośnie to czeka cię imprezka na trzeźwo!
7Martynka88
@marshia koniecznie beta jutro! A heparyna?! Ja mam Neoparin i jak potrzebujesz to mogę Ci odstąpić paczkę [emoji6] załatwię sobie u lekarza receptę jak coś [emoji6] daj tylko cynk!
@agatusch piękna maleńka! Gratulacje [emoji169]
@roxie123 super! Najważniejsze, że naturalnie wszystko hula! Zobaczysz będzie dobrze [emoji173]️
@bertha powodzenia jutro [emoji1364]
Dziewczyny a myślicie, że metypred jest lepszy od encortonu? Zastanawiam się co brać po owu? Ten mój lekarz jest jakiś dziwny, przepisał mi encorton a dziś napisałam do niego eska czy może lepiej metypred bo podobno mniej skutków ubocznych i ten mi odpisał, że receptę wystawi... o bądź tylu mądra
@agatusch piękna maleńka! Gratulacje [emoji169]
@roxie123 super! Najważniejsze, że naturalnie wszystko hula! Zobaczysz będzie dobrze [emoji173]️
@bertha powodzenia jutro [emoji1364]
Dziewczyny a myślicie, że metypred jest lepszy od encortonu? Zastanawiam się co brać po owu? Ten mój lekarz jest jakiś dziwny, przepisał mi encorton a dziś napisałam do niego eska czy może lepiej metypred bo podobno mniej skutków ubocznych i ten mi odpisał, że receptę wystawi... o bądź tylu mądra
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: