reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agatush słodka jest [emoji7]
@roxie123 pięknie. Nie chce być niegrzeczna [emoji23] ale mam nadzieje że z m się nie nudzicie wczoraj [emoji6]
@marshia powtórz i będziesz widzieć na czym stoisz [emoji57] mam nadzieje że to maluch się wgryza i za to mocno trzymam kciuki
@bertha lista pytań gotowa? Skad jedziesz? Jak ze stolicy to mogę ci auto pożyczyć [emoji4] No takiej wizyty nie można przegapić [emoji121]️ trzymam kciuki
@7Martynka88 opinie są podzielone, ja brałam jedno i drugie (ale nie jednocześnie [emoji6]) i różnicy nie widziałam...ale piszą, że metypred ma mniej skutków ubocznych...

reklama
Witam się [emoji8]
Dziękuję jeszcze raz każdej z osobna za ciepłe słowa i wsparcie fajnie czuć że nie jestem sama z moimi emocjami [emoji4]
@edloteh nie nudzilismy się nie [emoji39]

M wrócił koło 21 byłam zaskoczona ze tak szybko [emoji4]czekaliśmy bo kurier przywiózł łóżko dopiero o 23 30 takie miał opóźnienie więc musieliśmy podjechać do siebie i sąsiad przyszedł pomoc wnieść. Wróciliśmy byłam już taka zmęczona ten włączył jeszcze serial dokończyć odcinek to już jednym okiem a później na amory mu się zebralo [emoji23] to sexy na śpiocha ale były hehe

Dzisiaj rano jakoś obudziłam się z napietymi bolącymi cyckami co u mnie nie jest jakimś normalnym zjawiskiem.
I na sama myśl o ciąży rozbolal mnie żołądek...to dopiero będzie strach :/ i czekanie zaglądanie w majtki itd.same wiecie radość przeplatana strachem nie do opisania boję się do przodu co będzie gdyby się udało .
Dziś jest 2-3 dni po dopiero . Dobrze że w weekend relaks to oderwe się od tego ale cycki mnie rwą dziwnie i mi przypominają . Myślę że zatestuje na przyszły weekend .

@dżoł kiedy wizyta ? Robisz jeszcze bete ? :)
@bertha &&& za wizytę [emoji4]
@marshia kochanie jedziesz na ta bete dziś?
@anetkruczek dziękuję ze się odezwałaś [emoji8]co u Ciebie ?
@czarna_mala a gdzie Ty się obracasz?

Kochane nie macie na zbyciu encortonu ? Kończy mi się a nie bardzo chce płacić 180 zł i 2 h drogi za sama recepta. Chętnie odkupie [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush gratulacje! Masz śliczną córeczkę!:-)
Czytam Was często i kibicuje każdej!!
@marshia walcz i myśl pozytywnie:-) ja w tym roku skończę 41 lat a czuję się przy mojej księżniczce tak o 10 lat mniej:-)
@roxie123 aleś Ty jest fajna babka, lubię czytać Twoje posty;-) trzymam mocno &&& za dwie kreseczki
@Porzeczka1234 @kas90 @Funia90 @bea25ta @Destino i inne ciężaróweczki niech Was dzieciaczki mocno kopią!!
@magda1208 @bertha @burczuś doczekacie się swoich Maluszków, nie może być inaczej!!
@susana wszystkiego najlepszego z okazji niedawnych urodzin:-)
A u mnie katary i kaszle. Małą męczę sprzętem do czyszczenia noska ale innego wyjścia nie ma.!
Buziaczki dla wszystkich!
Edit. Zostało mi też dużo różnych leków. Gdyby któraś potrzebowała to czekam na priv.

Witam się [emoji8]
Dziękuję jeszcze raz każdej z osobna za ciepłe słowa i wsparcie fajnie czuć że nie jestem sama z moimi emocjami [emoji4]
@edloteh nie nudzilismy się nie [emoji39]

M wrócił koło 21 byłam zaskoczona ze tak szybko [emoji4]czekaliśmy bo kurier przywiózł łóżko dopiero o 23 30 takie miał opóźnienie więc musieliśmy podjechać do siebie i sąsiad przyszedł pomoc wnieść. Wróciliśmy byłam już taka zmęczona ten włączył jeszcze serial dokończyć odcinek to już jednym okiem a później na amory mu się zebralo [emoji23] to sexy na śpiocha ale były hehe

Dzisiaj rano jakoś obudziłam się z napietymi bolącymi cyckami co u mnie nie jest jakimś normalnym zjawiskiem.
I na sama myśl o ciąży rozbolal mnie żołądek...to dopiero będzie strach :/ i czekanie zaglądanie w majtki itd.same wiecie radość przeplatana strachem nie do opisania boję się do przodu co będzie gdyby się udało .
Dziś jest 2-3 dni po dopiero . Dobrze że w weekend relaks to oderwe się od tego ale cycki mnie rwą dziwnie i mi przypominają . Myślę że zatestuje na przyszły weekend .

