reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agatush słodka jest [emoji7]
@roxie123 pięknie. Nie chce być niegrzeczna [emoji23] ale mam nadzieje że z m się nie nudzicie wczoraj [emoji6]
@marshia powtórz i będziesz widzieć na czym stoisz [emoji57] mam nadzieje że to maluch się wgryza i za to mocno trzymam kciuki
@bertha lista pytań gotowa? Skad jedziesz? Jak ze stolicy to mogę ci auto pożyczyć [emoji4] No takiej wizyty nie można przegapić [emoji121]️ trzymam kciuki
@7Martynka88 opinie są podzielone, ja brałam jedno i drugie (ale nie jednocześnie [emoji6]) i różnicy nie widziałam...ale piszą, że metypred ma mniej skutków ubocznych...

reklama
Witam się [emoji8]
Dziękuję jeszcze raz każdej z osobna za ciepłe słowa i wsparcie fajnie czuć że nie jestem sama z moimi emocjami [emoji4]
@edloteh nie nudzilismy się nie [emoji39]

M wrócił koło 21 byłam zaskoczona ze tak szybko [emoji4]czekaliśmy bo kurier przywiózł łóżko dopiero o 23 30 takie miał opóźnienie więc musieliśmy podjechać do siebie i sąsiad przyszedł pomoc wnieść. Wróciliśmy byłam już taka zmęczona ten włączył jeszcze serial dokończyć odcinek to już jednym okiem a później na amory mu się zebralo [emoji23] to sexy na śpiocha ale były hehe

Dzisiaj rano jakoś obudziłam się z napietymi bolącymi cyckami co u mnie nie jest jakimś normalnym zjawiskiem.
I na sama myśl o ciąży rozbolal mnie żołądek...to dopiero będzie strach :/ i czekanie zaglądanie w majtki itd.same wiecie radość przeplatana strachem nie do opisania boję się do przodu co będzie gdyby się udało .
Dziś jest 2-3 dni po dopiero . Dobrze że w weekend relaks to oderwe się od tego ale cycki mnie rwą dziwnie i mi przypominają . Myślę że zatestuje na przyszły weekend .

@dżoł kiedy wizyta ? Robisz jeszcze bete ? :)
@bertha &&& za wizytę [emoji4]
@marshia kochanie jedziesz na ta bete dziś?
@anetkruczek dziękuję ze się odezwałaś [emoji8]co u Ciebie ?
@czarna_mala a gdzie Ty się obracasz?

Kochane nie macie na zbyciu encortonu ? Kończy mi się a nie bardzo chce płacić 180 zł i 2 h drogi za sama recepta. Chętnie odkupie [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush gratulacje! Masz śliczną córeczkę!:-)
Czytam Was często i kibicuje każdej!!
@marshia walcz i myśl pozytywnie:-) ja w tym roku skończę 41 lat a czuję się przy mojej księżniczce tak o 10 lat mniej:-)
@roxie123 aleś Ty jest fajna babka, lubię czytać Twoje posty;-) trzymam mocno &&& za dwie kreseczki
@Porzeczka1234 @kas90 @Funia90 @bea25ta @Destino i inne ciężaróweczki niech Was dzieciaczki mocno kopią!!
@magda1208 @bertha @burczuś doczekacie się swoich Maluszków, nie może być inaczej!!
@susana wszystkiego najlepszego z okazji niedawnych urodzin:-)
A u mnie katary i kaszle. Małą męczę sprzętem do czyszczenia noska ale innego wyjścia nie ma.!
Buziaczki dla wszystkich!
Edit. Zostało mi też dużo różnych leków. Gdyby któraś potrzebowała to czekam na priv.

Witam się [emoji8]
Dziękuję jeszcze raz każdej z osobna za ciepłe słowa i wsparcie fajnie czuć że nie jestem sama z moimi emocjami [emoji4]
@edloteh nie nudzilismy się nie [emoji39]

M wrócił koło 21 byłam zaskoczona ze tak szybko [emoji4]czekaliśmy bo kurier przywiózł łóżko dopiero o 23 30 takie miał opóźnienie więc musieliśmy podjechać do siebie i sąsiad przyszedł pomoc wnieść. Wróciliśmy byłam już taka zmęczona ten włączył jeszcze serial dokończyć odcinek to już jednym okiem a później na amory mu się zebralo [emoji23] to sexy na śpiocha ale były hehe

Dzisiaj rano jakoś obudziłam się z napietymi bolącymi cyckami co u mnie nie jest jakimś normalnym zjawiskiem.
I na sama myśl o ciąży rozbolal mnie żołądek...to dopiero będzie strach :/ i czekanie zaglądanie w majtki itd.same wiecie radość przeplatana strachem nie do opisania boję się do przodu co będzie gdyby się udało .
Dziś jest 2-3 dni po dopiero . Dobrze że w weekend relaks to oderwe się od tego ale cycki mnie rwą dziwnie i mi przypominają . Myślę że zatestuje na przyszły weekend .

