reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochana grunt że jest wizyta [emoji106] wypytaj o wszystko co się da [emoji4] myślę że jakieś konkrety dostaniesz w końcu

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 ale wielki ten twoj ludź już [emoji7]
@bertha No to ekspresowy termin. Powodzenia kochana i czekamy na relacje [emoji4] Jedziesz w dobre ręce [emoji121]️

Ja prawko zdałam za 3 razem [emoji15] a kierowca wyśmienity ze mnie, powiem nieskromnie [emoji4] faceci też o dziwo tak uważają [emoji23]

@edloteh ja tam dużo nie jeżdżę bo zazwyczaj M ale jak jade to dojadę sobie [emoji4]

Jeszcze jedna pani i ja . Jak zwykle burczy mi brzuch na cala poczekalnie , bo nie byłam w stanie nic zjeść żołądek w gardle . Wiem ze że to się wydaje nic takiego ale ja przeżywam każda wizytę :/ jestem wrażliwa i nic z tym nie zrobię.

Lekarz zawolal tate z poczekalni żeby zobaczył dzidzi na monitorze ... I tu mnie ruszyło...zawsze tak jest jak chodzi o faceta to mam grochy , bo ja też bym chciała dać mojemu takie szczęście [emoji21]

Kochane moje dziekuje za wsparcie kiedy jestem roztrzepana [emoji8][emoji8][emoji8] przy Was mam wiedze i mam gdzie
'' wyladowac " emocje . Przapraszam ze mnie czasami dużo [emoji39]

Dojechałam do domu taka w skowronkach . Wszystko jest pięknie lekarz mówił że idealnie na ciążę. Nie trzeba żadnych lekow. Jest jakiś 1 dpo czyli wczoraj to było TO . Pękły 2 przynajmniej tak mi pokazywał . Kazał jeszcze się starać na spokojnie ze 2 dni . Mamy jutro rocznicę w weekend świętujemy w spa także mam nadzieje ze fasolka się przyklei przy relaksie. Czyli owulacja w 18dc Odetchnelam...

reklama
Do góry