@dżoł kiedy wizyta ? Robisz jeszcze bete ? :)
@bertha &&& za wizytę [emoji4]
@marshia kochanie jedziesz na ta bete dziś?
@anetkruczek dziękuję ze się odezwałaś [emoji8]co u Ciebie ?
@czarna_mala a gdzie Ty się obracasz?

Kochane nie macie na zbyciu encortonu ? Kończy mi się a nie bardzo chce płacić 180 zł i 2 h drogi za sama recepta. Chętnie odkupie [emoji8]

Ja encortonu nie mam,ale podpowiem cosik:) Jak mi zabrakło encortonu,to mój mąż (bo niezła gaduła i bajerant-o czym już wicie) poszedł mi do naszego lekarza pierwszego kontaktu,wytłumaczył dlaczego muszę go brać,że nie ma mojej doktor bo jest na urlopie i wyobraź sobie,że przepisał :) A druga opcja jest taka,że piszesz do swojego immunologa(nie wiem do kogo jeździsz) i on może Ci wysłać bez problemu receptę na encorton. Nie musisz specjalnie nigdzie jeździć. Tak przynajmniej robi doc.Paśnik.
Teraz co do napiętych cycków-ja mam zawsze bardziej nabrzmiałe od owulacji do okresu. Czasami bardziej,czasami mniej,ale są tkliwe. Dlatego u mnie to nie dziwne:)

@Avita dziękuję [emoji8] hehe to miło, Ja jestem nadpobudliwa i może to czasami drażnić zdaje sobie sprawę z tego [emoji4]
@burczuś do rodzinnej nie pójdę bo ona jest pomylona szkoda jej tłumaczyć a ten drugi hm może spróbuje coś ogarnąć bo wyslac nie wyśle a przyjmuje w czwartki :/ co do cycków dla mnie szok bo nawet się dotknąć nie dam ani na brzuchu nie leżałam rano...po poronieniach było takie nic flaczki czy okres czy nie w tamtym miesiącu je ruszyło przed okresem a teraz po ow także co miesiąc coś nowego [emoji4] nie liczę az tak bardzo że coś tam się dzieje ale jestem zaskoczona [emoji4]

@Avita dziękuję [emoji8] hehe to miło, Ja jestem nadpobudliwa i może to czasami drażnić zdaje sobie sprawę z tego [emoji4]
@burczuś do rodzinnej nie pójdę bo ona jest pomylona szkoda jej tłumaczyć a ten drugi hm może spróbuje coś ogarnąć bo wyslac nie wyśle a przyjmuje w czwartki :/ co do cycków dla mnie szok bo nawet się dotknąć nie dam ani na brzuchu nie leżałam rano...po poronieniach było takie nic flaczki czy okres czy nie w tamtym miesiącu je ruszyło przed okresem a teraz po ow także co miesiąc coś nowego [emoji4] nie liczę az tak bardzo że coś tam się dzieje ale jestem zaskoczona [emoji4]

Życzę Ci, by ten cykl był owocny. Ale proszę Cie:) Ujarzmij to swoje ADHD :D i weź to raz na spokojnie:) Bo już widzę zaczątki doszukiwania się inności cyklu itd :) Ja naprawdę życzę Ci/Wam by zakiełkowało coś u Was i by zakończyło się to szczęśliwym porodem po 9ciu miesiącach:) Ja na pewno mam większy luz w głowie dzięki temu,że mam córcię:) I nigdy do końca nie pojmę, co u dziewczyn bez dzieciątka musi dziać się w głowie,serduchu... Tak to już jest. Najedzony głodnego nie zrozumie...

Odreaguje jutro później znowu będę mieć zajęcie :) także no . Nie powiem miło by było dostać taki prezent po 5 latach małżeństwa [emoji4] moje adhd i tak jest opanowane [emoji14] ja to tylko w pisaniu taka wszystko na raz ale tak w realu to spokojna osoba jestem [emoji4] no pragnienie jest ogromne kiedy nie ma się tego połączenia rodziny jakim jest dziecko

reklama
@roxie123 uspokój się kobieto haha :p bedzie co ma być nie doszukuj się bo lepiej miło się zaskoczyć niż nie miło rozczarować. Jedź na weekend odpocznij zrobisz test za tydzień i będziemy dumać

@marshia będzie beta czy nie?

@dżoł ja się czujeszv? robisz bety czy odpuszczasz

@magda1208 trzymam kciuki

@bertha mam nadzieję, że będziesz zadowolona z wizyty

@kas90 zrobiłam ten chlebek smażony ale jak został obsmażony to dałam na niego jeszcze żółty ser i podsmażyłam go pyszne spróbuj :D

Do góry