@dżoł kiedy wizyta ? Robisz jeszcze bete ? :)
@bertha &&& za wizytę [emoji4]
@marshia kochanie jedziesz na ta bete dziś?
@anetkruczek dziękuję ze się odezwałaś [emoji8]co u Ciebie ?
@czarna_mala a gdzie Ty się obracasz?

Kochane nie macie na zbyciu encortonu ? Kończy mi się a nie bardzo chce płacić 180 zł i 2 h drogi za sama recepta. Chętnie odkupie [emoji8]

Ja encortonu nie mam,ale podpowiem cosik:) Jak mi zabrakło encortonu,to mój mąż (bo niezła gaduła i bajerant-o czym już wicie) poszedł mi do naszego lekarza pierwszego kontaktu,wytłumaczył dlaczego muszę go brać,że nie ma mojej doktor bo jest na urlopie i wyobraź sobie,że przepisał :) A druga opcja jest taka,że piszesz do swojego immunologa(nie wiem do kogo jeździsz) i on może Ci wysłać bez problemu receptę na encorton. Nie musisz specjalnie nigdzie jeździć. Tak przynajmniej robi doc.Paśnik.
Teraz co do napiętych cycków-ja mam zawsze bardziej nabrzmiałe od owulacji do okresu. Czasami bardziej,czasami mniej,ale są tkliwe. Dlatego u mnie to nie dziwne:)

@Avita dziękuję [emoji8] hehe to miło, Ja jestem nadpobudliwa i może to czasami drażnić zdaje sobie sprawę z tego [emoji4]
@burczuś do rodzinnej nie pójdę bo ona jest pomylona szkoda jej tłumaczyć a ten drugi hm może spróbuje coś ogarnąć bo wyslac nie wyśle a przyjmuje w czwartki :/ co do cycków dla mnie szok bo nawet się dotknąć nie dam ani na brzuchu nie leżałam rano...po poronieniach było takie nic flaczki czy okres czy nie w tamtym miesiącu je ruszyło przed okresem a teraz po ow także co miesiąc coś nowego [emoji4] nie liczę az tak bardzo że coś tam się dzieje ale jestem zaskoczona [emoji4]

@Avita dziękuję [emoji8] hehe to miło, Ja jestem nadpobudliwa i może to czasami drażnić zdaje sobie sprawę z tego [emoji4]
@burczuś do rodzinnej nie pójdę bo ona jest pomylona szkoda jej tłumaczyć a ten drugi hm może spróbuje coś ogarnąć bo wyslac nie wyśle a przyjmuje w czwartki :/ co do cycków dla mnie szok bo nawet się dotknąć nie dam ani na brzuchu nie leżałam rano...po poronieniach było takie nic flaczki czy okres czy nie w tamtym miesiącu je ruszyło przed okresem a teraz po ow także co miesiąc coś nowego [emoji4] nie liczę az tak bardzo że coś tam się dzieje ale jestem zaskoczona [emoji4]

Życzę Ci, by ten cykl był owocny. Ale proszę Cie:) Ujarzmij to swoje ADHD :D i weź to raz na spokojnie:) Bo już widzę zaczątki doszukiwania się inności cyklu itd :) Ja naprawdę życzę Ci/Wam by zakiełkowało coś u Was i by zakończyło się to szczęśliwym porodem po 9ciu miesiącach:) Ja na pewno mam większy luz w głowie dzięki temu,że mam córcię:) I nigdy do końca nie pojmę, co u dziewczyn bez dzieciątka musi dziać się w głowie,serduchu... Tak to już jest. Najedzony głodnego nie zrozumie...

Odreaguje jutro później znowu będę mieć zajęcie :) także no . Nie powiem miło by było dostać taki prezent po 5 latach małżeństwa [emoji4] moje adhd i tak jest opanowane [emoji14] ja to tylko w pisaniu taka wszystko na raz ale tak w realu to spokojna osoba jestem [emoji4] no pragnienie jest ogromne kiedy nie ma się tego połączenia rodziny jakim jest dziecko

reklama
@roxie123 uspokój się kobieto haha :p bedzie co ma być nie doszukuj się bo lepiej miło się zaskoczyć niż nie miło rozczarować. Jedź na weekend odpocznij zrobisz test za tydzień i będziemy dumać

@marshia będzie beta czy nie?

@dżoł ja się czujeszv? robisz bety czy odpuszczasz

@magda1208 trzymam kciuki

@bertha mam nadzieję, że będziesz zadowolona z wizyty

@kas90 zrobiłam ten chlebek smażony ale jak został obsmażony to dałam na niego jeszcze żółty ser i podsmażyłam go pyszne spróbuj :D

Do góry