reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@rozie123 mowilam ,ze bedzie dobrze [emoji5]czuej,ze brzusio bedzie przejety[emoji4]
Zobaczysz ,ze bedziecie razem chodzic na usg[emoji5]jeszcze bedzie dwojke babli ogladal haha [emoji7]
Skoro juz po owu to mozesz brac dupka i celxane[emoji4]z 11 dni mozesz na luzie ciagnac,co by sie zagniezdzilo malenstwo

@bertha super,na ktora masz jutro?[emoji4]

@marshia hmmm
Byla i nie ma serduszka,babka powiedziala,ze wtedy na pewno bylo,ale ma jutro powtorzyc ta bete,byla u tej samej ale jednak w innym gabinecie wiec tam nie miala nawet jej kartoteki ale podobno pamieta.
Podobno zaczelo sie juz tam wszystko odklejac:/
Jutro robi bete zeby ten przyrost zobaczyc dla potwierdzenia.
Lekarka powiedziala ,ze da jej badania ktore pokaza przyczyne,nie wiem co to za badania ale zobaczymy [emoji6]
W kazdym razie wiadomo ja jeszcze licze na cud no ale coz zobaczymy

@agatush coz za pieknosci[emoji7]gratuluje[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marshia robisz jutro bete?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Robię. Ale siedzę z kalendarzem i tak naprawdę to wciąż mi wychodzi za wcześnie na wiarygodny wynik - przez ten Ovitrelle. Jutro 11 dzień po zastrzyku - a niby może wciąż zaburzać wtedy. HCG po nim może jeszcze spadać. A co do HCG z zagnieżdżenia dopuero może zacząć się pojawiać. Tak naprawdę powinnam zatestowac w niedziele (nie mam gdzie) będzie 13 dp zastrzyku. I 11 po 100% owulacji :(
W sumie to nawet niecwiem czy jutro jechać czy odczekać do poniedziałku. Zobaczę rano

@Funia90 oj tak liczę na cud :* to od jutra biorę reszte leków :)
Hm ale w sensie mówisz że 11 przerwa tak ? :p
O matko... i kolejna... przykro mi z powodu koleżanki , że też musi przechodzić przez to eh :< smutne to... wiem , że nadzieja umiera ostatnia , ale my już chyba znamy zakończenie :< trudny czas dla nich będzie ;/
@marshia może zaczekaj do tego poniedziałku i już , jakoś zleci chociaż czekanie jest najgorsze ... będziesz mieć chociaż pewność kochana co do wyniku , a tak to będziesz się tyle razy kłuć i myśleć czy uż prawidłowy ...poczekajmy nic nie jest przesądzone :* sama mówisz ,że jest czas :)

@roxie123 troszke mi tez szkoda tracić clexane na próżno - o ile na próżno by bylo. Bo on mi nie przepisze wczesniej zanim nie zobaczy na usg czdgokolwiek. A do tego czasu to i tak sporo zastrzyków potrzeba ;) Na razie mam to co od Was ;)
Cieszę się, ze masz naturlną owulację - do boju! ;)
@Porzeczka1234 11dpo to niedziela - wtedy to widm ze byłby wiarygodny.
Jutro 11 ponzastrzyku dopuero . A dopiero 9 pełny po owulacji

reklama
Do góry